V 17 matkou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
158
17.3.13 16:45

Jasně vy jste bezchybné matky, své děti máme vychované, bezproblémové a nemůže se jim nic nikdy takového stát, protože je máte pod kontrolou..A kdo je mladší jak vy a vychovává dítě je okamžitě nula a v životě se nebude mít dobře, natož aby vedl spokojený život…
Neříkám, že to v životě nebudu mít těžký, protože budu a mám, ale na světě nejsou jen lidé co odsuzují, nemyslím si že se na pracovišti řeší kdo kolik má dětí, jak jsou staré, v kolikati je jejich rodiče měli..a kdyby jo tak na to jednoduše odpovím a ten zbytek jim může být u pr…já jim pak názor na mě brát nebudu, ale o mým životě neví nic a než člověka druhý pozná neměl by kritizovat v plné paře.. Kritika je svým způsobem zdravá, ale v míře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31744
17.3.13 17:08

@Postrach17
Vůbec jim nic nevysvětuj
hele já si to tady čtu a teda kdybych byla
na tvým místě, tak propadnu depresím, normálně jdu, skočím z mostu, protože mě přece nečeká nic hezkýho, kluka dobře nevychovám, stane se ze mě pelešnice, v podstatě už teď jsem kurva, školu nedodělám, tak vlastně ani neseženu nikdy žádné místo, to znamená, že se ocitnu na dně společnosti
Podle místních komentářů, se o dítě protože jsem mladá neumím starat, kluk ke mě nebude mít autoritu, asi skončí v děcáku, v práci a všude kam přijdu mě odsoudí-vlastně já nebudu mít práci :roll: O chlapa nezavadím, maximálně mě bude chtít nějaká ztracená existence-ufff super scénář :jazyk:
Víš co ti přeju???Abys jim tu vytřela zrak, abys tu školu dodělala, abys
ukázala hlavně sobě a malému, že se o vás dokážeš postarat, že dokážeš i jako mladá máma žít plnohodnotný život

Já znám holku co měla jen základku, zlobila jako dítě, nakonec si vzala ukrajince, měla s ním dítě, dluhy až na půdu, exekuce
Ukrajinec jí opustil, ona exekuce na mateřskou-všechno špatně :think:
Dnes je manželkou policisty, má dodělanou školu, nemá korunu dluhu a hrdou mámou dvou dětí, barák :P :jazyk:
Tak klíííd, jde to i když to vypadá fakt špatně :pankac:
Tak co říkáš, co si hodit lano??? ;) A uděláš jim radost, jak měly pravdu :mrgreen: :P
Tohle je nadsázka ju? 8)

Příspěvek upraven 17.03.13 v 17:23

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
17.3.13 17:13

@mari1912 Já propadala depkám v těhotenství, kdy sem byla svým otcem flákána skončilo to i bezvědomím, ale je to pryč, dnes sem ho pochopila, protože sem udělala chybu a za chyby se platí..
Rozhodně nic nehodlám vzdávat, nejsem ten typ, jdu si za vším co chci i kdyby to mělo stát cokoliv..
Jinak vám děkuji za podporu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31744
17.3.13 17:15

@Postrach17
Super, doufám, že budeš psát jak to zvládáš.
Start nic moc, zdůrazňovat co jsi udělala špatně nemá smysl, to víš takže te|ď se koukat dopředu :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
17.3.13 17:17

@mari1912 Jojo určitě budu psát :) proto jsem tuhle diskuzi zakládala..vlastně sem psala i do deníčku, ale to oni zveřejní až později, tak sem to hodila i sem, za účelem ponaučení stejně starých holek jako já nebo kdyby nějaká měla stejný či podobný příběh, vyměnit si názory, zkušenosti..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
šmoulinka71
17.3.13 17:17
@Postrach17 píše:
@mari1912 Já propadala depkám v těhotenství, kdy sem byla svým otcem flákána skončilo to i bezvědomím, ale je to pryč, dnes sem ho pochopila, protože sem udělala chybu a za chyby se platí..
Rozhodně nic nehodlám vzdávat, nejsem ten typ, jdu si za vším co chci i kdyby to mělo stát cokoliv..
Jinak vám děkuji za podporu :)

Myslím si, že jsi vyrovnaná, do mě se takhle někdo někde pustil, poslala jsem je do háje, vyčistit si zuby a já nevím, co ještě. Drž se. A holky, dejte ji už pokoj. Jestli se ji nechcete na nic zeptat, tak ji nekritizujte, toho už bylo dost. Jen by jste se opakovali.

