Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@AmyLee píše:
kašli na to.. máš mě
Tady to vypadá na dlouhouu diskusi ![]()
@asha píše:
Hm, to jsi vsimava teda. Jsem tu krapet dyl, ale nejak jsem si moc nestihla vsimnout![]()
(Jezisi to je brutalni, jsem tu deset let…no nic, to ja jen tak…jsem si uvedomila, ten vek, nebo co
Příspěvek upraven 15.03.13 v 21:56)
Tak asi nejsi dost všímavá ![]()
@AnySs píše:
Matky asi nemohou chodit po obchodech podle zakladatelky
Přitom se dá vzít dítě s sebou.. Achjo
no zřejmě my co nejsme závislé na penezích rodičů si asi žijem jak králové, ten rodičák je tak velký že máme na to utrácet po obchodech.. ![]()
@AnySs píše:
Tady to vypadá na dlouhouu diskusi
no mě za chvíli dojde muž a bude pindat, že zase trávím čas na emimi
![]()
@Meganie píše:
Tak asi nejsi dost všímavá
Jak se to vezme, ja si vsimam jen dulezitych veci ![]()
@Jitka1976 píše:
Hele…přestaň měnit profilovky!!! sakra…už mi není 20 abych si to furt pamatovala…kouknu a vidim…
To už je tak půl hodiny co jsem jí nastavovala, abych tam něco měla
Řeknu ti, ta kočka co tam teď mám je horší jak mimčo, vzala jsem si jí od jedný paní a pořád mi ocucává tričko jakoby se ode mě chtěla kojit ![]()
@AmyLee píše:
no mě za chvíli dojde muž a bude pindat, že zase trávím čas na emimi![]()
Zamaskuj důkazy
Mě přítel dojde až po půlnoci mají na metru nějaké opravy, tak dělá hlídače řidičů metra, aby dodržovali rychlost či co ![]()
@AnySs píše:
Zamaskuj důkazy![]()
Mě přítel dojde až po půlnoci mají na metru nějaké opravy, tak dělá hlídače řidičů metra, aby dodržovali rychlost či co
@Postrach17 píše:
Nebylo tím myšleno nakupování, ale diskotéky
Aha…takze do obchodu muzem? Nebo jak? Nejak se v tom ztracim
![]()
@AmyLee píše:![]()
hlavně ať hlídá lidi ať mu tam neskáčou
![]()
![]()
On dělá normálně dozorčího na stanici ![]()
Jsem zrovna nedávno říkala, že pro ty řidiče to musí být hrozný stres, když tam pořád někdo skáče a pak si to ještě ten řidič nese do konce života, když někoho srazí.. Chudáci ![]()
@Meganie Stará???
Bééé…no jo…nic nenadělám…jsem stará matka…necloumají se mnou hormony…to až tak za 10-15 let, až budu v přechodu…to bude hormonální mazec…néé…dělám si srandu…
Beru podle sebe…v tomhle věku, jako zakladatelka, jsem si připadala, že všechno vím, všechno znám, víc vědět nepotřebuju…stejně v Tvém věku…stejně dnes (teda, teď už vím, že za deset let se budu drbat na hlavě, co jsem prováděla v 36…)Prostě každý věk si myslí, že má svoji pravdu a jak se říká, zkušenosti jsou nepřenosné…to si každý musí prožít sám…nejsi hloupá, protože jsi mladá, jako já nesežrala moudrost, protože mi je o 15 let víc (nooo…mohla bych být Tvoje máma
ježiši…)
Jak sem psala dělejte si co chcete je to váš život
jen vy kritizovat můžete ale ostatní nesmí proti vám říct ani jedno křivé slovo ![]()