Už nevěřím na lásku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
192
4.1.20 20:34

No a ja vam pro zmenu vsem zavidim svobodu :P vsechno ma svoje. Stejne jako vse ma svuj cas a misto 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.1.20 21:01

I já jsem sama a je mi lehce přes 30. Chodit do prázdného bytu není žádný med, ale přistupovat k tomu negativně není moc dobré. Já se snažím k tomu přistupovat prakticky. Když budu negativní, tak žádného chlapa neohromím. Proto hodně sportuji a snažím se trochu na sobě pracovat a třeba potkám někoho, kdo bude sportovat se mnou.

• Citovat
  • Upravit
658
4.1.20 21:26
@Anonymní píše:
Mám stejné pocity jako zakladatelka, až na to, že nemám děti. Poslední dobou si sama pro sebe říkám, ať se připravím na to, že budu do konce života bez partnera a bez sexu. Připadám si jak z jiné planety. Nevěřím, že tyto pocity mají všechny ženy.Když jsem se ptala kamarádek na muže, tak tvrdí, že chtějí žít s mužem za každou cenu, dělají pro své partnery první poslední, aby si je udržely.

To je také to jediné, co by měla ženská dělat pokud si chce udržet chlapa. Pokud se nebude pro chlapa smekat a hýčkat si ho, tak jí nezbude, než trávit život kvákáním na EM, nebo na podobných serverech…co také s línou blafnou ve společné domácnosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
4.1.20 21:27
@Anonymní píše:
I já jsem sama a je mi lehce přes 30. Chodit do prázdného bytu není žádný med, ale přistupovat k tomu negativně není moc dobré. Já se snažím k tomu přistupovat prakticky. Když budu negativní, tak žádného chlapa neohromím. Proto hodně sportuji a snažím se trochu na sobě pracovat a třeba potkám někoho, kdo bude sportovat se mnou.

A jaké sporty děláš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.1.20 21:56
@olino píše:
To je také to jediné, co by měla ženská dělat pokud si chce udržet chlapa. Pokud se nebude pro chlapa smekat a hýčkat si ho, tak jí nezbude, než trávit život kvákáním na EM, nebo na podobných serverech…co také s línou blafnou ve společné domácnosti?

A co ty děláš pro ženu?

• Citovat
  • Upravit
1774
4.1.20 21:59
@Anonymní píše:
@Mischae To já na pilu netlačím, ale připadá mi, že už po té třicítce zbyly jen nevěrníci, zadlužení, gembleři, alkoholici, mamánci atd. a ti normální chlapi se nerozvádí. I na těch seznamkách je to vidět, ty muži do 30 jsou celkem ok, ale kolem 40 samé existence, už podle fotek. Zase nechci mlaďocha, když vím, že mu dítě už nedám a on to mé přijme těžko.

V tomhle věku je každý normální dávno zadaný. Volné jsou jen vadné kusy. Takže ano, jestli jsi svobodná, tak jsi něčím vadná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.1.20 22:01
@tzipora píše:
A jaké sporty děláš?

Běh, kolo, k tomu nějaké kompenzační cvičení, turistika…v zimě jsou to zimní sporty, v létě zkouším ferraty. Ale mám zájmy i mimo sport, ať člověk není jednostranně zaměřený.

• Citovat
  • Upravit
106908
4.1.20 22:04
@olino píše:

ontar je zpet…huraaa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
4.1.20 22:31

Tak komu by se nelibila krasna, chytra třicítka nebo inteligentni, charismaticky ctyricatnik, ze. Ale ve vztahu jde o vic, ne? Z druhe strany, zena ktera rezignuje na svoje zenstvi nebo chlap s pupkem A pivem u televize. Asi ani jedno neni dobre, ne. Beru to jako neuctu ke sve osobe, neochotu zit svuj zivot jak nejlepe umim. Ale tim nerikam, ze plnostihla zenska nemuze byt stejne pritazliva jako stihla zena. Jiste, ze ne pro kazdeho a o tom to preci je. Spis si myslim, ze je problem v tom, ze zeny po 40 zacinaji byt skepticke.. a muzu to muze byt podobne, akorat to prezentuji jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
351
4.1.20 23:01

Mi je zas blbě když se podívám na seznamce na ženské, čumím jak je každá druhá akční, jak sportuje a všude cestuje, v létě jezdí k moři, v zimě na lyžích, některé zas chovatelky co jim pobíhají doma křečci nebo krysy, morčata nebo hadi a jiná havět', další hledají o pět až deset let mladšího, každý 150 cm vysoký záprtek hledá chlapa mezi 180 - 200 cm, tak mě zas přejde chut', kliknu na křížek a mám zas na čtvrtletí klid. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.1.20 23:15
@macoxx píše:
Mi je zas blbě když se podívám na seznamce na ženské, čumím jak je každá druhá akční, jak sportuje a všude cestuje, v létě jezdí k moři, v zimě na lyžích, některé zas chovatelky co jim pobíhají doma křečci nebo krysy, morčata nebo hadi a jiná havět', další hledají o pět až deset let mladšího, každý 150 cm vysoký záprtek hledá chlapa mezi 180 - 200 cm, tak mě zas přejde chut', kliknu na křížek a mám zas na čtvrtletí klid. :lol:

Taky jsem se s tím setkal, že mne na seznamce oslovují zeny ke 40. Tedy o 5 až 10 let starší… :lol

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.1.20 23:29
@macoxx píše:
Mi je zas blbě když se podívám na seznamce na ženské, čumím jak je každá druhá akční, jak sportuje a všude cestuje, v létě jezdí k moři, v zimě na lyžích, některé zas chovatelky co jim pobíhají doma křečci nebo krysy, morčata nebo hadi a jiná havět', další hledají o pět až deset let mladšího, každý 150 cm vysoký záprtek hledá chlapa mezi 180 - 200 cm, tak mě zas přejde chut', kliknu na křížek a mám zas na čtvrtletí klid. :lol:

Co je špatného na tom, když má žena koníčky???

• Citovat
  • Upravit
351
4.1.20 23:34
@Anonymní píše:
Co je špatného na tom, když má žena koníčky???
Špatného nevím ale u ženských 40+ to je podle mě divné :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5258
4.1.20 23:43
@macoxx píše: Špatného nevím ale u ženských 40+ to je podle mě divné :lol:

8o a co by měla podle tebe single žena 40+ dělat? Sedět doma a štrykovat punčochy??? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
351
4.1.20 23:46
@Anka1313 píše:
8o a co by měla podle tebe single žena 40+ dělat? Sedět doma a štrykovat punčochy??? 8o

Myslíš že to jsou všechny bezdětné single? :D Ta jejich hyperaktivita musí stát hodně peněz i času, když si tam navalí kolik sportů a činností stíhají :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí