V 17 matkou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
smurfka
15.3.13 20:26
@radúna píše:
@smurfka čím to je, že dneska my dvě myslíme úplně stejně? Neznáme se, přesto píšem stejné věci… :think: :mrgreen:
že by to bylo tím že jsem nachlazená a moc mi to nemyslí :mrgreen: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
297
15.3.13 20:26

Docela by mě zajímalo, jak to celý probíhalo, asi nic příjemnýho, že zakladatelko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
15.3.13 20:27
@wiki čiki píše:
@K.Black muj nazor je že rozhodovat nemá nikdo za nikoho mnohem lepčí je se společně poradit i ve 13-14 má už díte vlastní názor i když né vždy moc reálný nebo chytrý…na mě jako na matce by mělo být samozřejmí se vším poradit, podělit se o své zkušenosti… samozřejmě že v nějakých případech se musí rozhodnout za dítě ale čím je dítě starší je lepší mu naslouchat…(muj nazor)

předem se omlouvám, teď se tě nechci dotknout, opravdu ne. Ale je Ti 18, možná jsi ještě mladší než můj syn, takže opravdu nemůžeš posoudit jak řešit problémy s 13 letou holčičkou, jinak máš pravdu dítě má mít svůj názor a já jako rodič ho mám respektovat, ale jsou věci které rozhoduji já. A opravdu bych nikdy nepřipustila aby teď má čerstvě 14 letá dcera byla těhotná, porodila a měla dítě.
Co se týče výchovy od tří let, no mám doma jednoho za 9 dní tříleťáka a nemám pocit že je osobnost a že není třeba ho vychovávat, směrovat.

• Citovat
  • Upravit
Naima
15.3.13 20:28

Dočítám letmo, ta diskuze je vtip - respektive zakládající příspěvek :lol:? A zaujalo mě, že dítě se dá vychovávat jen do 3 let - no chválabohu, už mě to zmáhalo, ale zbývá mi tedy už jen dva a půl roku a hotovo :lol:.

• Citovat
  • Upravit
17013
15.3.13 20:30
@Jitka1976 píše:
Tak já jednu potkala…v čekárně u pediatra mé dcery…přišla holčina cca max. 15 let…možná míň…fakt děcko…v náručí tak ročního kloučka, za ní šla její sestra asi 10 letá…sedli si proti mě…fakt jsem si myslela, že za chvilku dorazí pravá máma a tohle jsou jen sestry toho batolete…jenže za chvilku ta desetiletá povídá: Pojď k tetě…a vzala si ho k sobě na klín…pak začal plakat a ona říká: Ty chceš k mámě? Tak jdi…a podala ho té „15“ leté holčině…já 8o 8o 8o…no…sestra vyšla z čekárny a brala děti k očkování…první vzala tu holčinu s batoletem…takže to MUSELA být matka dítěte…(a dvacet jí fakt nebylo…bylo to dítě…) Takže jsou takové matky…na jednu stranu si nedovedu představit svoji dceru poslat na potrat nebo donutit dát dítě do babyboxu…fakt ne…takže chápu mámu zakladatelky (pokud to celé je pravda a někdo se jen nebaví, že jo???)Ale doufám, že nebudu muset tohle řešit…dceři je deset…asi koupím kilo banánů a balíček Primeros a budem trénovat… :mrgreen:

Jako znám 3 holky, jedné je už hodně přes 30 a kdyby jsi ji viděla v čekárně u doktora, tak by jsis myslela, že má dítě pod 15 :zed: To fakt ze vzhledu nemůžeš poznat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
15.3.13 20:30
@kozisek píše:
8o 8o 8o to je každý den nějaká šokující diskuse :think: :think: ale lekla jsem se, že čekáš druhé :oops:

dvojčata 8o :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Jitka1976
15.3.13 20:32
@Naima píše:
Dočítám letmo, ta diskuze je vtip - respektive zakládající příspěvek :lol:? A zaujalo mě, že dítě se dá vychovávat jen do 3 let - no chválabohu, už mě to zmáhalo, ale zbývá mi tedy už jen dva a půl roku a hotovo :lol:.

No..to já ve školce budu úplně bez práce…od pondělí mám nohy na stole…žádná výchova natož předškolní se konat nebude…neb tříleťáci to už mají za sebou…hurááááá

• Citovat
  • Upravit
smurfka
15.3.13 20:33
@K.Black píše:
předem se omlouvám, teď se tě nechci dotknout, opravdu ne. Ale je Ti 18, možná jsi ještě mladší než můj syn, takže opravdu nemůžeš posoudit jak řešit problémy s 13 letou holčičkou, jinak máš pravdu dítě má mít svůj názor a já jako rodič ho mám respektovat, ale jsou věci které rozhoduji já. A opravdu bych nikdy nepřipustila aby teď má čerstvě 14 letá dcera byla těhotná, porodila a měla dítě.
Co se týče výchovy od tří let, no mám doma jednoho za 9 dní tříleťáka a nemám pocit že je osobnost a že není třeba ho vychovávat, směrovat.

souhlasím s tebou..za prvné dnes se doba posunuje dobředu, takže v 11-12letech poučit o sexu, následcích a ochraně. Pokud se i tak stane " nehoda " do 15let jde prostě na potrat a je. Nebude si kazit život..a ty matky to asi nevidí - protože své dítě milují ale zkažený život to je pro tak mladé matky.

• Citovat
  • Upravit
17013
15.3.13 20:34
@syselinka píše:
Ježiš vy jste ubohé!!! :poblion:

Hele nechceš to přestat číst? Když jen bliješ a bliješ? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jitka1976
15.3.13 20:34

@monika32 Věřim ti…ale její hlas nebyl třicítky…fakt ne…třeba já taky nevypadám na 36…ale mladinkou holku poznám…pleť…hlas…ruce…prostě „mladý maso“ nebo jak to říct :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
12154
15.3.13 20:37
@smurfka píše: že by to bylo tím že jsem nachlazená a moc mi to nemyslí :mrgreen: :mrgreen:

No dovol…Tssssss :,( :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Naima
15.3.13 20:37
@monika32 píše:
Hele nechceš to přestat číst? Když jen bliješ a bliješ? :mrgreen:

Buď tolerantní k bulimičkám :lol:

• Citovat
  • Upravit
4637
15.3.13 20:38

@Jitka1976 Po mne jeste ve ctyriadvaceti zadali obcanku v hospode. :lol: A memu muzi v pocatcich naseho vztahu nekolik lidi pochvalilo dceru. :D A suskani v cekarne detske dr jsem opravdu zazila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2677
15.3.13 20:39
@Jitka1976 píše:
@monika32 Věřim ti…ale její hlas nebyl třicítky…fakt ne…třeba já taky nevypadám na 36…ale mladinkou holku poznám…pleť…hlas…ruce…prostě „mladý maso“ nebo jak to říct :mrgreen:

Mě je 20 a pořád mi všichni tipují 15, všude musím ukazovat občanku, když si jdu třeba pro vínko :roll: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
15.3.13 20:39
@radúna píše:
No dovol…Tssssss :,( :lol: :lol:
:mrgreen: tak jinak že by stejná krevní skupina.. :jazyk:
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová