V 17 matkou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
158
16.3.13 15:13

Ja si nevzpomnela až po 2 letech v rámci možnosti jsem se o něho starala i předtím nebyla to mámy povinnost zustat na mateřské ale chtěla abych si dodělala alespoň zakladku a za to sem ji vděčná! Samozřejmě ze bych se chtěla podílet i finančně ale zatím to nejde.. Ja nikdy nechtěla nic nechávat na mámě..udělala pro me uz toho dost teď se starám o vše kolem malého ja až teda na to finanční zabezpečení a bydlení v kterém bychom byli sami.. Tento ‚problém‘ sem si udělala sama a tak se musím postarat…a jak některé útočili ze by me proliskali být moji matkou tak i to přišlo ale vlastně jim to bylo k ničemu proliskali me ale nic se tím nezměnilo čas se tím vrátit nedá i když někdy když je toho na me moc bych ráda všechno vrátila ale pak mi stačí pohled na mého spokojeného syna a názor měním…je to můj světlý bod v životě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
16.3.13 15:15
@Vermion píše:
Myslím, že bude dopředu dostatečně poučena, co se v jejím věku patří a co ne a že dítě může mít jen tehdy, když bude schopna se o něj sama postarat - což ve věku 13 let není nikdo - myslím tím finančně a psychicky a fyzicky…
Bude vědět, co by se dělo v případě neposlouchání rodičů - pasťák…
co jiného…ale věřím, že výchovu zvládnem, je nás mnoho a za svými názory si stojíme :mrgreen:

já v to doufám taky ;) jen ten pasťák bych neudělala, bála bych se že se naučí ještě něco co neumí :nevim: já bych ji dotáhla na přerušení.

• Citovat
  • Upravit
31744
16.3.13 15:20

@Vermion

8o tebe bych chtěla mít za matku-sorry, ale pokud je nějaký problém tak ho řešíme pasťákem??? 8o
No o tebe tu nejde, ale tohle jsem si nemohla odpustit :nevim:
Omlouvám se za ot

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
16.3.13 15:26
@Vermion píše:
Myslím, že bude dopředu dostatečně poučena, co se v jejím věku patří a co ne a že dítě může mít jen tehdy, když bude schopna se o něj sama postarat - což ve věku 13 let není nikdo - myslím tím finančně a psychicky a fyzicky…
Bude vědět, co by se dělo v případě neposlouchání rodičů - pasťák…
co jiného…ale věřím, že výchovu zvládnem, je nás mnoho a za svými názory si stojíme :mrgreen:

Aha takže své dítě stríč do pasťáku to už víme a co uděláš vnoučeti? Hodíš do igelitky do popelnice nebo jak to zařídíš? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31744
16.3.13 15:28

@IvkaH
Babybox, nebo kojeňák -zřejmě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1265
16.3.13 15:40

@mari1912 Podle mně nevyhodila. Je strašně jednoduché napsat: Já bych se zachovala určitě takhle…ale kolikrát se do tý situace fakt někdo dostane a zachová se úplně jinak, než by si myslel. :lol: A jestli vyhodila…její věc. Já bych to rozhodně neudělala. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2604
16.3.13 15:49
@monika32 píše:
Odkdy je sex a antikoncepce moralizování 8o Vy mladé to máte nějak divně nastavené, pak není divu, že otěhotní 13tka :zed:

A proč nás hned hážeš do jednoho pytle? Znáš mě? Neznáš, tak mě laskavě nesuď ;) Navíc já nikde nepsala, že JÁ si představuji moralizování, pod těmito pojmy, tak se nauč číst.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
16.3.13 15:52

Taky jsem nad tím přemýšlela co by a jak by jsme řešili, kdyby se taková situace nastala ve 13 letech :think: jestli budou po mě tak budou mít MS od 12let :roll: :zed:.
1. Jak se znám bych na holku ječela, ale tak že by jí možná uši samy odpadly a zdi by se třepaly určitě :cert:.
2. Bych se snažila uklidnit chlapa, že ten by asi chtěl přizabít frajera, který se na tom podílel.
3. By jsme začli uvažovat jaké máme možnosti, napřed návštěva doktora a tam zjistit, který je týden a aby mi doktor řekl jak velký je zásah pro 13 letý organismus interupce, pokud by mi řekl, že díky tomu je reálná šance, že už nikdy neotěhotní, tak bych ji na potrat neposílala, vím byla by to daň za blbost, ale pro mě opravdu krutá daň, kdyby už pak až bude v rozumném věku díky tak brzké interupci neotěhotněla nikdy, v tom případě by jsme se o dítě postarali a pomohli jí než by dodělala školu, no a pokud by doktor řekl, že nehrozí žádné riziko při interupci pro tak mladou holku, tak by na ni šla :think:.

Sama jsem docela odpůrcem tablet HA, ale než aby se stala taková pitomost, tak obě dcery povedu k tomu, aby si raději o ni řekly a nebály se ani třeba v těch 13 :zed: :roll: říct potřebuju antikoncepci, tak raději to nějak zařídím než pak následně řešit problémy jak tady slečna z diskuse.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
16.3.13 16:02
@mari1912 píše:
Chytrolínky, a kdyby sem napsala padesátiletá ženská, že otěhotněla ve třinácti, taky by jste jí taky takhle strhaly, nebo by jste měly více úcty???
Uvědomujete si, že napadáte a urážíte už bezmála dospělou ženskou??? 8o
Ona dozajista ví, že to co bylo není v pořádku, ale ty vaše KECY si nechte na koledy, budou coby dup

Navíc rozhodně nejsem mladá, řekla bych, že z vás jsem tu jedna nejstarší-tudíš mládí vás omlouvá.

