Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No a ja vam pro zmenu vsem zavidim svobodu
vsechno ma svoje. Stejne jako vse ma svuj cas a misto ![]()
I já jsem sama a je mi lehce přes 30. Chodit do prázdného bytu není žádný med, ale přistupovat k tomu negativně není moc dobré. Já se snažím k tomu přistupovat prakticky. Když budu negativní, tak žádného chlapa neohromím. Proto hodně sportuji a snažím se trochu na sobě pracovat a třeba potkám někoho, kdo bude sportovat se mnou.
@Anonymní píše:
Mám stejné pocity jako zakladatelka, až na to, že nemám děti. Poslední dobou si sama pro sebe říkám, ať se připravím na to, že budu do konce života bez partnera a bez sexu. Připadám si jak z jiné planety. Nevěřím, že tyto pocity mají všechny ženy.Když jsem se ptala kamarádek na muže, tak tvrdí, že chtějí žít s mužem za každou cenu, dělají pro své partnery první poslední, aby si je udržely.
To je také to jediné, co by měla ženská dělat pokud si chce udržet chlapa. Pokud se nebude pro chlapa smekat a hýčkat si ho, tak jí nezbude, než trávit život kvákáním na EM, nebo na podobných serverech…co také s línou blafnou ve společné domácnosti?
@Anonymní píše:
I já jsem sama a je mi lehce přes 30. Chodit do prázdného bytu není žádný med, ale přistupovat k tomu negativně není moc dobré. Já se snažím k tomu přistupovat prakticky. Když budu negativní, tak žádného chlapa neohromím. Proto hodně sportuji a snažím se trochu na sobě pracovat a třeba potkám někoho, kdo bude sportovat se mnou.
A jaké sporty děláš?
@olino píše:
To je také to jediné, co by měla ženská dělat pokud si chce udržet chlapa. Pokud se nebude pro chlapa smekat a hýčkat si ho, tak jí nezbude, než trávit život kvákáním na EM, nebo na podobných serverech…co také s línou blafnou ve společné domácnosti?
A co ty děláš pro ženu?
@Anonymní píše:
@Mischae To já na pilu netlačím, ale připadá mi, že už po té třicítce zbyly jen nevěrníci, zadlužení, gembleři, alkoholici, mamánci atd. a ti normální chlapi se nerozvádí. I na těch seznamkách je to vidět, ty muži do 30 jsou celkem ok, ale kolem 40 samé existence, už podle fotek. Zase nechci mlaďocha, když vím, že mu dítě už nedám a on to mé přijme těžko.
V tomhle věku je každý normální dávno zadaný. Volné jsou jen vadné kusy. Takže ano, jestli jsi svobodná, tak jsi něčím vadná.
@tzipora píše:
A jaké sporty děláš?
Běh, kolo, k tomu nějaké kompenzační cvičení, turistika…v zimě jsou to zimní sporty, v létě zkouším ferraty. Ale mám zájmy i mimo sport, ať člověk není jednostranně zaměřený.
@olino píše:
ontar je zpet…huraaa
Tak komu by se nelibila krasna, chytra třicítka nebo inteligentni, charismaticky ctyricatnik, ze. Ale ve vztahu jde o vic, ne? Z druhe strany, zena ktera rezignuje na svoje zenstvi nebo chlap s pupkem A pivem u televize. Asi ani jedno neni dobre, ne. Beru to jako neuctu ke sve osobe, neochotu zit svuj zivot jak nejlepe umim. Ale tim nerikam, ze plnostihla zenska nemuze byt stejne pritazliva jako stihla zena. Jiste, ze ne pro kazdeho a o tom to preci je. Spis si myslim, ze je problem v tom, ze zeny po 40 zacinaji byt skepticke.. a muzu to muze byt podobne, akorat to prezentuji jinak.
Mi je zas blbě když se podívám na seznamce na ženské, čumím jak je každá druhá akční, jak sportuje a všude cestuje, v létě jezdí k moři, v zimě na lyžích, některé zas chovatelky co jim pobíhají doma křečci nebo krysy, morčata nebo hadi a jiná havět', další hledají o pět až deset let mladšího, každý 150 cm vysoký záprtek hledá chlapa mezi 180 - 200 cm, tak mě zas přejde chut', kliknu na křížek a mám zas na čtvrtletí klid. ![]()
@macoxx píše:
Mi je zas blbě když se podívám na seznamce na ženské, čumím jak je každá druhá akční, jak sportuje a všude cestuje, v létě jezdí k moři, v zimě na lyžích, některé zas chovatelky co jim pobíhají doma křečci nebo krysy, morčata nebo hadi a jiná havět', další hledají o pět až deset let mladšího, každý 150 cm vysoký záprtek hledá chlapa mezi 180 - 200 cm, tak mě zas přejde chut', kliknu na křížek a mám zas na čtvrtletí klid.
Taky jsem se s tím setkal, že mne na seznamce oslovují zeny ke 40. Tedy o 5 až 10 let starší… :lol
@macoxx píše:
Mi je zas blbě když se podívám na seznamce na ženské, čumím jak je každá druhá akční, jak sportuje a všude cestuje, v létě jezdí k moři, v zimě na lyžích, některé zas chovatelky co jim pobíhají doma křečci nebo krysy, morčata nebo hadi a jiná havět', další hledají o pět až deset let mladšího, každý 150 cm vysoký záprtek hledá chlapa mezi 180 - 200 cm, tak mě zas přejde chut', kliknu na křížek a mám zas na čtvrtletí klid.
Co je špatného na tom, když má žena koníčky???
@Anonymní píše:Špatného nevím ale u ženských 40+ to je podle mě divné
Co je špatného na tom, když má žena koníčky???
@macoxx píše: Špatného nevím ale u ženských 40+ to je podle mě divné
a co by měla podle tebe single žena 40+ dělat? Sedět doma a štrykovat punčochy??? ![]()
@Anka1313 píše:
a co by měla podle tebe single žena 40+ dělat? Sedět doma a štrykovat punčochy???
Myslíš že to jsou všechny bezdětné single?
Ta jejich hyperaktivita musí stát hodně peněz i času, když si tam navalí kolik sportů a činností stíhají ![]()