Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@AnySs píše:
Nemysli na to, zvedne se ti tlak
To by byla výhra…já ho mám nízkej…omdlívám…
![]()
@Postrach17 píše:
Líbí se mi jak všichni tady víte jak byste reagovalivlastně jste bezchybné a vaše děti andílci
No ono tu zrovna techhle reakci moc nebylo…
Ja osobne bych trhala vejpul…
@asha píše:
No jestli tohle nepujde taky ob generaciTreba bude na deti pes, v 8 doma jeste v 18ti
A pás cudnosti k tomu…
Stačí číst vaše příspěvky to z toho jasně vyplývá.
Dokážete jen kritizovat, přitom se do situace nedokážete vžít. Ale víte všechno nejlíp
@Jitka1976 píše:
To by byla výhra…já ho mám nízkej…omdlívám…![]()
Já taky
![]()
Cítím, ale, že se mi tu tlak zvyšuje, začíná mě tu z toho brnět hlava, ale je to moc zajímavý na to, abych odešla ![]()
@Katin tak zatím musím zaťukat, moje dcera je trubka, která na sebe kecne opravdu všechno, i že si ve 13 dala cígo, které mi ukradla. Tak předpokládám, že by se svěřila, a pak bych to řešila již zmiňovaným přerušením. Pokud by mi to řekla pozdě, tak by potrat proběhnout nemohl, a holt by musela miminko donosit a porodit, snažila bych se ji zařídit císaře, protože kdyby měla mít porod jako já měla první, tak to bych 14 leté holčičce fakt nepřála. A potom teda nevím, asi bych se musela postarat
ale věřím tomu, že jak je ukecaná, a drbe se mnou tak by mi to řekla včas, a další věc, její MS mám větší přehled než ona.
@Postrach17 Ted jen pro zajimavost…zkus si predstavit, ze mas 13ti letou dceru… A je tehotna. Jsi tolerantni, nebo se zjevis?
Ale všimla jsem si že každý pátek se tu nahodí nějaká taková šílená diskuze..čím to asi bude.. ![]()
@Postrach17 píše:
Dokážete jen kritizovat, přitom se do situace nedokážete vžít. Ale víte všechno nejlíp
Promiň, ale proč si se tedy s někým ve 13 - cti vyspala? A bez ochrany? O co ti šlo? Udržet si toho kluka? Já v mých 13-cti ani nevěděla co je to vztah ![]()
@Postrach17 hele já nekritizovala - a ano mé dítě je andílek, protože je mu měsíc a půl..
![]()
@Postrach17 píše:
Líbí se mi jak všichni tady víte jak byste reagovalivlastně jste bezchybné a vaše děti andílci
no moje děti andílci fakt nejsou ![]()
@Postrach17 píše:
No tak doufam, ze ty se jednou vzit budes umet ![]()
@smurfka píše:že by víkend a děti mají přístup k netu?
Ale všimla jsem si že každý pátek se tu nahodí nějaká taková šílená diskuze..čím to asi bude..