V 17 matkou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31744
15.3.13 20:56

Tohle není normální na těhle diskuzích :cert: To umíte jenom plivat, vy dokonalé matky, co jejich děti mají a budou mít svatozář??? :zed:

Hele, mě je 37,mám dceru co je jí 15 let a kdyby přišla ve 13 letech, rozhodně bych jí nepochválila, předpokládám, že chlapec co by byl otcem by od dcery otce dostal pár políčků-v lepším případě, ale prostě bych se k tomu postavila jako zakladatelky matka :nevim:
Ve 14tt už se na potrat fakt nedá jít :nevim:
Zpět už to prostě nevezme, tak proč tohle zpětné odsuzování??? :roll:
Taky nemám tady v plánu zakladatelku plácat po rameni, ale nebudu po ní házet hnusnýma slovama-jako to tady mají ve zvyku některé známé nicky :cert:

Milé dámy a mimochodem, vše, i to, že dnes je dívka pod 15 let pod zákonem, je jen to, jak to zrovna v to danné století má společnost a její momentální zákony…
Takový keltové se brali velmi mladí a v 18ti letech měli už klidně 3-4 děti ;)
Tím rozhodně neschvaluji těhotnění ve 13ti letech, kdy já si hrála s panenkama, ale co se dalo, nejde vzít zpět…
Můžete prodiskutovat jiné věci, třeba její pocity, třeba proč císaře, třeba jak budoucnost…
Ale proč odsuzujete dnes již skoro osmnáctiletou holku???
Vám se tak svěřit :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2677
15.3.13 20:56
@AmyLee píše: :lol: :lol: to je super že? počkej až ti ve 30 řeknou, že vypadáš na 60 :lol: :lol:

To snad ne zas :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2429
15.3.13 20:57

@monika32 neboj, já už ty vaše „moudra“ radši nečtu..každá mladá, je pro vás automaticky úplně blbá..vy jste sežraly všechnu moudrost světa tak není co řešit.. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
297
@svycarka píše:
@teriiiy aleee jen si rikam, ze misto psychologie, by si mela ozivit krasu ceskeho pravopisu…

takových lidí je víc :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AmyLee
@AnySs píše:
To snad ne zas :lol:

tak se modli :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
K.Black
15.3.13 20:58
@MaDoRaBe píše:
@Jitka1976 Vis co se mi normalne stalo? Ze si dedek uplivnul pred kocarkem s mym prvorozenym se slovy, ze se ta mladez dnes kurvi uz v sedmy tride. Bylo mi 23… :lol:

to je šílený 8o bych mu nablila do ksiftu :poblion:

@Anibas55 ona si chce školu dodělat, ale teď nemá hlídání, malého nevzali do školky, čti pořádně :roll:

Příspěvek upraven 15.03.13 v 21:01

• Citovat
  • Upravit
4637

@levmah28 To jsem malem udelala jinemu dedkovi, kdyz me pul cesty MHD bouchal holi se slovy, jak ti drzi smradi nezvednou prdel, aby si sedli starsi. A ja byla v devatem tydnu a malem ho poblila… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158

Vzdělání si hodlám dodělávat ale víš dítě ti do školky nevezmou a tak sem teď s ním doma snažím se jak to jde…a o tom v čem vyrůstá..do toho ti je prd nestarám se o to v čem vyrůstá tvoje dítě ;) Neměj starost pod mostem nejsme ;)))Neřekla bych že je chudák právě naopak ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
becky87

@mari1912 :potlesk: :potlesk: Vsechny nicky ktere zde kleji na zakladatelkou, jsou zde zname firmy, nejak me to neprekvapuje, co se zde odehrava.Mela jsem moznost se se zakladatelkou spojit i mimo emimi a myslim, ze je to velmi chytra holka.Neni potreba ji tady shazovat. ;)

• Citovat
  • Upravit
2677
15.3.13 20:59

Snad nám to vizuální mládí vydrží do padesáti :pankac: :pankac: :pankac: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
@syselinka píše:
@monika32 neboj, já už ty vaše „moudra“ radši nečtu..každá mladá, je pro vás automaticky úplně blbá..vy jste sežraly všechnu moudrost světa tak není co řešit.. :mavam:

Jé to tady včera psala jedna, to samé co ty, ach jo. Všechno jedna banda.

Příspěvek upraven 15.03.13 v 21:03

• Citovat
  • Upravit
Jitka1976
@syselinka píše:
@monika32 neboj, já už ty vaše „moudra“ radši nečtu..každá mladá, je pro vás automaticky úplně blbá..vy jste sežraly všechnu moudrost světa tak není co řešit.. :mavam:

No mít prcka ve 13…14 tak blbá je…promiň… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
29730
15.3.13 21:00
@mari1912 píše:
Tohle není normální na těhle diskuzích :cert: To umíte jenom plivat, vy dokonalé matky, co jejich děti mají a budou mít svatozář??? :zed:

Hele, mě je 37,mám dceru co je jí 15 let a kdyby přišla ve 13 letech, rozhodně bych jí nepochválila, předpokládám, že chlapec co by byl otcem by od dcery otce dostal pár políčků-v lepším případě, ale prostě bych se k tomu postavila jako zakladatelky matka :nevim:
Ve 14tt už se na potrat fakt nedá jít :nevim:
Zpět už to prostě nevezme, tak proč tohle zpětné odsuzování??? :roll:
Taky nemám tady v plánu zakladatelku plácat po rameni, ale nebudu po ní házet hnusnýma slovama-jako to tady mají ve zvyku některé známé nicky :cert:

Milé dámy a mimochodem, vše, i to, že dnes je dívka pod 15 let pod zákonem, je jen to, jak to zrovna v to danné století má společnost a její momentální zákony…
Takový keltové se brali velmi mladí a v 18ti letech měli už klidně 3-4 děti ;)
Tím rozhodně neschvaluji těhotnění ve 13ti letech, kdy já si hrála s panenkama, ale co se dalo, nejde vzít zpět…
Můžete prodiskutovat jiné věci, třeba její pocity, třeba proč císaře, třeba jak budoucnost…
Ale proč odsuzujete dnes již skoro osmnáctiletou holku???
Vám se tak svěřit :zed:

Klidek ;)

Jojo, v 18ti 4 deti a v 25 byli tesne pred smrti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2677
15.3.13 21:01

To je plodná diskuse doslova :lol:
Snad z ní nebude mít nějaké další mládě miminko :pankac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
615
15.3.13 21:01

@Jitka1976 Třeba jí bylo fakt 15. Ale já mám s tímhle odhadováním taky špatnou zkušenost. Ještě dnes na mě blbě lidi koukaj, když jdu s 2 letou dcerou, a to mi je letos 28. Nedávno mě na plese balil nějakej 20ti letej kluk, já se musela smát. Ale ne, že by mi to nedělalo dobře :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová