V 17 matkou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Mi24
16.3.13 19:53
@Postrach17 píše:
@monika32 Já neřekla že je to správné. Už zkrátka nebyla možnost potratu, předtím sem se to bála říct rodičům jelikož sem věděla dopředu jak by reagovali…

mě to přijde že jsis to dítě chtělas nechat a měla jsi strach že by tě k potratu rodiče donutili to že říka tvá mamka teď něco jiného je věc druhá…protože normalní a chytrá osoba, která ví jak budou reagovat rodiče tak do té postele ani neleze :roll:

• Citovat
  • Upravit
158
16.3.13 19:55

@lilie12 To je váš názor a neberu vám ho ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2677
16.3.13 19:57
@mari1912 píše:
@AnySs
Ale houby, to vis ze jsou obeti a lovci, asertivni lide, zakriknuti lide. Je to dano povahou… Nezodpovedny muze byt clovek ve triceti, i ve dvaceti

Zakladatelka byla dite, sotva ji dochazelo, ze co dela je nezodpovedne. Proste to bylo zakazane, domaci prostredi ji nahralo a pruser je na svete…

Co z toho ji ted po skoro peti letech vycitat mladistvou hloupost???
Ona vi, ze to bylo spatne, okoli ji to dalo sakra sezrat…
Nemela by koukat do budoucna? Nebo se ma porad babrat v tom co se uz stalo???

Každý má stejnou hodnotu jako člověk, tak jsem to myslela, a charakter se může změnit, nebo temperament, já byla vždy melancholik a oběť, ale teď jsem jiná, stačí se všemu postavit. Kdyby byla slečna oběť, tak tu nepíše, tak v klidu, ona si to uvědomuje a myslím, že naše kritika ji popožene v životě dopředu. Myslím, že ona, tak slabá povaha není jak tvrdíš.
A když diskusi zakládala musela s tím počítat, tak bůhví proč ji ve skutečnosti založila.. Že ji to nedocházelo? Skoro všude se řeší, že sex je od 15. Já měla tedy ve 13-cti rozumu asi dost, když jsem věděla, že je to něco špatného k mému věku a byla jsem dost stydlivá. Mladistvá blbost to není - to je blbost dětská..
Jestli se v tom nechtěla babrat neměla to sem psát.

Promiň, ale mě se to fakt příčí, ve 13-cti si nechat strčit… :poblion: Pro mě jsou takový holky ku..* i když jsou malý, vím to, ale co je to teda napadá, kde to berou..

A říkej si klidně, že jsem necitlivá, neempatická, ale věř, že já mám empatie habaděj.. Mám sociální školu, dělala jsem i dobrovolnici víc chápavého a citlivého člověka jen tak nenajdeš.. Ale mám hranice, které jsou tabu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
16.3.13 20:02

@AnySs Když sem tuhle diskuzi zakládala počítala sem se vším…a proč zrovna kurva? Myslím, že tento výraz patří k jiným holkám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31744
16.3.13 20:04

@Postrach17
Klucik vypada spokojene ;-)
Mas peknyho synka, tak ti do zivota preji, aby jsi byla spokojena a nejakyho toho tatku nasla.
Na zdejsi hozene kameny nehled, ty vis, ze otehotnet ve trinacti neni v poradku a o to jde
Nemyslim si, ze kdyz ti nekdo bude cpat jak jsi spatna, ze zrovna v tu chvilku prozres :)
Myslim, ze uz mas oci otevrene a poucila jsi se ze svych chyb
Tak to nepokaz a uz nikomu nic nevysvetluj ;)

A budeme prat i tem matkam tech malych deti, ze se jim nic takoveho nestane.
Ja si totiz myslim, ze ani tvoje mama netusila co se stane a mozna i ona by moralizovala ;-)
Hm a stalo se ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2677
16.3.13 20:07
@Postrach17 píše:
@AnySs Když sem tuhle diskuzi zakládala počítala sem se vším…a proč zrovna kurva? Myslím, že tento výraz patří k jiným holkám…

Já to vidím v mém rodném městě všude zmalovaný holky 12 - 13, ožralý, zhulený, řešej jen kluky..
Když dítě roztáhne nohy v tolika letech, tak už si fakt nevím odkud to má, nevím, vážně mám na to vyhraněnej názor vadí mi ty řeči o nevědomosti, sex jako téma se mele pořád dokola, nám to cpali do hlavy ve škole už od páté třídy, že až od 15, tak proč se nějaký dítě sebere a dělá to..
Jsou to děti, ale když si hrají na 18-náctky, tak ať taky počítají s takovými osloveními.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
16.3.13 20:08

@mari1912 děkuju :)) Snažím se co to jde, snad malého v životě nezklamu, to je to, co bych nechtěla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31744
16.3.13 20:09

@AnySs
Nooo, tak to by meli videt tvuj slovnik ti kterym pomahas 8o
Ano, ted jsi ukazala jak dalece jsi empaticka…
Nikdo nerika, ze to bylo dobra, ale spatne je ji odsuzovat
A pobavila jsi me, myslim, ze jste ji ani jedna nepomohla, jen jste ji ukazaly kolik je v zenskych jedu a zloby

Je tu nova, nemohla vedet jak se sesypou vosy a budou bodat. Mohla jen tusit

Vitej Postrachu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
16.3.13 20:10

@AnySs Nejsem případ zmalované, ožralé, zhulené holky ;) všechny se nedají házet do jednoho pytle…nehraju si na starší ani sem si nikdy nehrála..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31744
16.3.13 20:11

@AnySs
Zakazane ovoce nejvic chutna a my jako rodice s tim musime pocitat…
Budiz tento pribeh poucenim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jitka1976
16.3.13 20:11
@mari1912 píše:
@Postrach17
Klucik vypada spokojene ;-)
Mas peknyho synka, tak ti do zivota preji, aby jsi byla spokojena a nejakyho toho tatku nasla.
Na zdejsi hozene kameny nehled, ty vis, ze otehotnet ve trinacti neni v poradku a o to jde
Nemyslim si, ze kdyz ti nekdo bude cpat jak jsi spatna, ze zrovna v tu chvilku prozres :)
Myslim, ze uz mas oci otevrene a poucila jsi se ze svych chyb
Tak to nepokaz a uz nikomu nic nevysvetluj ;)A budeme prat i tem matkam tech malych deti, ze se jim nic takoveho nestane.
Ja si totiz myslim, ze ani tvoje mama netusila co se stane a mozna i ona by moralizovala ;-)
Hm a stalo se ;-)

Holka…tady NIKDO nepsal, že se to JEHO dítěti nestane…já teda určitě ne…stát se může a pokud stane, tak mi věř, že plácat po ramenou dceru nebudu…dám jí přečíst zdejší diskuzi…to aby se zvládla připravit do toho ringu… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1703
16.3.13 20:13

Já tedy osobně bych ani tak nenadávala zakladatelce, nýbrž pár facek měly dostat její rodiče, protože především to byla chyba rodičů. My jsme rodiče a nejen aby jsme děti živili a šatili, ale aby jsme dokázali i předvídat co všechno se může stát, jak je možné, že nechají 13leté dítě doma často samotné, mé dceři bude ted 13, mám jí pod dohledem, neexistuje, abych nevěděla kde je, co dělá, s kým se stýká, doma jí samotnou rozhodně nenechávám, a co se vlastně stalo s otcem, to nebyl trestně stíhán, vždyt zakladatelka byla nezletilá, omlouvám se pokud tu odpověd je, nečetla jsem všechny příspěvky, takže v tomto případě shledávám velké trhliny ve výchově, kdy následkem toho bylo to co se stalo zakladatelce. Jen doufám, že takovýchto případů, kdy děti místo aby se věnovaly škole, potažmo koníčkům, a nevěnovaly se sexu, bude málo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2677
16.3.13 20:13
@mari1912 píše:
@AnySs
Nooo, tak to by meli videt tvuj slovnik ti kterym pomahas 8o
Ano, ted jsi ukazala jak dalece jsi empaticka…
Nikdo nerika, ze to bylo dobra, ale spatne je ji odsuzovat
A pobavila jsi me, myslim, ze jste ji ani jedna nepomohla, jen jste ji ukazaly kolik je v zenskych jedu a zloby

Je tu nova, nemohla vedet jak se sesypou vosy a budou bodat. Mohla jen tusit

Vitej Postrachu :D

Lidé, kterým pomáháš u tebe musí cítit pocit bezpečí a že máš o ně zájem.
Tady nikomu nepomáhám a nevím proč bych měla podporovat sex ve 13-cti ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
265
16.3.13 20:14

@Postrach17 AnySs tim taky myslela bezdetne deti, ty jsi toto obdobi preskocila.
Rekla bych, ze tak o 15 let jsi predbehla dobu. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2677
16.3.13 20:15
@mari1912 píše:
@AnySs
Zakazane ovoce nejvic chutna a my jako rodice s tim musime pocitat…
Budiz tento pribeh poucenim…

Moje příspěvky nejsou mířené proti zakladatelce, i když to tak vypadá..
Já jen nechápu tu situaci prostě, jak to to dítě může napadnout.. Je to pro mě nepochopitelné.. :nevim: Prostě mi vadí děti co si hrajou na dospělý a dělají to co není pro ně..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová