Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Katin No..podle vás článek vyzněl jako „jo je normální ve 13 provozovat sex a být těhotná“, ale tak jsem to nemyslela spíše sem chtěla tím naznačit, že když už se tohle holce stane aby s tím zašla za rodiči nebo někým blízkým z rodiny co nejdřív, aby bylo dost času na další možná řešení. Protože tohle není procházka růžovým sadem, to určitě ne. Je to pořádná fuška.
A taky třeba nějaká holka má stejný příběh nebo podobný, tak si vyměnit zkušenosti. Proto byl článek založen. Psala jsem do deníčku, ale tam se to zobrazí za několik dní, tak sem napsala i sem.
Jsem vděčná i za tu kritiku, já si moc dobře uvědomuji co jsem udělala, ale zároveň to bylo i k něčemu dobrý. I když je to strašná představa.
@mari1912 tvoje příspěvky nejsou podrážděné, útočíš a napadáš. A jistě že si to uvědomuju, přečti si co jsem napsala o bezvědomí, ale většina otců by 13 - 14 letou těhotnou holku přerazila, ještě kdyby to tajila tak dlouho, že už se s tím nedalo nic )
@Katin píše:
@mari1912 tvoje příspěvky nejsou podrážděné, útočíš a napadáš. A jistě že si to uvědomuju, přečti si co jsem napsala o bezvědomí, ale většina otců by 13 - 14 letou těhotnou holku přerazila, ještě kdyby to tajila tak dlouho, že už se s tím nedalo nic ) [/citNo tak to si znova pročti debatu a nic jiného jste si nezasloužily. Protože to vy jste útočily jako smyslů zbavené a potřebovaly jste krapet probrat a po papuli
Trochu se probrat a hlavně ubrat-to bylo šílený jak jste se do ní pustily-jako vosy, strašnýA teda zmlátit malou holku do bezvědomí, tak s tím vážně nesouhlasím-ani omylem
Příspěvek upraven 16.03.13 v 21:33
@Katin Já si facky zasloužila, a jako nedivím se, mě jako mámě 13 leté holky by se to taky nelíbilo a určitě tohle malému budu dávat jako odstrašující případ nechci aby takto dopadl hlavně tedy pak ta holka. Můj otec vše řešil násilím a tak mě nepřekvapilo že mě zfackoval i těhotnou a ne jednou. Ale jak říkám malým se vše uklidnilo.
@smoulinka71 diskusi mám průběžně pročtenou celou. A stále mé myšlenky vyplívají z úvodního příspěvku.
Upřímně včera se mi udělalo až rudo před očima, když jsem si ho přečetla.
Jako matka již dospělé dcery a právě pro mne aktuálně 14 ky nesouhlasím s tím, co zde @Postrach17 napsala,to si ale už nejspíš uvědomila sama. Dávno. Teˇnelze nic jiného, než se k tomu nějak stavět, já se na to z lediska let do budoucna nedívám příliš optimisticky, tedˇje tedˇ. Za pár let může být úplně jinak. Je to jen názor, na ten snad máme právo každá. Stejně, jako ty, nebo kdokoli jiný.
Možná mi chybí určité řečnick kličky a obraty, jsem už taková. Věci řeším, tak jak jsou, bez zbytečných kudrlinek. ![]()
@mari1912 zbytečně a stále napadáš, dej si tedy tu práci a přečti si laskavě mých pár příspěvků, na rozdíl od tebe nikoho neurážím a diskutuji slušně ![]()
@Katin
Netuším, co zrovna ty jsi psala na počátku…Bylo tam x nicků a splývají se.
Každopádně s posledníma dvěma, nebo třema, které mě utkvěly v paměti nesouhlasím, co se týče útoku její ho otce. Chápu pár facek, ale bezvědomí ani omylem
Pokud nepatříš mezi vosy pak se omlouvám ![]()
@mari1912 píše:
@Katin
Netuším, co zrovna ty jsi psala na počátku…Bylo tam x nicků a splývají se.
Každopádně s posledníma dvěma, nebo třema, které mě utkvěly v paměti nesouhlasím, co se týče útoku její ho otce. Chápu pár facek, ale bezvědomí ani omylem
Pokud nepatříš mezi vosy pak se omlouvám
Já jsem taky psala, že s tím napadením nesouhlasím - až do bezvědomí
![]()
@Katin
Ty ovšem vážně nepatříš mezi útočící…Takže omluva ![]()
A pokud tě pobouřil můj útok na útočící, tak věz, že někdy je potřeba na hrubý pytel hrubá záplata ![]()
Myslím, že už se to celkem uklidnilo a netřeba čeřit hladinu ![]()
@blorchi ano,měla. A právě proto stojím nohama na zemi. A to si piš, že mi kolem 30 ky došlo, že jsem "něco " zameškala. Až kolem 30 ky.
A to je to, co tu píšu. Nějak jsem to zvládla, ale pěkně to v mém nitru zacloumalo. Znám holky, co to prostě neustály. Jejich příběhy a příběhy jejich dětí jsou mi odstaršujícícm příkladem.
@berry4 ženo ty jsi měla dítě ve 13? ať počítám jak počítám tak mi to nijak nesedí ![]()
@Postrach17 víš, problěm je v tom, že tady moc třináctek asi nediskutuje, i když v takové situaci, jako jsi se octla ty, je možné, že by sem třeba zavítaly. Takže jsme se tu na tebe spíš sesypaly s názory jako tví rodiče. Je fajn, že Samuela miluješ a chceš mu být mámou, jen asi většina z nás má určité pochybnosti, jak to můžeš bez vzděláni a ve svém věku zvládnout. Připravuješ se už třeba na nějaké přijímačky nebo zajímala jsi se o možnost studovat středni s individuálem?