V 17 matkou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
AmyLee
15.3.13 22:42

@Postrach17 a pak, jak to měla mamka potom? jen se ptám zajímá mě to..

• Citovat
  • Upravit
2429
15.3.13 22:43

@asha ne tak me fascinuje ze levmah28 si stezuje ze se ji dotklo co jsem napsala, ale ze to co pise ona a spol. se dotklo zakladatelky je jedno :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2677
15.3.13 22:44
@AmyLee píše:
@Postrach17 a pak, jak to měla mamka potom? jen se ptám zajímá mě to..

Nebuď zvědavá budeš brzo stará :roll: :P :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AmyLee
15.3.13 22:44
@AnySs píše:
Nebuď zvědavá budeš brzo stará :roll: :P :lol:

stará už jsem.. :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
158
15.3.13 22:45

Nějak nechápu otázku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chatwenna

@alik111 :lol: :lol: Fakt dekuju za oziveni super vzpominek :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
2604

@asha přijde mi, že ty trochu o voze a já koze :think: a tou obhájkyní ranýho mateřství myslíš jako koho? mně? :D Nevšimla jsem si, že jsem to někde obhajovala :think: Pokud já mám zapracovat na pochopení psanýho textu, tak ty zapracuj na četbě a pak si budem třeba rozumět :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AmyLee
15.3.13 22:46

@Postrach17 jestli tam mamka s tebou byla.. nebo šla domů.. musela přece převzít dítě do péče ne? Ptám se - nevyznám se v tom..

• Citovat
  • Upravit
158
15.3.13 22:46

@AmyLee nějak nechápu otázku? Co přesně chceš vědět?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
15.3.13 22:47
@syselinka píše:
@asha ne tak me fascinuje ze levmah28 si stezuje ze se ji dotklo co jsem napsala, ale ze to co pise ona a spol. se dotklo zakladatelky je jedno :?:

No… Tak mne se taky dotklo, kdyz tady nekdo pise v pluralu, jak jsme hrozny..ja treba hrozna nejsem vubec 8) :mrgreen:

Jinak tohle je holt riziko a melo by to patrit k zakladni pocitacovy gramotnosti: co napisu na net, muze se mi nehezky rozbit o usmev :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
265
15.3.13 22:47

@K.Black vzdyt ja taky :poblion: a taky brecela :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2677
15.3.13 22:48
@AmyLee píše:
stará už jsem.. :lol: :lol:

Pokud ti není 70 nejsi stará :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
15.3.13 22:49
@Meganie píše:
@asha přijde mi, že ty trochu o voze a já koze :think: a tou obhájkyní ranýho mateřství myslíš jako koho? mně? :D Nevšimla jsem si, že jsem to někde obhajovala :think: Pokud já mám zapracovat na pochopení psanýho textu, tak ty zapracuj na četbě a pak si budem třeba rozumět :palec:

Nejaka vztahovacna ne? To byla moje druha reakce ohledne moralizovani :mrgreen: Boooozinku :zed: Uz to neni ani zabavny, fakt ne. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black

@alik111 já ani nevím kdy poprvé :think: asi už jsem vážně stará a paměť selhává :lol:

• Citovat
  • Upravit
158

@AmyLee aha..no máma za mnou do porodnice docházela..poslední den si nás převzala sepisovali různé papíry..jinak stále chodíme po soudech a do mých 18 let nás bude navštěvovat sociálka..což je za chvilku takže se nejspíše sepíše jen nějaký konečný posudek. Jelikož je u nás vše v pořádku není co řešit. Po narození syna se ještě dělali testy otcovství aby se mohl zapsat do rodného listu dítěte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová