Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@K.Black nemám se v plánu na školu vykašlat jen potřebuji sehnat školku pak to se školou půjde už mámě nechci nechat malého na krku, když už se o nás musí starat finančně…i když mít možnost jít na brigádu zapojila bych se i po finanční stránce jenže to by musel fungovat otec dítěte…jinak přemýšlím i o dálkovém studiu..
@S_h_a_n_i_e píše:
@asha Já četla, že jsi bydlela na ceckuNež mi to došlo z kontextu…
Jezisi…to jsou asociace ![]()
@AmyLee školy nenechám vím že aspoň se SŠ a s maturitou budu něco víc než se základkou. chci i na VŠ učení mi jde nemám špatné výsledky. I to mě učitelé obdivovali že sem se starala po nocích o dítě, po nocích se učila když zrovna malej neřval ty první 2 roky prořvaných nocí taky stály za to ://
@Postrach17 píše:
Když už to mám napsat fajn byla jsem tak blbá že jsem spala s klukem bez ochrany. Věřila na neplodný dny a i tak se stalo.
A co řeknu až se bude ptát na tátu? Pravdu! není otec ten co dítě udělá, ale ten co se postará po všech stránkách a své dítě ať už vlastní či nevlastní miluje
Nebudu synovi v budoucnu nic přibarvovat a nic si zbytečně domýšlet poštvávat ho proti svému biologickému otci. To ať si zvolí sám jak ho bude brát.
ve 13letech vědět své plodné a neplodné dny
v tom případě je ta dnešní generace asi fakt nějaka vyspěla v těch letech jsem snad ani nevěděla co to je…a přijít mi dcera ve 13letech že je těhotná tak ji vylískam a starat by se musela ona žadné takové že bych šla místo ni na mateřskou i když bych ji pomohla, ale ne až tak…jestli by teda dítě měla, protože nevím zda bych ji poslala na potrat to i doufám že o tom zda potrat ano nebo ne by jsme se pobavili i s chlapem
@K.Black píše:
@Postrach17 přeju ti do života už jen samé dobré věci, a ať jsi spokojená. Synek ať ti dělá jen a jen radost
Jako neustále jsem v šoku, ale těma hodinama tady už to pomalinku vstřebávám
uspech po triceti strankach, to neslo rovou? ![]()
Anebo raději nic..
jsem tu měla něco napsaného, ale nebudu tady vířit vody raději.. ![]()
@smurfka ja to videla
. Ale naprosto s puvodnim obsahem
souhlasim ![]()
@lilie12 píše:
ve 13letech vědět své plodné a neplodné dnyv tom případě je ta dnešní generace asi fakt nějaka vyspěla v těch letech jsem snad ani nevěděla co to je…a přijít mi dcera ve 13letech že je těhotná tak ji vylískam a starat by se musela ona žadné takové že bych šla místo ni na mateřskou i když bych ji pomohla, ale ne až tak…jestli by teda dítě měla, protože nevím zda bych ji poslala na potrat to i doufám že o tom zda potrat ano nebo ne by jsme se pobavili i s chlapem
třeba počítala plodné dny podle internetové kalkukačky:o)
Ježiš řešíte na tom každé prd..stalo se stalo..teď s tím nic už nenadělám…
@Postrach17 píše:
Ježiš řešíte na tom každé prd..stalo se stalo..teď s tím nic už nenadělám…
no tak nám to promin ( nám ženským nad 25 ) totiž připadá scifi že ve 13 řešíš takové problémy, sexuješ a buh ví co..My ve 13ti nevěděli na co ji máme. Prostě jiná generace..a bude to horší a horší
@blorchi píše:
uspech po triceti strankach, to neslo rovou?
a já na těch 30 stránkách přála něco zlého?
![]()
@Postrach17 bylo by fajn se tam vrátit - myslím tím školu.. ZŠ není moc výhra v dnešním světe a malý by asi taky nebyl nadšený, že kvůli něho nemá máma školu.. Dálkově jsi neuvažovala? Nechci ti tady dávat rady jako „mamka“, ale taky jsem na rok přerušila školu a pak jsem si domluvila individuál, takže jsem chodila jen na přezkoušení a maturu jsem dala, bez problémů