Super, jak se schovat za anonymní písmenka, za anonymní nicky a dělat dokonalé :cert:

A jak si notujou-zapšklé ženské, co nemají nic jinýho na práci, než se pouštět do mladé, málo asertivní holky
Tohle by jste mohly zkusit na mě a roznesla bych vás na kopytech :cert:

Nikdo neříká plácat jí po ramenech, ale ono je to v podstatě zajímavé, jak se v tomhle případě zachová matka, otec dítěte, rodiny, ale vy ne, vy budete odsuzovat…
Ještě se můžete divit, až vám děti dorostou..,

Zakladatelko, nemusíš se nechat urážet, prostě můžeš nechat diskuzi zamknout, nebo nahlásit příspěvky které jsou OT…
A bohužel jsi na emiminu ;)
Prostě semeniště ženskejch s velmi nízkým sebevědomím, co si ho honí na slabších ;)

Tak to aby nahlásila ten tvůj, protože tvůj příspěvek není k tématu vůbec, ty kopyto :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Jinak mojí dceři je už dávno přes 13, takže já se divit nebudu, ty si radši svoje hlídej :mrgreen: Jinak v 17 to není dospělá ženská, to ani náhodou :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
16.3.13 16:06
@Postrach17 píše:
Ja si nevzpomnela až po 2 letechv rámci možnosti jsem se o něho starala i předtím nebyla to mámy povinnost zustat na mateřské ale chtěla abych si dodělala alespoň zakladku a za to sem ji vděčná! Samozřejmě ze bych se chtěla podílet i finančně ale zatím to nejde.. Ja nikdy nechtěla nic nechávat na mámě..udělala pro me uz toho dost teď se starám o vše kolem malého ja až teda na to finanční zabezpečení a bydlení v kterém bychom byli sami.. Tento ‚problém‘ sem si udělala sama a tak se musím postarat…a jak některé útočili ze by me proliskali být moji matkou tak i to přišlo ale vlastně jim to bylo k ničemu proliskali me ale nic se tím nezměnilo čas se tím vrátit nedá i když někdy když je toho na me moc bych ráda všechno vrátila ale pak mi stačí pohled na mého spokojeného syna a názor měním…je to můj světlý bod v životě…

No právě, v rámci možností, myslíš si, že je to tak správně? :think: Není, zkazila jsi život sobě a teď se jen můžeš snažit, nezkazit ho tomu dítěti :nevim: Prostě otěhotnět ve 13 není normální a nezaslouží si to potlesk. :nevim: Protože kdyby jsis pořídila miminko v době, až bys byla vyspělá, pak se o něj postaráš se vším všudy. Ale třeba si školu doděláš a třeba se ti v životě povede dobře, ale základem je určitě si dodělat aspoň školu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
16.3.13 16:07
@Meganie píše:
A proč nás hned hážeš do jednoho pytle? Znáš mě? Neznáš, tak mě laskavě nesuď ;) Navíc já nikde nepsala, že JÁ si představuji moralizování, pod těmito pojmy, tak se nauč číst.

Očividně jsi opravdu divná a nevíš co čteš a píšeš, ale to už tu bylo včera, takže opakovat ti to netřeba :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
16.3.13 16:09
@IvkaH píše:
Taky jsem nad tím přemýšlela co by a jak by jsme řešili, kdyby se taková situace nastala ve 13 letech :think: jestli budou po mě tak budou mít MS od 12let :roll: :zed:.
1. Jak se znám bych na holku ječela, ale tak že by jí možná uši samy odpadly a zdi by se třepaly určitě :cert:.
2. Bych se snažila uklidnit chlapa, že ten by asi chtěl přizabít frajera, který se na tom podílel.
3. By jsme začli uvažovat jaké máme možnosti, napřed návštěva doktora a tam zjistit, který je týden a aby mi doktor řekl jak velký je zásah pro 13 letý organismus interupce, pokud by mi řekl, že díky tomu je reálná šance, že už nikdy neotěhotní, tak bych ji na potrat neposílala, vím byla by to daň za blbost, ale pro mě opravdu krutá daň, kdyby už pak až bude v rozumném věku díky tak brzké interupci neotěhotněla nikdy, v tom případě by jsme se o dítě postarali a pomohli jí než by dodělala školu, no a pokud by doktor řekl, že nehrozí žádné riziko při interupci pro tak mladou holku, tak by na ni šla :think:.Sama jsem docela odpůrcem tablet HA, ale než aby se stala taková pitomost, tak obě dcery povedu k tomu, aby si raději o ni řekly a nebály se ani třeba v těch 13 :zed: :roll: říct potřebuju antikoncepci, tak raději to nějak zařídím než pak následně řešit problémy jak tady slečna z diskuse.

No ale ve 13ti jim jí žádnej doktor jako sexuální ochranu nenapíše. Ale věř, že dobrou výchovou se dá docílit toho, že ve 13 letech budou mít tvoje dcery jiné zájmy než sex :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2604
16.3.13 16:10
@monika32 píše:
Očividně jsi opravdu divná a nevíš co čteš a píšeš, ale to už tu bylo včera, takže opakovat ti to netřeba :lol: :lol:

Nedokážeš nic kloudně vysvětlit, jen na všechny okolo útočíš. Léčíš si mindráky nebo co? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
16.3.13 16:17

Já myslela že antikoncepce myslím zobky je až od 15 let :think:

• Citovat
  • Upravit
17014
16.3.13 16:19
@Meganie píše:
Nedokážeš nic kloudně vysvětlit, jen na všechny okolo útočíš. Léčíš si mindráky nebo co? :think:
:*
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová