V 17 matkou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
158
15.3.13 22:56

@K.Black Děkuju. Zatím radost dělá :) Ty větší starosti příjdou teprve časem. Jen ještě nějakého toho tatínka co o nás oba bude mít zájem a budu úplně nejšťastnější :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
@AnySs píše:
Zato já ti nevstřebávám, že si chtěla fotku mého přítele do peněženky :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen:

no tak nebudu zoufalá běhat po peroně a čumět jim do očí, jako nechci aby mi to ujelo ne? :roll:

• Citovat
  • Upravit
AmyLee
@AnySs píše:
Nekecám :lol: Kolik si si myslela? :P

já nvm.. nad 25 určo :P a pojď raději vedle - tady jsme hoodně OT :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
29730
15.3.13 22:57
@K.Black píše:
no tak nebudu zoufalá běhat po peroně a čumět jim do očí, jako nechci aby mi to ujelo ne? :roll:

Hele ale to snad ani nejde ne, vzdyt ty skla desne odrazi, vubec jim neni videt do kukane :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AmyLee
15.3.13 22:57

@Postrach17 hele tatínek se najde.. Věnuj se malému, dodělej si tu školu - je to záhul, ale je potřeba věř mi.. :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
104
15.3.13 22:58
@asha píše:
Ty jo…zase :zed: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Tahle diskuze uz je nekde uplne jinde ;)Příspěvek upraven 15.03.13 v 22:52
To máte pravdu,,ráno bude líp :lol: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2604
15.3.13 22:58
@asha píše:
Ja se na to…ze se na to…
Ja nikoho neodsoudila, maximalne tu pisu, ze svoje deti prerazim…jo a ze je pitomost mit dite ve 13ti a neplesam nadsenim. A pak se tu do mne furt nekdo pousti!
Takze tady mate v kostce muj postoj k danymu problemu, abyste to nemusely hledat :mrgreen:
Jak slepy k houslim, fakt… :roll: :zed:

Vidíš, kdyby jsi to takhle jednoduše napsala hned na začátku, nikdo by neřekl půl slova :potlesk: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
15.3.13 22:59

@Postrach17 chlapů jsou mraky, a nějakej přijde až to nebudeš čekat ;) jediný co ti teda ještě řeknu z pozice staré ženy/matky :mrgreen: nevyser se na školu, fakt to zkus.

• Citovat
  • Upravit
29730
15.3.13 22:59

@Meganie Tak na tohle mi dosly smajliky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
15.3.13 23:00
@asha píše:
Hele ale to snad ani nejde ne, vzdyt ty skla desne odrazi, vubec jim neni videt do kukane :cert:

takže ona mi to s těma očima řekla naschvál jo? 8o čůza jedna chlupatá :cert: :cert:

• Citovat
  • Upravit
158

@AmyLee není za co ráda pokecám :) Máma se už o malého prakticky rok nestará já přerušila školu a starám se o malého, máma nastoupila do práce. Ale sociálku a úřady máme za prd*** pořád.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chatwenna

@alik111 My jsme byli taky v krovi… Krovi vali :-D

• Citovat
  • Upravit
29730
@K.Black píše:
takže ona mi to s těma očima řekla naschvál jo? 8o čůza jedna chlupatá :cert: :cert:

No, ja to tady nechtela tak naplno…ale jo. :zed: Muzes tam delat akorat tak tohle :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
615
15.3.13 23:02

@asha Já četla, že jsi bydlela na cecku :mrgreen: Než mi to došlo z kontextu… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2604
15.3.13 23:02
@asha píše:
@Meganie Tak na tohle mi dosly smajliky…

Vůbec mě nenapadá, kterej ti chybí :lol:, ale nebudu nad tím přemýšlet a jdu spát :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová