Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@asha ne tak me fascinuje ze levmah28 si stezuje ze se ji dotklo co jsem napsala, ale ze to co pise ona a spol. se dotklo zakladatelky je jedno ![]()
@AmyLee píše:
@Postrach17 a pak, jak to měla mamka potom? jen se ptám zajímá mě to..
Nebuď zvědavá budeš brzo stará
![]()
@asha přijde mi, že ty trochu o voze a já koze
a tou obhájkyní ranýho mateřství myslíš jako koho? mně?
Nevšimla jsem si, že jsem to někde obhajovala
Pokud já mám zapracovat na pochopení psanýho textu, tak ty zapracuj na četbě a pak si budem třeba rozumět ![]()
@Postrach17 jestli tam mamka s tebou byla.. nebo šla domů.. musela přece převzít dítě do péče ne? Ptám se - nevyznám se v tom..
@syselinka píše:
@asha ne tak me fascinuje ze levmah28 si stezuje ze se ji dotklo co jsem napsala, ale ze to co pise ona a spol. se dotklo zakladatelky je jedno
No… Tak mne se taky dotklo, kdyz tady nekdo pise v pluralu, jak jsme hrozny..ja treba hrozna nejsem vubec
![]()
Jinak tohle je holt riziko a melo by to patrit k zakladni pocitacovy gramotnosti: co napisu na net, muze se mi nehezky rozbit o usmev ![]()
@Meganie píše:
@asha přijde mi, že ty trochu o voze a já kozea tou obhájkyní ranýho mateřství myslíš jako koho? mně?
Nevšimla jsem si, že jsem to někde obhajovala
Pokud já mám zapracovat na pochopení psanýho textu, tak ty zapracuj na četbě a pak si budem třeba rozumět
Nejaka vztahovacna ne? To byla moje druha reakce ohledne moralizovani
Boooozinku
Uz to neni ani zabavny, fakt ne. ![]()
@alik111 já ani nevím kdy poprvé
asi už jsem vážně stará a paměť selhává ![]()
@AmyLee aha..no máma za mnou do porodnice docházela..poslední den si nás převzala sepisovali různé papíry..jinak stále chodíme po soudech a do mých 18 let nás bude navštěvovat sociálka..což je za chvilku takže se nejspíše sepíše jen nějaký konečný posudek. Jelikož je u nás vše v pořádku není co řešit. Po narození syna se ještě dělali testy otcovství aby se mohl zapsat do rodného listu dítěte.
@Postrach17 a pak, jak to měla mamka potom? jen se ptám zajímá mě to..