Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Jupí píše:
Ahojky, Clostík jsem nebrala, protože to ho dostala a než jsem si ho stačila vzít tak jsem byla v tom. Clostík jsem vrátila panu doktorovi, ať ho dá dále.
@Fauňulik píše:
Mě ho včera právě předepsal, tak po MS mám začít brát 3 - 9DC a od 14 DC Proveru… Jen nevím jestli tu Proveru nemám šoupnout raději na 16 DC![]()
Jupí jak ti je?
Byla jsem minulý týden u doktora tak jsem v 6 tt, ale je mi fakt hrozně. Ráno je mi na blití, teď mě tlačí pupek, jak kdybych to měla dostat. Jednou strašná únava pak zase nemůžu spát. No mazec.
Mě doktor říkal, ať pak beru jenom clostík, protože provera tu ovulku blokukuje. Já jsem si jí jeden cyklus nevzala, měla jsem jenom kontryhel a gynex a vyšlo to. Tobě to taky vyjde neboj
, chce to hlavně klid a moc na to nemyslet. Mi na tom leželi za ten měsíc asi tak nooo 3 krát a je to tam
.
@Fauňulik
Beru uplně to samý, jen trošku jiné dny, a přijde mi že nemám vůbec OVu kterou jsem vždy normálně měla ![]()
@Fifka91 píše:
@FauňulikBeru uplně to samý, jen trošku jiné dny, a přijde mi že nemám vůbec OVu kterou jsem vždy normálně měla
@Fauňulik Beru to teď 2 měsíce, mám to brát 3 takže v lednu když nic musím k DR. Jinak clotík beru 5DC - 10DC a to mám 1× denně a Proveru beru 21DC - 25DC 2× denně. Musím právě měřit i BT ale to mi vždy vyskočí nahoru až dny kdy začnu brát Proveru. Proč Ti dr. nasadil vůbc tyhle léky?
@Fifka91 píše:
@Fauňulik Beru to teď 2 měsíce, mám to brát 3 takže v lednu když nic musím k DR. Jinak clotík beru 5DC - 10DC a to mám 1× denně a Proveru beru 21DC - 25DC 2× denně. Musím právě měřit i BT ale to mi vždy vyskočí nahoru až dny kdy začnu brát Proveru. Proč Ti dr. nasadil vůbc tyhle léky?
@Fauňulik A máš k němu chodit na nějaké kontroly nebo ne? No já ovu vždy normálně měla takže nevím proč to musím jíst, a taky jsem někde četla že bych měla chodit na UTZ a já nikde zatím nebyla ![]()
@Fifka91 píše:
@Fauňulik A máš k němu chodit na nějaké kontroly nebo ne? No já ovu vždy normálně měla takže nevím proč to musím jíst, a taky jsem někde četla že bych měla chodit na UTZ a já nikde zatím nebyla
@Fauňulik Tak jsme na tom stejně, jestli se mužu zeptat jak dlouho se snažíte?
Sarinko, chci se zeptat, jak válčíš??? Bereš Clostík a Proveru,,, já válčím, tak, že je mi dost blbě, začátek je teda šílenej, mám asi nějakej zánět nosohltanu, je mi.., drž se a napiš
@Jupí píše:
Sarinko, chci se zeptat, jak válčíš??? Bereš Clostík a Proveru,,, já válčím, tak, že je mi dost blbě, začátek je teda šílenej, mám asi nějakej zánět nosohltanu, je mi.., drž se a napiš
@Fauňulik píše:
Jupí ty jsi brala Gynex viď? Můžu se zeptat jak jsi ho brala? Nebolela tě po něm prsa?
Jakpak ti je?
Ahojky, Gynex jsem brala, mě Ti po něm snad nic nebylo, ale je fakt, že mě už po 14 dnech nechutnal, já mám ještě půlku flaštičky, nechceš to?? Napsali bychom si soukr. zprávu a mohla bych Ti to obálkou poslat. Já doufám, že to brát nebudu. Jo jinak jak mi je, nic moc, nemůžu se pořádně najíst, smrdí mi jídlo, jsem jak po opici.
![]()
Ahoj holky. Můžu se k vám přidat? Beru Proveru 5 cyklus..před 3 týdny jsem byla na hormonálním profilu a ten dopadl špatně-mám PCO a asi mě doktor požene na laparoskopii…teď čekám na MS a 17.12. jdu na kontrolu a uvidí se co dál…Chtěla jsem se zeptat-špiníte při užívání provery? Mám takový pocit že mi nějak špatně zabírá protože špiním skoro furt a už mě to fakt štve
![]()
@Bobby píše:
Ahoj holky. Můžu se k vám přidat? Beru Proveru 5 cyklus..před 3 týdny jsem byla na hormonálním profilu a ten dopadl špatně-mám PCO a asi mě doktor požene na laparoskopii…teď čekám na MS a 17.12. jdu na kontrolu a uvidí se co dál…Chtěla jsem se zeptat-špiníte při užívání provery? Mám takový pocit že mi nějak špatně zabírá protože špiním skoro furt a už mě to fakt štve![]()
![]()
Díky za přivítání
Doktorovi jsem to říkala a je z toho úplně paf, protože tohle by se prý dít nemělo takže každý měsíc chodím na kontroly a dělá různé vyšetření…musel vyloučit zánět dělohy, různé infekce a tak, ale tohle je v pořádku takže buď jsem divná, nebo to asi nějak špatně působí
První 2 cykly jsem brala Proveru 16-22DC a teď ji beru 16-26DC 1-0-1. No toho 17 jdu znovu na kontrolu, pro přesnější vysvětlení k hormonálnímu profilu a hlavně se domluvit na dalším postupu a nejspíš termínu laparoskopie…jde mi z toho hlava kolem..