Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Postrach17 píše:
Nebylo tím myšleno nakupování, ale diskotéky
Každá mamča si potřebuje občas orazit, každá má jiný způsob na uvolnění ![]()
@AnySs píše:
On dělá normálně dozorčího na stanici
Jsem zrovna nedávno říkala, že pro ty řidiče to musí být hrozný stres, když tam pořád někdo skáče a pak si to ještě ten řidič nese do konce života, když někoho srazí.. Chudáci
Ty jo!
A dela furt na jedny, nebo se stridaji?
@AmyLee píše:
@AnySs to jo, já už bych za to asi nesedla..
Když už si chce někdo něco udělat, tak ať myslí na ostatní, tohle sobectví je nefér.. ![]()
Kočky…jdu spát…muž si mě žádá…
Brou noc a buďte tu hodný…nezlobit!!! ![]()
@AnySs píše:
Když už si chce někdo něco udělat, tak ať myslí na ostatní, tohle sobectví je nefér..
jo nejhorší je když se někdo zabije o víkendu a ještě nenechá dopis na rozloučenou ![]()
@Postrach17 píše:
Jak sem psala dělejte si co chcete je to váš životjen vy kritizovat můžete ale ostatní nesmí proti vám říct ani jedno křivé slovo
@AnySs píše:
Když už si chce někdo něco udělat, tak ať myslí na ostatní, tohle sobectví je nefér..
@asha píše:
Ty jo!A dela furt na jedny, nebo se stridaji?
On se střídá po celým C, občas je i na B, ale není to tak, že by hlídal sebevrahy
Jsou v té boudě vždy na stanici, podávají informace cestujícím hlášením, slouží to i jako informace, ale také i hlídají, aby se dodržovalo co má - aby nikdo nestál u kolejiště a tak, ale nemůžou zabránit všemu ![]()
@Jitka1976 píše:
Kočky…jdu spát…muž si mě žádá…Brou noc a buďte tu hodný…nezlobit!!!
Spíš ty nezlob
Dobrou ![]()
@AnySs tak mu řekni, že až pojedu do Prahy a budu tam zas v tom metru bloudit, ať je připraven, budu se ho ptát ![]()
@AmyLee píše:přesně.. i tak - nedávno skočil chlap u nás z 12 patra v době, kdy chodí děti do školy a na denik.cz se objevila jeho fotka jak už ležel v kaluži krve
![]()
Kdyby alespoň mysleli na ty děti, že tamtudy chodí
úplně z toho mám husinu
@AnySs Jeee, Cecko…no jo, bydlela jsem na Cecku. A my mame dozorci radi, pred lety se manzel radne setnul, kdyz mel po statnicich, na metro nastoupil pred 8 vecer na jednom konci a o pulnoci ho vyhazovali na Hajich… Druhy den jsme sli hledat sako a aktovku, pani dozorci ho nechala potupne vyjmenovat jeji obsah
Ale nic nechybelo a jeste mu pogratulovala
![]()
@Jitka1976 jo s tím s tebou souhlasím, každý ve svém věku vidí svoji pravdu a jen ta je pro něj správná
a vidíš, kdyby si se v 15 víc činila, mohla jsi mě mít už dávno z krku a z domu a užívat si po dikotékách
(také si dělám srandu) ![]()