Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@K.Black
tx máš tuším stejně starou dceru, že? Dej jí přečíst ten uvodní návod, jak být šťastná matka 13tka
![]()
@K.Black píše:
omlouvám se za slovo šukat, upravím to na souložit
vyborne ![]()
@Jitka1976 píše:
nemáme stejný balkony???
já nevím, já už jsem uplně, uplně mimo ![]()
@Postrach17 nic si z nich nedělej.. já vím jak to myslíš..bylo to myšleno spíše tak, že když už se to stane, tak se to dá zvládnout a nemusí kvůli tomu holka např. páchat sebevraždu..
Brácha měl ve třídě holku, která otěhotněla ve 14, dodělala jen základku a chvíli potom rodila.. taky pěkný.. otěhotněla s nějakým 25 letým ![]()
@smurfka píše:
Zahulíme, uvidíme
jo jdu taky, jen doufám, že na mě nespadne to ufo od K. Black
@syselinka píše:
@Postrach17 nic si z nich nedělej.. já vím jak to myslíš..bylo to myšleno spíše tak, že když už se to stane, tak se to dá zvládnout a nemusí kvůli tomu holka např. páchat sebevraždu..
@G12 píše:
jo jdu taky, jen doufám, že na mě nespadne to ufo od K. Black
ty už jsou u Jitky ![]()
Důležité je taky to, že všude se o tom mluví, že když už někdo tedy začne se sexem ve 12 -cti, tak může otěhotnět, že nikdy žena neví, kdy její MS začne, nebo v jaké fázi Menstruačního cyklu se nachází.. Ve škole nám to do školy skoro tloukli, nerozumím tomu.. ![]()
Ale je i vidět, že slečna očividně neměla dobrý vztah s rodiči, když se jim to bála říct
Tak ta výchova vypadala bůhví jak..
já nvm, ale po mě máma řvala ač mi bylo 17
a ve 13 by mě asi zabila.. ale to jsem o sexu věděla prd
teda prakticky, teoreticky to bylo neco jiného
![]()
Mě je 18 let a za mesic mam mit mimi…je to sice hodně brzo ale přeci jenom už sem samostatná a mám 5let svého přítele který je otec mimi…ale nezáleží uplně na věku ale na celkové zralosti a je třeba si uvědomit do jakého prostředí dítě uvedeš..maminka má být vždy maminka a babička je věc druhá. nikdy by dítě podle mého neměla vychovávat babička… chápu že ve třinácti člověk nepřemýšlí..taky sem byla taková…potom je těžké své chyby napravit…ovšem dítě je to nejhezčí pod sluncem a ne chyba tak snad ho tak bereš…jinak držim palce
Taky mi to přijde jako návod na to, jak žít sexuálně před zákonným limitem
já pracovala pár let v romském ghettu a tam tohle bylo normální, netušila jsem ale, že by to mohlo připadat OK i někomu jinýmu..