Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@AnySs no to má každý jinak..já ve 13 vypadala na 17 i když sem toho v hlavě moc neměla vypadala sem vyspěle proto se kolem mě hemžily starší kluci…dnes se tomu směju co jsem dělala za podfuky jak sem říkala že je mi 16 atd:) k pubertě to patřilo…nakonec z toho snad každá vystřízlivý…:D ale u každého v jiném věku
@AnySs píše:
To jsem také psala.Asi by měli na diskotéky začít více jezdit policajti.
Když jsem nedávno byla na diskotéce, tak jsem šla brzy domů, jelikož se to všude hemžilo téměř ožralými dětmi, víc těm holkám jak 12, 13 nebylo. Měli by kontrolovat občanky, ale od toho se už očividně upustilo, kvůli kšeftům..
Ze? Všude je to sama kinder party! Neskutečné! ![]()
@AnySs píše:
@smurfkaViď, akorát se, tam pak cítím nepříjemně
Jak si pak člověk má někam vyrazit,..
Ještě je dobrý, jak jsou na těch diskotékách držkatý, vidí, že je ti tak o 10 let víc a chovají se jak kdyby jim to tam patřilo![]()
![]()
no měli by se zakládat diskotéky pro duchodce - tak 20let a více? ![]()
@smurfka píše:
no měli by se zakládat diskotéky pro duchodce - tak 20let a více?
jsem pro ![]()
Holky…já byla fakt zaostalá…já si k 14 narozeninám přála Barbínu…
…první MS v 14 a půl a první sex v 17 letech…a k tomu s policajtem…ty ufoni už jsou fakt všude… ![]()
@Jitka1976 píše:
Holky…já byla fakt zaostalá…já si k 14 narozeninám přála Barbínu…![]()
…první MS v 14 a půl a první sex v 17 letech…a k tomu s policajtem…ty ufoni už jsou fakt všude…
proč zaostalá?
@Jitka1976 píše:
…první MS v 14 a půl a první sex v 17 letech…a k tomu s policajtem…ty ufoni už jsou fakt všude…
Já taky, první sex před 18. Pak jsem si to ale pořádně vynahradila ![]()
@Jitka1976 píše:
dneska jde holt všechno dopředu..my jsme věděli na co ji máme až po 15 roku a ted už to ví holky ve 12ti..stejně tak kouření a chlastání..mi na tajnačku chodili tak do 17ti ale dneska jsi pomalu v 17ti duchodce..kam to spěje, toho se bojím. ![]()
@teriiiy No já si ještě ve 14 hrála s panenkama!!! A tady se v tomhle věku rodí…asi proto… ![]()
@syselinka píše:
Ježiš vy jste ubohé!!!
Nejsme ubohé…jsme „staré“…jednou pochopíš… ![]()
I když to zní neuvěřitelně, ale přesto díky zakladatelce za tuhle diskuzi. Jednou ji snad použiji jako příklad svým dcerám, jak si někdo může zlikvidovat dětství a dospívání.
Tý jo, tak to já jsem asi nějaká rajda, já už v 16
a byla jsem mezi posledními v ročníku ![]()
ano, ale musíš mít na hlavě klobouk
přeji ať se zadaří