Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@AmyLee píše:
tak se modli![]()
Začnu se modlit až budou v kostele takové dobré diskuse
![]()
No, tak by vlastně měl být název diskuse Matkou ve 14
. Jestli je to všechno ve tvém přiběhu pravda, tak jsi měla obrovskou kliku, že tví rodiče se o vás oba postarali. Takou kliku by všechny 14 leté holky určitě neměly. Ale taky se mi zdá, že se o roli matky hodně snažíš i přes svůj nízký věk a to smekám
nechválím, ale oceňuji, jak jsi nakonec ty a hlavně tvoje rodiče situací zvládli.
Můžu se vás, co tu zakladatelce spíláte, zeptat, jak byste tuto situaci řešily vy? Ano, jistě všechny nejprve namítnete, že u vás se něco takového nemůže stát, źe takové situaci předcházíte výchovou a věřím vám to. Ale on se takový malér stát může. Neumím si představit, co taková holčina pak prožívá. Třeba i uvažuje o sebevraždě, že se to bojí říct rodičům, to je jasný, otálí s tím a průšvih je o to větší. Ale kde berete tu stopro jistotu, že vaší dceři se to stát nemůže? A co byste teda dělaly?
A určitě je strašně moc matek, které sice věk na dítě měly, ale nestarají se o své dítě ani tak jako zakladatelka ![]()
P. S. Sama věk na dítě mám a bohužel se zatím nedaří ![]()
@AnySs píše:
Snad nám to vizuální mládí vydrží do padesáti![]()
![]()
![]()
Jo jo…to nám už budou VYKAT… ![]()
@blorchi Ono se tu kleje???
Ani nekleje, ani neplive, pouze se tu vyjadruje nazor, ze mit dite ve 13ti je poradna pitomost a nic k obdivu na tom neni ![]()
@Postrach17 píše:
Vzdělání si hodlám dodělávat ale víš dítě ti do školky nevezmou a tak sem teď s ním doma snažím se jak to jde…a o tom v čem vyrůstá..do toho ti je prd nestarám se o to v čem vyrůstá tvoje dítěNeměj starost pod mostem nejsme
Neřekla bych že je chudák právě naopak
když budeš chtít tak si školu doděláš, jen to bude těžší, ale mladému člověku to leze do hlavy lépe, než kdybych šla do školy třeba já ![]()
@blorchi píše:
@mari1912![]()
Vsechny nicky ktere zde kleji na zakladatelkou, jsou zde zname firmy, nejak me to neprekvapuje, co se zde odehrava.Mela jsem moznost se se zakladatelkou spojit i mimo emimi a myslim, ze je to velmi chytra holka.Neni potreba ji tady shazovat.
Hm nic proti, ale v půl sedmé jsi ji neznala a teď jsi s ní v kontaktu mimo emimino?
Ty jo, ty jsi nastoupila k těm ufonům ne?
Jako nic ve zlém, ale je to trochu nelogické. Jak ji můžeš znát, když jsi před dvěma hodinama ani nevěděla, jestli vůbec má dítě ![]()
@Jitka1976 píše:
Jo jo…to nám už budou VYKAT…
To mě vždy zaráží, třeba v obchodě prodavačka, když si jdu platit kartu na autobus.. TYKÁNÍ! ![]()
Se se mnou kolikrát lidí baví jak s dítětem, ale v peněžence mám kdyžtak tajnou zbraň.. OBČANKU
![]()
@Katin V prvni rade dukladna sexualni osveta a pak uz se budu jen modlit…
co taky jinyho ![]()
Pokud k tomu dojde, oba prerazim, na potrat nikoho neposlu a pujdu na rodicak
A pokud se mi tady bude cerenka vypisovat, jak je to bezva, asi ji zahlusim ![]()
@S_h_a_n_i_e píše:
@Jitka1976 Třeba jí bylo fakt 15. Ale já mám s tímhle odhadováním taky špatnou zkušenost. Ještě dnes na mě blbě lidi koukaj, když jdu s 2 letou dcerou, a to mi je letos 28. Nedávno mě na plese balil nějakej 20ti letej kluk, já se musela smát. Ale ne, že by mi to nedělalo dobře![]()
Věřím ti…mě začali vykat (chlapy na ulici) až po třicítce…a když si teď zapletu copy, tak mi ten můj říká, že je asi pedofil… ![]()
@Postrach17 píše:
Vzdělání si hodlám dodělávat ale víš dítě ti do školky nevezmou a tak sem teď s ním doma snažím se jak to jde…a o tom v čem vyrůstá..do toho ti je prd nestarám se o to v čem vyrůstá tvoje dítěNeměj starost pod mostem nejsme
Neřekla bych že je chudák právě naopak
Nemyslela jsem že jste pod mostem a že by nějak strádal teď ne, záslohou maminky a blízkých, kteří ti pomáhají. Myslela jsem to tak, že v tvém prvním příspěvku mi přišlo, že takové moc mladé maminky kterém by se třeba zachtělo mít ve 13 dítě povzbuzuješ že je to v pořádku a že je to vlastně fajn a dí se to zvládnou když máš takový názor tak jaké názory budeš vtloukat tomu malému???
Bude si myslet, že oplodnit ve 13 letech dívku je normální
@asha píše:
@blorchi Ono se tu kleje???
Ani nekleje, ani neplive, pouze se tu vyjadruje nazor, ze mit dite ve 13ti je poradna pitomost a nic k obdivu na tom neni
Mne se tedA zda, ze ten nazor se tu vyjadruje dost nevhodne a je mi opravdu zakl.lito.Nejsem Matka Tereza, ale umim se vzit i do jeji situace a proto nechapu zde nektere, ktere tady opravdu nevhodnym zpusobem na zakl. utocite. Vysmech je vase druhe jmeno, dle prispevku.
@Katin nikdy bych neřekla, že mě se to stát u dcery nemůže, samozřejmě že může. Řešila bych to tak, jak jsem již psala.
@Jitka1976 píše:
Jo jo…to nám už budou VYKAT…
Naposledy to s tím vínem, ale bylo ošklivý.. Jsem byla v albertu a za mnou fronta jak něco a teď prodavačka,, tak slečno bez občanky to bohužel nejde, alkohol dětem se prodávat nesmí,, Já zrudla, začala jsem se stydět, polilo mě horko, když celá ta fronta lidí koukala co se děje..
Vytáhla jsem občanku, zaplatila, víno dala do tašky a z obchodu jsem zmizela pomalu jak trestanec ![]()
@blorchi píše:
Mne se tedA zda, ze ten nazor se tu vyjadruje dost nevhodne a je mi opravdu zakl.lito.Nejsem Matka Tereza, ale umim se vzit i do jeji situace a proto nechapu zde nektere, ktere tady opravdu nevhodnym zpusobem na zakl. utocite. Vysmech je vase druhe jmeno, dle prispevku.
Ja konkretne utocim jak, prosim??? A vysmivam se??? ![]()
Jinak se nediv, spousta holek tu ma deti ve stejnym veku, pak se na to proste divas uz z druhyho pohledu ![]()