V 17 matkou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
K.Black
15.3.13 21:56
@Jitka1976 píše:
Tak očekávám od tebe založení nové diskuze…synovi dávám max. měsíc… :D
ále prd, on je dost opatrný, je to takový sobeček ;) i když podle otce svého už by měl začít ;) :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
2677
15.3.13 21:57
@AmyLee píše:
kašli na to.. máš mě :P

Tady to vypadá na dlouhouu diskusi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2604
@asha píše:
Hm, to jsi vsimava teda. Jsem tu krapet dyl, ale nejak jsem si moc nestihla vsimnout :think:

(Jezisi to je brutalni, jsem tu deset let…no nic, to ja jen tak…jsem si uvedomila, ten vek, nebo co :mrgreen: )

Příspěvek upraven 15.03.13 v 21:56

Tak asi nejsi dost všímavá :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
@AnySs píše:
Matky asi nemohou chodit po obchodech podle zakladatelky :think:
Přitom se dá vzít dítě s sebou.. Achjo 8o

no zřejmě my co nejsme závislé na penezích rodičů si asi žijem jak králové, ten rodičák je tak velký že máme na to utrácet po obchodech.. 8o

• Citovat
  • Upravit
AmyLee
15.3.13 21:58
@AnySs píše:
Tady to vypadá na dlouhouu diskusi :lol:

no mě za chvíli dojde muž a bude pindat, že zase trávím čas na emimi :nevim: :nevim:

• Citovat
  • Upravit
29730
15.3.13 21:59
@Meganie píše:
Tak asi nejsi dost všímavá :P

Jak se to vezme, ja si vsimam jen dulezitych veci :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2677
15.3.13 21:59
@Jitka1976 píše:
Hele…přestaň měnit profilovky!!! sakra…už mi není 20 abych si to furt pamatovala…kouknu a vidim… :D

To už je tak půl hodiny co jsem jí nastavovala, abych tam něco měla :lol: Řeknu ti, ta kočka co tam teď mám je horší jak mimčo, vzala jsem si jí od jedný paní a pořád mi ocucává tričko jakoby se ode mě chtěla kojit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2677
15.3.13 22:00
@AmyLee píše:
no mě za chvíli dojde muž a bude pindat, že zase trávím čas na emimi :nevim: :nevim:

Zamaskuj důkazy :pankac: :mrgreen: Mě přítel dojde až po půlnoci mají na metru nějaké opravy, tak dělá hlídače řidičů metra, aby dodržovali rychlost či co :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AmyLee
15.3.13 22:01
@AnySs píše:
Zamaskuj důkazy :pankac: :mrgreen: Mě přítel dojde až po půlnoci mají na metru nějaké opravy, tak dělá hlídače řidičů metra, aby dodržovali rychlost či co :mrgreen:
:lol: :lol: hlavně ať hlídá lidi ať mu tam neskáčou :lol: :lol: :lol:
  • Citovat
  • Upravit
158
15.3.13 22:01

Nebylo tím myšleno nakupování, ale diskotéky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
15.3.13 22:02
@Postrach17 píše:
Nebylo tím myšleno nakupování, ale diskotéky ;)

Aha…takze do obchodu muzem? Nebo jak? Nejak se v tom ztracim :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2677
15.3.13 22:03
@AmyLee píše: :lol: :lol: hlavně ať hlídá lidi ať mu tam neskáčou :lol: :lol: :lol:

On dělá normálně dozorčího na stanici :lol:
Jsem zrovna nedávno říkala, že pro ty řidiče to musí být hrozný stres, když tam pořád někdo skáče a pak si to ještě ten řidič nese do konce života, když někoho srazí.. Chudáci :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AmyLee

@AnySs to jo, já už bych za to asi nesedla.. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Jitka1976

@Meganie Stará??? :,( :,( :,( Bééé…no jo…nic nenadělám…jsem stará matka…necloumají se mnou hormony…to až tak za 10-15 let, až budu v přechodu…to bude hormonální mazec…néé…dělám si srandu…
Beru podle sebe…v tomhle věku, jako zakladatelka, jsem si připadala, že všechno vím, všechno znám, víc vědět nepotřebuju…stejně v Tvém věku…stejně dnes (teda, teď už vím, že za deset let se budu drbat na hlavě, co jsem prováděla v 36…)Prostě každý věk si myslí, že má svoji pravdu a jak se říká, zkušenosti jsou nepřenosné…to si každý musí prožít sám…nejsi hloupá, protože jsi mladá, jako já nesežrala moudrost, protože mi je o 15 let víc (nooo…mohla bych být Tvoje máma 8o ježiši…)

• Citovat
  • Upravit
158
15.3.13 22:04

Jak sem psala dělejte si co chcete je to váš život ;) jen vy kritizovat můžete ale ostatní nesmí proti vám říct ani jedno křivé slovo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová