V 17 matkou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
15.3.13 20:11
@K.Black píše:
no nevím, znám dost holek „potratářek“ a všechny děti mít mohou, pokud je někdo mít nemůže tak je to většinou jiný problém, opravdu po potratu neznám žádnou s problémem počít miminko.A dítě by prostě neměla, rozhoduju za ni já, kdy půjde k lékaři, kdy půjde k holiči, co bude mít za očkování, tak bych rozhodla i tohle, pokud by ji bylo třeba 16, tak už by se rozhodnout mohla sama, ale stejně bych ji směrovala k potratu.

A ve 21 letech? I tak bys jí směřovala k potratu? Zdá se vám to nízký věk na dítě?

• Citovat
  • Upravit
smurfka
15.3.13 20:12
@radúna píše:
A tak ji za to pochvalme, dejme jí metál, jásejme jak je dobrá… :roll:
Nějak o ničem, ne?
Já osobně zastávám názor, že byla ještě děcko, když otěhotněla a to je špatné. Rodiče selhali a i když ji podpořili v tom, že mohla díky nim porodit, já nemyslím, že tohle je ta dobrá cesta. Mám právo na tenhle svůj názor, a já s klidně můžu říct, že tady v téhle diskuzi vystupuji velice korektně a mám POUZE opačný názor. A ten prezentuji velice slušně, neposmívám se nikomu, nenapadám nikoho. :*
:potlesk: :potlesk:
  • Citovat
  • Upravit
51
15.3.13 20:13

@Postrach17 mila zakladatelko, nebudu ani tipovat jestli to je pravda nebo zvast, ani nejak do tebe sit.. ALE moc bych si prala, a timto te take prosim, zda bych se mohla dozvedet jak TO probiha v praxi?? sex ve 13ti? to byl tvuj prvni? a HLAVNE kdy a kde se to da stihnout a „spachat“? :D Za mnou prvni kluk v 15ti lezl po hromosvodu do prvniho patra aby mi dal ruzi k svatku.. Zvonit se bal, kdyz byl muj tatka doma :lol: snad to pro tebe nebude moc intimni zpoved ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
@Anonymní píše:
A ve 21 letech? I tak bys jí směřovala k potratu? Zdá se vám to nízký věk na dítě?

proč se ptáš na 21 let? 8o to je dospělá žena, tady se mluví o dítěti.

• Citovat
  • Upravit
AmyLee

@wiki čiki já byla vychována tvrdou rukou - né že by mě naši mlátili, ale prostě u nás se nevysvětlovalo a neříkalo 1000×.. prostě 3× a pak ručně stručně :palec:

• Citovat
  • Upravit
12154
@wiki čiki píše:
Nevím jestli ste to někdy slyšely ale děti se jako tak dají vychovávat pouze do tří let!!! potom jsou samostatné osobnosti :)

Jéééé, já už slyšela kravin… :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2486
15.3.13 20:14

@K.Black muj nazor je že rozhodovat nemá nikdo za nikoho mnohem lepčí je se společně poradit i ve 13-14 má už díte vlastní názor i když né vždy moc reálný nebo chytrý…na mě jako na matce by mělo být samozřejmí se vším poradit, podělit se o své zkušenosti… samozřejmě že v nějakých případech se musí rozhodnout za dítě ale čím je dítě starší je lepší mu naslouchat…(muj nazor)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AmyLee
@Tereza1986 píše:
Taky mám takovou představu :D

snad nás klučíci nepřevezou :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
5130

Nesouhlasím s tím, aby 13 leté děti souložily, nemyslím, že je to v pořadku…
ale taky se mi vůbec nelíbí komentáře některých… :roll: :roll: :roll: přijde mi, že si tu někdo potřebuje nahonit ego, jakej je borec…nechápu proč tolik „urážek“ a výsměchu :nevim: nějak tomu nerozumím a je mi z toho smutno…ale asi pracují hormony :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
@K.Black píše:
@Postrach17 a u nás na balkoně dnes přistálo ufo, a z něj vystoupil ufon a začal mi sázet jahody do bot ;)

No, vidím to naprosto stejně. Hele a byl ufon růžovej? ten u nás měl barvu žvýkačky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
@wiki čiki píše:
Nevím jestli ste to někdy slyšely ale děti se jako tak dají vychovávat pouze do tří let!!! potom jsou samostatné osobnosti :)

Docela přesně si pamatuju i výchovu v 15…Jak jsem za ní teď ráda!!!Každopádně jsem moc dobře věděla jak se ochránit. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2486
15.3.13 20:15

@radúna když myslíš…ja bych se kravinama moc nechvástala píšu pouze fakta..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7626
15.3.13 20:16

@wiki čiki v tom pripade volim od zitrka misto pohadek sexualni vychovu a budu pevne doufat, ze si to natluce do 2 mesicni makovicky :think:
@wiki čiki píše:
Nevím jestli ste to někdy slyšely ale děti se jako tak dají vychovávat pouze do tří let!!! potom jsou samostatné osobnosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
15.3.13 20:16
@wiki čiki píše:
@radúna když myslíš…ja bych se kravinama moc nechvástala píšu pouze fakta..

mužu se zeptat kde si to vyčetla..kdo se pod to podepsal? nějaký odkaz nebo knížku?

• Citovat
  • Upravit
3140
15.3.13 20:18

@radúna
Vždyť já to nepsala konkrétně o tobě, odsuzujících a vysmívajících se komentářů je tu většina, stačí prolistovat prvních pár stránek.

Holka psala, že to zjistila ve 14 týdnu, to už je na potrat pozdě…a k adopci bych svou dceru nenutila. To bych raději dělala babičko-matku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová