Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Takže až mě bude 40, tak mám zůstat sedět doma a háčkovat děckám a muži u televize ponožky??
Tak nemusíš, můžeš jezdit v zimě na víkendy do Alp a přes léto cestovat k mořím a horám a jezerům a řekám když si na to za 40 hodin týdně vyděláš ![]()
@macoxx píše:
Mi je zas blbě když se podívám na seznamce na ženské, čumím jak je každá druhá akční, jak sportuje a všude cestuje, v létě jezdí k moři, v zimě na lyžích, některé zas chovatelky co jim pobíhají doma křečci nebo krysy, morčata nebo hadi a jiná havět', další hledají o pět až deset let mladšího, každý 150 cm vysoký záprtek hledá chlapa mezi 180 - 200 cm, tak mě zas přejde chut', kliknu na křížek a mám zas na čtvrtletí klid.
nemas rad sport, more ani zviratka? A jsi prcek?
@macoxx píše: Špatného nevím ale u ženských 40+ to je podle mě divnéa co bys cekal u 40 + ?
@macoxx píše:
Myslíš že to jsou všechny bezdětné single?Ta jejich hyperaktivita musí stát hodně peněz i času, když si tam navalí kolik sportů a činností stíhají
kdyz na to maji, proc by nemely delat co je bavi? Ty bys chtel sedet doma na zadku?
@macoxx píše:
Tak nemusíš, můžeš jezdit v zimě na víkendy do Alp a přes léto cestovat k mořím a horám a jezerům a řekám když si na to za 40 hodin týdně vyděláš
tak to je snad zakladni predpoklad, ze si na to vydela
@Venetia píše:
nemas rad sport, more ani zviratka? A jsi prcek?
Ty děláš jaký sport ve čtyřiceti nebo padesáti?
Zvížátka mám rád ale krysy a hlodavci a hadi nevím co by to mělo pohledávat u mě doma, až tak je zas nemiluju
Moře mám rád ale neprezentuju to tak že jsem u něho několikrát ročně a prcek, ještě mi to v životě nikdo neřek tak asi nejsem ![]()
@Venetia píše:
tak to je snad zakladni predpoklad, ze si na to vydela
No právě, to asi budou dost v balíku ![]()
@macoxx píše:
Ty děláš jaký sport ve čtyřiceti nebo padesáti?Zvížátka mám rád ale krysy a hlodavci a hadi nevím co by to mělo pohledávat u mě doma, až tak je zas nemiluju
Moře mám rád ale neprezentuju to tak že jsem u něho několikrát ročně a prcek, ještě mi to v životě nikdo neřek tak asi nejsem
ja zadny, mne sportovci odpuzuji
zase chodim do hospody, tancovat a mam zviratka, to si nevyberes. A chlapi mam taky rada vysoky.
@macoxx píše:
No a kolik měří prcek podle tebe?
prcek je tak do 175
@Venetia píše:
prcek je tak do píše: Více
Takže prcek jako ty nechce prcka jo?
Tak když si nazuju boty tak mám asi víc ![]()
@macoxx píše:
Takže prcek jako ty nechce prcka jo?Tak když si nazuju boty tak mám asi víc
radeji bych tech 180 +, ale stejne vzdycky skoncim s mensim
@Venetia píše:
radeji bych tech 180 +, ale stejne vzdycky skoncim s mensim
A těch 180+ má jako větší vliv na co? ![]()
Takže až mě bude 40, tak mám zůstat sedět doma a háčkovat děckám a muži u televize ponožky??