Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Fakt se musím smát, když otevřu kteroukoliv diskuzi a stále vidím stejné tváře, jak pořád dokola moralizují, kritizují, opovrhují a povyšují se nad zakládajícím diskuze.
Někdy mi to připadá, jakoby jste nědělaly nic jiného, jen čekaly na to, až se založí nová diskuze a vy budete moci znovu uplatnit svoje moudra a udělat ze sebe „paní dokonalou“
Divím se vám, že vás to baví. ![]()
@AmyLee píše:
@Postrach17 hele já nekritizovala - a ano mé dítě je andílek, protože je mu měsíc a půl..![]()
neboj se, i on z toho vyroste ![]()
@AmyLee píše: že by víkend a děti mají přístup k netu?![]()
jestli to nejsou nějaké týdení erupce na slunci nebo měsíci nebo fakt nevím.. ![]()
@asha píše:
@Postrach17 Ted jen pro zajimavost…zkus si predstavit, ze mas 13ti letou dceru… A je tehotna. Jsi tolerantni, nebo se zjevis?
Já myslím, že nemusí mít dceru…on syn taky stačí…v 14ti „taťkou“…za 10 let tu čekám příspěvky…to bude diskuze…mňam…
@Meganie píše:
Fakt se musím smát, když otevřu kteroukoliv diskuzi a stále vidím stejné tváře, jak pořád dokola moralizují, kritizují, opovrhují a povyšují se nad zakládajícím diskuze.
Někdy mi to připadá, jakoby jste nědělaly nic jiného, jen čekaly na to, až se založí nová diskuze a vy budete moci znovu uplatnit svoje moudra a udělat ze sebe „paní dokonalou“![]()
Divím se vám, že vás to baví.
aaa jeeee
Kde se konkretne moralizuje? Ja si pod tim predstavim leda kazani o antikoncepci a sex. zdrzenlivosti ![]()
Představa strašná, ale nerozhodla bych za ní jestli si dítě nechá nebo ne jako vy co byste své dítě dotáhli klidně i na řetězu na potrat..Jsme přece jenom lidi a někoho do něčeho nutit to se mě teda fakt nelíbí…Spíš ta holka bude potřebovat podporu ať se už rozhodne jakkoli ![]()
A nadšená bych z toho fakt nebyla.. Vy si možná myslíte jaký super vztah máte se svými dětmi, ale v takové situaci se dítě prostě stydí a bojí reakce rodičů ať už sou jakýkoliv..Takže taky záleží na to kdy bych se to dozvěděla…
@Postrach17 píše:
Stačí číst vaše příspěvky to z toho jasně vyplývá.
Dokážete jen kritizovat, přitom se do situace nedokážete vžít. Ale víte všechno nejlíp
Nevím jestli jsem přehlédla, ale studuješ, nebo pracuješ?
Mě by jen zajímalo, jak se tvůj život bude odvíjet dál bez školy s dítětem.. A jestli chodíš do školy a přehlédla jsem to, tak to už vůbec nechápu jak můžeš tvrdit, že jsi matka, když s tím dítětem vůbec nejsi.. Neber si to špatně, ale k srdci ![]()
@Jitka1976 píše:
Já myslím, že nemusí mít dceru…on syn taky stačí…v 14ti „taťkou“…za 10 let tu čekám příspěvky…to bude diskuze…mňam…
No tak na nocni muru mam zadelano…
@smurfka píše:
jestli to nejsou nějaké týdení erupce na slunci nebo měsíci nebo fakt nevím..
ty já bych se ani nedivila, ale pak jsme označená za skot domácí..
![]()
@Meganie Typnu si? 17…18…hmmm…sakra…zase vedle…(to až mi napíšeš, že ti je 25…)Promiň…nějak už z toho mám srandu…asi, že je ten pátek…a děti jsou u netu…
@Jitka1976 píše:
@Meganie Typnu si? 17…18…hmmm…sakra…zase vedle…(to až mi napíšeš, že ti je 25…)Promiň…nějak už z toho mám srandu…asi, že je ten pátek…a děti jsou u netu…
moje ne, holce je blbě a leží, a kluk šel do víru velkoměsta ![]()
@Postrach17 píše:
Představa strašná, ale nerozhodla bych za ní jestli si dítě nechá nebo ne jako vy co byste své dítě dotáhli klidně i na řetězu na potrat..Jsme přece jenom lidi a někoho do něčeho nutit to se mě teda fakt nelíbí…Spíš ta holka bude potřebovat podporu ať se už rozhodne jakkoli
A nadšená bych z toho fakt nebyla.. Vy si možná myslíte jaký super vztah máte se svými dětmi, ale v takové situaci se dítě prostě stydí a bojí reakce rodičů ať už sou jakýkoliv..Takže taky záleží na to kdy bych se to dozvěděla…
Hele a proc nas vsechny hazis do jednoho pytle? Kazda tu pisem neco jinyho, ne? Se mi to docela dotklo… ![]()
Na druhou stranu se nediv, takova mlada holka tezko bude svoje dite zivit, takze rodice do toho proste maji co mluvit ![]()
@Postrach17 píše:
Představa strašná, ale nerozhodla bych za ní jestli si dítě nechá nebo ne jako vy co byste své dítě dotáhli klidně i na řetězu na potrat..Jsme přece jenom lidi a někoho do něčeho nutit to se mě teda fakt nelíbí…Spíš ta holka bude potřebovat podporu ať se už rozhodne jakkoli
pokud se nedá do ničeho nutit, chtěla bych tě vidět jak by ses postarala pokud by rodiče řekli - fajn chceš mít dítě, postarej se ale sama. Myslím tím hlavně finančně. To bys pak byla celkem v prd… A tak to prostě je, ty říkáš jak si dobrá matka, ano možná citově, ale neužívíš dítě, nekoupíš mu sama věci na sebe ani bys ho bez svých rodiču nenakrmila..tak neříkej jak si skvělá.
Příspěvek upraven 15.03.13 v 21:45
@asha píše:
No tak na nocni muru mam zadelano…
Ale já nemluvila o Tvém synovi…fakt néééé ![]()