Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@macoxx píše:
A těch 180+ má jako větší vliv na co?
vetsi pritazlivost, sila, pocit ochrany ….kdyz je k tomu dobra figura vypada to dobre ![]()
@Venetia píše:
vetsi pritazlivost, sila, pocit ochrany ….kdyz je k tomu dobra figura vypada to dobre
Aha, takže může být blbý jak troky a chudý nevadí ale větší je prostě lepší, chápu to správně? ![]()
@macoxx píše:
Aha, takže může být blbý jak troky a chudý nevadí ale větší je prostě lepší, chápu to správně?
No někdy platí, že když se chce člověk bavit rozumně s malým chlapem, musí mu dát nejdřív dvakrát po čuni. ![]()
@AloisR píše:
No někdy platí, že když se chce člověk bavit rozumně s malým chlapem, musí mu dát nejdřív dvakrát po čuni.
Anebo někdy zas platí že velký dostane od malého vypalovačku že se ani pak nemusí bavit o ničem, že ![]()
@macoxx píše:
Aha, takže může být blbý jak troky a chudý nevadí ale větší je prostě lepší, chápu to správně?
tak tohle je ideal vetsiny zenskych,
pak sedi na netu a stezuji si na debila, ktereho si samy vybraly,
jak na me internetove diskuse delaji dojem
@Pesimistaa píše:
tak tohle je ideal vetsiny zenskych,
pak sedi na netu a stezuji si na debila, ktereho si samy vybraly,
jak na me internetove diskuse delaji dojem
Tak z toho už statisticky musí vyplývat že mnoho žen nemůže být spokojeno ![]()
@macoxx píše:
Anebo někdy zas platí že velký dostane od malého vypalovačku že se ani pak nemusí bavit o ničem, že
@macoxx píše:nikoliv o blbosti jsem nic nepsala a chudy mi nevadi , protoze jsem taky chuda
@AloisR píše:
No někdy platí, že když se chce člověk bavit rozumně s malým chlapem, musí mu dát nejdřív dvakrát po čuni.
@macoxx píše:
Tak z toho už statisticky musí vyplývat že mnoho žen nemůže být spokojeno
jak to? Myslis, ze normalnich co do blbosti a penez s vetsi vyskou je tak malo?
@AloisR píše:![]()
no to byl for, nechtel jsem nikoho urazit. Naopak znám spoustu stabilních párů kdy má chlap kolem 1.7m, takže o tom není…
vsak jo, ne vzdy muzeme mit to po cem touzime
@Venetia píše:
jak to? Myslis, ze normalnich co do blbosti a penez s vetsi vyskou je tak malo?
Ne, myslím že všichni vysocí nemůžou být chytří nebo bohatí a už vůbec ne ideální ![]()
@macoxx píše:
Ne, myslím že všichni vysocí nemůžou být chytří nebo bohatí a už vůbec ne ideální
A vsichni prcci ano?
@olino píše:áááá, vrátil se nám Ontar…
To je také to jediné, co by měla ženská dělat pokud si chce udržet chlapa. Pokud se nebude pro chlapa smekat a hýčkat si ho, tak jí nezbude, než trávit život kvákáním na EM, nebo na podobných serverech…co také s línou blafnou ve společné domácnosti?
@macoxx píše:
@Venetia Hospody taky nemusím a netancujuA máš taky 150+?
@Venetia píše:
160+
To se bavíte o váze?
![]()
Mne se libi prcci. Sama jsem mala a vyhovuje mi, kdyz muz neni o moc vyssi nez ja. Co proti nim kdo ma? Pro me je muz 165-180 cm ideal.