• Citovat
  • Upravit
158
17.3.13 17:20

@smoulinka71 Jo také se mi zdá, že jejich kritika se už několikrát opakuje v tom stejném znění, popřípadě se vždy něco dobarví, jak můj život bude stát za pi*u…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
becky87
17.3.13 17:26

@mari1912 naprosty souhlas ;-)

Ja mam zase kamaradku, dite v patnacti.Jen zakladka. Dnes ma skveleho muze, dum a perfektni praci.Je z ni skvela mama. A s dceru jsou jako nejlepsi kamosky, dceri je dnes 17 a je to moc sikovna holka, studuje stredni skolu a chysta se na vysku ;)

@Postrach17 Ses uzASNA HOLKA ;) chytra, to, ze mas dite, ze si ho mela velmi brzo.Uz se stalo. Neboj dotahnes to tam kam budes chtit.Drz se :hug:

• Citovat
  • Upravit
1811
17.3.13 17:30

Tak rejpalky už mně předběhli jako vždy :lol: Já slečnu nesoudím, stát se může cokoliv.Je pravda, že si mohla dávat pozor, ale stalo se.Za to hned někoho odsoudit a navážet se? Přijít moje dcera ve 13 těhotná tak mě asi klepne pepka :roll: Ale život prostě přináší ruzne situace. Odsoudím matku ktera svemu diteti ublizuje, matky co se o sve deti nestaraji, matky ktere potkat tak je asi zastřelím :pocitac: Nedávno zase byla v televiti ženská co dala své dcerce vypít fridex.Tak to mě zvedá ze židle. Ne, že holka měla díte takhle brzy. Hlavní je, že se malý má dobře. Co porad rejpete a odsuzujete. Zameťte si pred svým prahem :cert: Tady je to samá hlava pomazana. Vsechny jste vsude byli, vse znate, ve vsem se vyznate a hlavne vite jak se ma zit. Já uz na tyhle diskuse asi chodit nebudu, uplne me to rozciluje :roll: Zakladatelcei malemu preju hodne stesti v zivote :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
17.3.13 17:32

@blorchi Takovým co odsuzují a až přehnaně kritizují se to v životě moc vymstí, ještě budou překvapené s čím příjdou jejich děti..no ale to už nebude moje věc :)
A vám děkuju, budu mít život takový jaký si ho zařídím a co dokážu, bez ohledu na to v kolika sem měla dítě..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
17.3.13 17:33

@Wennulka Děkuju :) holt lidé sou různí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
becky87
17.3.13 17:34

@Postrach17 Hele urypani lidi, se najdou vzdy.At uz mas dite ve trinacti, nebo ses rozvedla v 25,nebo mas nemocne dite, nebo ses prehnane stihla ci tlusta. PRoste tak to je a takove lidi je nejlepsi ignorovat.Bude dobre uvidis. Drzim palce a urco nas informuj :*

• Citovat
  • Upravit
1478
17.3.13 17:37

Ahoj nevím jestli už si se zmiňovala. Ale chtěla jsem se tě zeptat na jakou školu by si chtěla ( obor ) a jaky máš zájmy. Jen tak pro zajímavost. To jak se k tobě zachoval otec je hnusné. Já měla zlého otčíma ( mamky přítele ) tak vím jak ti asi bylo :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
17.3.13 17:37

@blorchi Jak nastane nějaká zásadní změna v životě určitě napíšu co dál se děje :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1248
17.3.13 17:40

@Postrach17 si šikovná, že to takhle zvládáš i v tvém věku. :hug:
A jen k tomu vzdělání. Já jsem to se základním vzděláním dotáhla až na asistentku ředitele. Sice to dalo dost práce, odříkání a slz, ale vypracovala jsem se a jsem na sebe hrdá. Nedokončení školy teda mělo jiný důvod, ne dítě, ale to nemění nic na tom, že člověk i když nemá střední či vysokou školu musí být totálně blbej. Školu jsem si začala dodělávat až při dítěti a to ve 23 letech. Za 3 roky jsem zvládla celou Obchodní akademii distančního studia - což jiným trvá 5 let, nebo 4 roky denního studia.. takže asi tak blbá nejsem.. Podotýkám, že jsem měla doma novorozeně a studovala až do jejích 2 let.. všechno se dá zvládnout, kor s 3 letým děckem, to už je velké, samostatné,.. kdokoliv může pohlídat..
Držím palce, ať to tady supermatkám natřeš, školu si ale fakt dodělej, není to taková hrůza jak se zdá :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová