Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@jjj11 píše:
![]()
![]()
Tak já si teda ještě skoro ve třinácti hrála s barbínama a maximálně si dala se spolužákem pusu a nebo si o hlavní přestávce se spolužákem z vedlejší třídy vyměnovala psaníčka na chodbě
U nás frčely dopisy typu,, Budeš se mnou chodit?,, zakroužkuj ano-ne
Samozřejmě ze srandy, já si taky hrála s panenkama, nebo se sestrou na školu
![]()
@AnySs píše:
U nás frčely dopisy typu,, Budeš se mnou chodit?,, zakroužkuj ano-ne![]()
![]()
Samozřejmě ze srandy, já si taky hrála s panenkama, nebo se sestrou na školu
![]()
@jjj11 píše:![]()
a četli sme si Bravíčka s holkama a u stránek o sexu sme se červenali až na zadku
Bravíčko dřív bylo něco jako internet ![]()
@K.Black píše:
@AnySs tak to já ji brala až kolem 30, a testy mi dr dělala
Mamky gyn. jí je před těmi lety napsal bez testů. ![]()
Mě v těch 16 moje a dokonce jiná gyn. taky bez testů, prostě to napsala na recept a tečka, nic víc ji asi nezajímalo. ![]()
Taky jsem to pak odnesla..
Přístup některých lékařů mě fascinuje.
@jjj11 píše:![]()
a četli sme si Bravíčka s holkama a u stránek o sexu sme se červenali až na zadku
A o tohle krásný se dneska taková spousta dětí připraví
![]()
@monika32 píše:
A o tohle krásný se dneska taková spousta dětí připraví![]()
Přesně tak
@teriiiy To určitě. Ale na druhou stranu…i kdyby to byla lež, tak takové případy opravdu jsou. Není jich doufám mnoho, ale děje se to. ![]()
@mari1912 píše:
Chytrolínky, a kdyby sem napsala padesátiletá ženská, že otěhotněla ve třinácti, taky by jste jí taky takhle strhaly, nebo by jste měly více úcty???
Uvědomujete si, že napadáte a urážíte už bezmála dospělou ženskou???
Ona dozajista ví, že to co bylo není v pořádku, ale ty vaše KECY si nechte na koledy, budou coby dupNavíc rozhodně nejsem mladá, řekla bych, že z vás jsem tu jedna nejstarší-tudíš mládí vás omlouvá.
Super, jak se schovat za anonymní písmenka, za anonymní nicky a dělat dokonalé
A jak si notujou-zapšklé ženské, co nemají nic jinýho na práci, než se pouštět do mladé, málo asertivní holky
Tohle by jste mohly zkusit na mě a roznesla bych vás na kopytechNikdo neříká plácat jí po ramenech, ale ono je to v podstatě zajímavé, jak se v tomhle případě zachová matka, otec dítěte, rodiny, ale vy ne, vy budete odsuzovat…
Zakladatelko, nemusíš se nechat urážet, prostě můžeš nechat diskuzi zamknout, nebo nahlásit příspěvky které jsou OT…
Ještě se můžete divit, až vám děti dorostou..,
A bohužel jsi na emiminu
Prostě semeniště ženskejch s velmi nízkým sebevědomím, co si ho honí na slabších
Hele…to co tady píšeme (a za anonym jsem se nikdy neschovávala…)je pouze SLABEJ ODVAR toho, co ji čeká v životě…jak myslíš, že se k ní bude společnost chovat??? Ve škole…na střední…vysoké…v práci…v baráku, kde bude žít…lidi nejsou blbý a umějí POČÍTAT…kdekoliv se ve svém životě objeví, dřív nebo později (a věř, že spíš dřív) okolí zjistí, že je jí třeba 25 let a má 11 leté dítě
Jaké budou reakce??? Můžu ti to říct hned…ženské (ve škole či později na pracovišti) se budou pohoršovat, ohrnovat nos…bude pro ně kur***co se ve 13 spustila s klukem (nějaké polehčující okolnosti typu: selhala HA nebo pldné dny je fakt zajímat nebudou, věř mi…)a šuškanda typu čekárna u pediatra proti tomu bude slabej odvar…do práce bude muset denně…a chlapy??? Kapitola sama pro sebe…pro ty v práci to bude velmi zajímavý objekt-"Tak ona měla dítě ve 13??? Fakt?? Ty vole…to bude rádodajka…tu musím přefiknout…ta to asi má hodně ráda…atd…Prostě blbý keci…nebo si fakt myslíš, že jí budou OBDIVOVAT a plácat po ramenou, jak to úžasně zvládla???
Si myslíš BLBĚ…Mazlit se s ní nebudou…max. pár přátel a rodina…okolí NE…To co se jí tady dostává, je do určité míry POMOC…i když to tak teda nevypadá…jen tím, že se zamyslí nad větami, co se tu objeví, se může připravit na ty věty a odsouzení v reálném životě…to co tu holky píšou, jí v reálu budou lidé říkat do očí (v lepším případě, v horším za zády…a na pomluvy se hůř reaguje…že jo?) Takže ať to holka tady bere jako PRVNÍ KOLO V RINGU ŽIVOTA…pomůže jí to víc, než to Vaše chlácholení a plácání po ramenou!!! ![]()
@Sfaticata píše:
@teriiiy To určitě. Ale na druhou stranu…i kdyby to byla lež, tak takové případy opravdu jsou. Není jich doufám mnoho, ale děje se to.
tak to já netvrdím, že ne ![]()
@monika32 píše:
Tak to aby nahlásila ten tvůj, protože tvůj příspěvek není k tématu vůbec, ty kopyto![]()
![]()
Jinak mojí dceři je už dávno přes 13, takže já se divit nebudu, ty si radši svoje hlídej
Jinak v 17 to není dospělá ženská, to ani náhodou
Sem čekala která potrefená HUSA se ozve
![]()
@monika32 píše:
Tak to aby nahlásila ten tvůj, protože tvůj příspěvek není k tématu vůbec, ty kopyto![]()
![]()
Jinak mojí dceři je už dávno přes 13, takže já se divit nebudu, ty si radši svoje hlídej
Jinak v 17 to není dospělá ženská, to ani náhodou
A ty jedna z těch chytrolínek zakomplexovanejch, já už mám dceru skoro šestnáctiletou takže u mě už tohle nehrozí
![]()
Navíc je lesba ![]()
@monika32 píše:
A o tohle krásný se dneska taková spousta dětí připraví![]()
A ty si myslíš, že tohle dřív nebylo, ty naivo??? ![]()
@Jitka1976 píše:
Hele…to co tady píšeme (a za anonym jsem se nikdy neschovávala…)je pouze SLABEJ ODVAR toho, co ji čeká v životě…jak myslíš, že se k ní bude společnost chovat??? Ve škole…na střední…vysoké…v práci…v baráku, kde bude žít…lidi nejsou blbý a umějí POČÍTAT…kdekoliv se ve svém životě objeví, dřív nebo později (a věř, že spíš dřív) okolí zjistí, že je jí třeba 25 let a má 11 leté dítě![]()
![]()
Jaké budou reakce??? Můžu ti to říct hned…ženské (ve škole či později na pracovišti) se budou pohoršovat, ohrnovat nos…bude pro ně kur***co se ve 13 spustila s klukem (nějaké polehčující okolnosti typu: selhala HA nebo pldné dny je fakt zajímat nebudou, věř mi…)a šuškanda typu čekárna u pediatra proti tomu bude slabej odvar…do práce bude muset denně…a chlapy??? Kapitola sama pro sebe…pro ty v práci to bude velmi zajímavý objekt-"Tak ona měla dítě ve 13??? Fakt?? Ty vole…to bude rádodajka…tu musím přefiknout…ta to asi má hodně ráda…atd…Prostě blbý keci…nebo si fakt myslíš, že jí budou OBDIVOVAT a plácat po ramenou, jak to úžasně zvládla???
Si myslíš BLBĚ…Mazlit se s ní nebudou…max. pár přátel a rodina…okolí NE…To co se jí tady dostává, je do určité míry POMOC…i když to tak teda nevypadá…jen tím, že se zamyslí nad větami, co se tu objeví, se může připravit na ty věty a odsouzení v reálném životě…to co tu holky píšou, jí v reálu budou lidé říkat do očí (v lepším případě, v horším za zády…a na pomluvy se hůř reaguje…že jo?) Takže ať to holka tady bere jako PRVNÍ KOLO V RINGU ŽIVOTA…pomůže jí to víc, než to Vaše chlácholení a plácání po ramenou!!!
Tady to asi někdo zná ze své zkušenosti, že toho tolik ví jak bude reagovat společnost ![]()
Moje máma když mě čekala, tak jí bylo dvacet, ale vypadala na patnáct-třeba
Myslím, že tohle nikdo řešit nebude
A ty nemáš právo nikoho soudit, když nechodíš v jeho botách… ![]()