V 17 matkou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3165
16.3.13 22:25

@alik111 Každý má jinak silnou psychiku, každý to bere jinak.. Záleží jen na člověku jak se s čím popere..

To se na mě zakladatelko nezlob, ale i kdyby jsi rodiče neměla vůbec (nedej Bože..), tak omlouvat svoje chování a následné těhotenství tímto, je infantilní. To, že si Tě rodiče až tak bohužel nevšímali, není absolutně omluva a ani důvod pro to, mít ve třinácti letech sex!! 8o Mi to nejde na rozum toto… :nevim:
Pouze se to takto snažíš omlouvat, ale nalijme si čistého vína, je to hloupost. Nebo pro Tebe je řešení s někým spát, když se cítíš osamocena? No to máš teda zvláštní praktiky. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3165
16.3.13 22:26

@alik111 - to nebylo pro Tebe, promiň. Jen jsem si zkopírovala větu od zakladatelky. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3165
16.3.13 22:29
@mari1912 píše:
@Maculinka
Hihi, ani se neptej, v kolika letech jsem ještě dávala cukr za okno, protože jsem chtěla bráchu :lol: A to prý ten cukr byl potřeba, aby si ho vzal čáp :lol:
Teda ve třinácti už ne, ale i tak jsem jen tušila co je sex :roll:
Co je ms jsem se dozvěděla ve dvanácti od učitelky tělocviku.
Takže já si fakt jen četla a doslova hrála s panenkama :lol:Ovšem dnešní doba je jiná, ta virtualita nám rodičům moc nepomáhá, děti ví víc a dřív, přístup je v podstatě neomezený a pak se nemůžeme divit :zed:

To je zlaté :mrgreen:

Jinak ono právě proto, že je vše tak dostupné, tak by i dnešní dvacítky měly vědět, že děti čáp nenosí :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31744
16.3.13 22:30

@Maculinka
Já myslím, že on asi popel na hlavu sype pořád a vlastně se nám nemusí za nic omlouvat co?
Já nejsem svatoušek a když jsem něco provedla, taky jsem se to nějak snažila omluvit, nebo svést na něco, na někoho
Tohle bych jí nezazlívala.
Dnes už je to skoro osmnáctiletá slečna, moc dobře ví, že to byla chyba…
A taky jí uznala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
šmoulinka71
16.3.13 22:31
@Maculinka píše:
@alik111 Každý má jinak silnou psychiku, každý to bere jinak.. Záleží jen na člověku jak se s čím popere..To se na mě zakladatelko nezlob, ale i kdyby jsi rodiče neměla vůbec (nedej Bože..), tak omlouvat svoje chování a následné těhotenství tímto, je infantilní. To, že si Tě rodiče až tak bohužel nevšímali, není absolutně omluva a ani důvod pro to, mít ve třinácti letech sex!! 8o Mi to nejde na rozum toto… :nevim:
Pouze se to takto snažíš omlouvat, ale nalijme si čistého vína, je to hloupost. Nebo pro Tebe je řešení s někým spát, když se cítíš osamocena? No to máš teda zvláštní praktiky. :roll:

Můžeš mě vysvětlit, proč ji pořád píšeš, že je to hloupost, to přeci ona sama napsala, tak o co ti jde, Nepíše jsem dobrá přeci? Ví, že udělala chybu.

• Citovat
  • Upravit
265
16.3.13 22:33

@mari1912 ale to by snad mela byt vyhoda, ze v dnesni dobe vedi vic
nebo snad ne??!
My si pri sexualnim zacatku nebylj uplne jisty, cim vsim se da otehotnet.
Dnes to vedi, vsak i zakladatelka rekla, ze dokonce vedela, ze jsou nake
plodne a neplodne dny…vice informaci (ze to nevyslo je vec druha).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31744
16.3.13 22:33

@Maculinka
:lol: no jo, mám dvě sestry a toho bráchu jsem prostě chtěla. A to zklamání, když tam ten cukr byl i druhý den ráno :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
šmoulinka71
16.3.13 22:34
@alik111 píše:
@mari1912 ale to by snad mela byt vyhoda, ze v dnesni dobe vedi vic
nebo snad ne??!
My si pri sexualnim zacatku nebylj uplne jisty, cim vsim se da otehotnet.
Dnes to vedi, vsak i zakladatelka rekla, ze dokonce vedela, ze jsou nake
plodne a neplodne dny…vice informaci (ze to nevyslo je vec druha).

Já nechápu, proč tady neustále řešíte, jestli je sex ve třinácti v pořádku. To tu přeci nikdo nezpochybňuje. Ani zakladatelka. Tak proč to pořád píšete?

• Citovat
  • Upravit
265
16.3.13 22:35

@Maculinka chapu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31744
16.3.13 22:35

@alik111
Já ti nevím, mě totiž přijde, že dnešní morálka je hodně uvolněná a myslím, že i díky přístupu ke všemu
Třeba nahota je dnes běžný jev,
U nás v dětství jak byla v osm hodin před filmem hvězdička tak alou do postele a to klidně i v patnácti
Ale dneska aby člověk cenzuroval i pohádky :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
16.3.13 22:36

@Maculinka Nechci to rozhodně nezájmem rodičů omlouvat. To ne. Ale na druhou stranu, kdyby se rodiče chovali jinak…Já jen hledala tenkrát nejspíš někoho kdo mě pochopí a bude mi rozumět, také sem našla, sice po tom co sem mu sdělila jak to se mnou je, taky rychle ztratila. Byla jsem tenkrát mladá a hloupá, byla jsem tak zamilovaná, že mě nějaké těhotenství ani nenapadlo. Zkrátka mě bylo s tím klukem dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
265
16.3.13 22:37
@smoulinka71 píše:
Můžeš mě vysvětlit, proč ji pořád píšeš, že je to hloupost, to přeci ona sama napsala, tak o co ti jde, Nepíše jsem dobrá přeci? Ví, že udělala chybu.

To je na koho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
šmoulinka71
16.3.13 22:38
@alik111 píše:
To je na koho?

Já to ocitovala špatně. Promiň.

• Citovat
  • Upravit
3165
16.3.13 22:39

@smoulinka71 Napsala jsem to zakladatelce jednou. Nebo snad vidíš dvojitě a viděla jsi, že jsem konkrétně psala zakladatelce dvakrát tu samou věc? Milá šmoulinko, vyjadřuj se prosím přesně, jelikož já konkrétně zakladatelce opravdu pořád nepíšu. Abych byla přesná, tak ten odstavec, který jsi citovala, byl mým prvním příspěvkem v této diskuzi, který byl přímo směřován na zakladatelku, začínající slovy Zakladatelko,... Nebo je snad ještě nějaký jiný příspěvek napsaný mnou, který adresuji zakladatelce s tímto obsahem? Nemohu nic podobného najít.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2677
16.3.13 22:41

http://www.youtube.com/watch?…

NEKONEČNÁ diskuse :D :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová