V 17 matkou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2677
15.3.13 22:04
@Postrach17 píše:
Nebylo tím myšleno nakupování, ale diskotéky ;)

Každá mamča si potřebuje občas orazit, každá má jiný způsob na uvolnění 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
15.3.13 22:04
@AnySs píše:
On dělá normálně dozorčího na stanici :lol:
Jsem zrovna nedávno říkala, že pro ty řidiče to musí být hrozný stres, když tam pořád někdo skáče a pak si to ještě ten řidič nese do konce života, když někoho srazí.. Chudáci :roll:

Ty jo! 8o A dela furt na jedny, nebo se stridaji?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2677
15.3.13 22:06
@AmyLee píše:
@AnySs to jo, já už bych za to asi nesedla.. :nevim:

Když už si chce někdo něco udělat, tak ať myslí na ostatní, tohle sobectví je nefér.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jitka1976
15.3.13 22:07

Kočky…jdu spát…muž si mě žádá… ;) Brou noc a buďte tu hodný…nezlobit!!! :mavam:

• Citovat
  • Upravit
smurfka
@AnySs píše:
Když už si chce někdo něco udělat, tak ať myslí na ostatní, tohle sobectví je nefér.. :nevim:

jo nejhorší je když se někdo zabije o víkendu a ještě nenechá dopis na rozloučenou :P

• Citovat
  • Upravit
29730
@Postrach17 píše:
Jak sem psala dělejte si co chcete je to váš život ;) jen vy kritizovat můžete ale ostatní nesmí proti vám říct ani jedno křivé slovo ;)
:mrgreen: Ale jdi ty. Vzdyt te tu nikdo zas tak nekritizuje ;) Cos vlastne cekala? :nevim: Asi netusis, jak to ne takovych webech chodi, nebo nevim… :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AmyLee
@AnySs píše:
Když už si chce někdo něco udělat, tak ať myslí na ostatní, tohle sobectví je nefér.. :nevim:
:palec: přesně.. i tak - nedávno skočil chlap u nás z 12 patra v době, kdy chodí děti do školy a na denik.cz se objevila jeho fotka jak už ležel v kaluži krve :poblion: :poblion:
  • Citovat
  • Upravit
2677
15.3.13 22:08
@asha píše:
Ty jo! 8o A dela furt na jedny, nebo se stridaji?

On se střídá po celým C, občas je i na B, ale není to tak, že by hlídal sebevrahy :lol: Jsou v té boudě vždy na stanici, podávají informace cestujícím hlášením, slouží to i jako informace, ale také i hlídají, aby se dodržovalo co má - aby nikdo nestál u kolejiště a tak, ale nemůžou zabránit všemu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
:lol: :lol: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2677
@Jitka1976 píše:
Kočky…jdu spát…muž si mě žádá… ;) Brou noc a buďte tu hodný…nezlobit!!! :mavam:

Spíš ty nezlob :cert: :mrgreen: Dobrou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
15.3.13 22:09

Co sem čekala? takové odsouzení určitě ne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
15.3.13 22:10

@AnySs tak mu řekni, že až pojedu do Prahy a budu tam zas v tom metru bloudit, ať je připraven, budu se ho ptát ;)

• Citovat
  • Upravit
2677
15.3.13 22:10
@AmyLee píše: :palec: přesně.. i tak - nedávno skočil chlap u nás z 12 patra v době, kdy chodí děti do školy a na denik.cz se objevila jeho fotka jak už ležel v kaluži krve :poblion: :poblion:

Kdyby alespoň mysleli na ty děti, že tamtudy chodí :nevim: úplně z toho mám husinu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
15.3.13 22:11

@AnySs Jeee, Cecko…no jo, bydlela jsem na Cecku. A my mame dozorci radi, pred lety se manzel radne setnul, kdyz mel po statnicich, na metro nastoupil pred 8 vecer na jednom konci a o pulnoci ho vyhazovali na Hajich… Druhy den jsme sli hledat sako a aktovku, pani dozorci ho nechala potupne vyjmenovat jeji obsah :mrgreen: Ale nic nechybelo a jeste mu pogratulovala :pankac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2604
15.3.13 22:12

@Jitka1976 jo s tím s tebou souhlasím, každý ve svém věku vidí svoji pravdu a jen ta je pro něj správná :D a vidíš, kdyby si se v 15 víc činila, mohla jsi mě mít už dávno z krku a z domu a užívat si po dikotékách ;) (také si dělám srandu) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová