Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@radúna píše:
A tak ji za to pochvalme, dejme jí metál, jásejme jak je dobrá…
Nějak o ničem, ne?
Já osobně zastávám názor, že byla ještě děcko, když otěhotněla a to je špatné. Rodiče selhali a i když ji podpořili v tom, že mohla díky nim porodit, já nemyslím, že tohle je ta dobrá cesta. Mám právo na tenhle svůj názor, a já s klidně můžu říct, že tady v téhle diskuzi vystupuji velice korektně a mám POUZE opačný názor. A ten prezentuji velice slušně, neposmívám se nikomu, nenapadám nikoho.
@Postrach17 mila zakladatelko, nebudu ani tipovat jestli to je pravda nebo zvast, ani nejak do tebe sit.. ALE moc bych si prala, a timto te take prosim, zda bych se mohla dozvedet jak TO probiha v praxi?? sex ve 13ti? to byl tvuj prvni? a HLAVNE kdy a kde se to da stihnout a „spachat“?
Za mnou prvni kluk v 15ti lezl po hromosvodu do prvniho patra aby mi dal ruzi k svatku.. Zvonit se bal, kdyz byl muj tatka doma
snad to pro tebe nebude moc intimni zpoved ![]()
@Anonymní píše:
A ve 21 letech? I tak bys jí směřovala k potratu? Zdá se vám to nízký věk na dítě?
proč se ptáš na 21 let?
to je dospělá žena, tady se mluví o dítěti.
@wiki čiki já byla vychována tvrdou rukou - né že by mě naši mlátili, ale prostě u nás se nevysvětlovalo a neříkalo 1000×.. prostě 3× a pak ručně stručně ![]()
@wiki čiki píše:
Nevím jestli ste to někdy slyšely ale děti se jako tak dají vychovávat pouze do tří let!!! potom jsou samostatné osobnosti
Jéééé, já už slyšela kravin…
![]()
@K.Black muj nazor je že rozhodovat nemá nikdo za nikoho mnohem lepčí je se společně poradit i ve 13-14 má už díte vlastní názor i když né vždy moc reálný nebo chytrý…na mě jako na matce by mělo být samozřejmí se vším poradit, podělit se o své zkušenosti… samozřejmě že v nějakých případech se musí rozhodnout za dítě ale čím je dítě starší je lepší mu naslouchat…(muj nazor)
@Tereza1986 píše:
Taky mám takovou představu
snad nás klučíci nepřevezou
![]()
Nesouhlasím s tím, aby 13 leté děti souložily, nemyslím, že je to v pořadku…
ale taky se mi vůbec nelíbí komentáře některých…
přijde mi, že si tu někdo potřebuje nahonit ego, jakej je borec…nechápu proč tolik „urážek“ a výsměchu
nějak tomu nerozumím a je mi z toho smutno…ale asi pracují hormony ![]()
@K.Black píše:
@Postrach17 a u nás na balkoně dnes přistálo ufo, a z něj vystoupil ufon a začal mi sázet jahody do bot
No, vidím to naprosto stejně. Hele a byl ufon růžovej? ten u nás měl barvu žvýkačky ![]()
@wiki čiki píše:
Nevím jestli ste to někdy slyšely ale děti se jako tak dají vychovávat pouze do tří let!!! potom jsou samostatné osobnosti
Docela přesně si pamatuju i výchovu v 15…Jak jsem za ní teď ráda!!!Každopádně jsem moc dobře věděla jak se ochránit. ![]()
@radúna když myslíš…ja bych se kravinama moc nechvástala píšu pouze fakta..
@wiki čiki v tom pripade volim od zitrka misto pohadek sexualni vychovu a budu pevne doufat, ze si to natluce do 2 mesicni makovicky ![]()
@wiki čiki píše:
@wiki čiki píše:
@radúna když myslíš…ja bych se kravinama moc nechvástala píšu pouze fakta..
mužu se zeptat kde si to vyčetla..kdo se pod to podepsal? nějaký odkaz nebo knížku?
@radúna
Vždyť já to nepsala konkrétně o tobě, odsuzujících a vysmívajících se komentářů je tu většina, stačí prolistovat prvních pár stránek.
Holka psala, že to zjistila ve 14 týdnu, to už je na potrat pozdě…a k adopci bych svou dceru nenutila. To bych raději dělala babičko-matku.
A ve 21 letech? I tak bys jí směřovala k potratu? Zdá se vám to nízký věk na dítě?