V 17 matkou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
G12
15.3.13 19:13
@Postrach17
No tak kdyby tvůj příspěvek začal tímto: aby se slečny nebáli přijít za rodiči i přesto jaká bude jejich reakce přece jenom je lepší přijít dřív kdy se s tím dá ještě něco dělat, i kdyby se uvažovalo nad potratem. Než to nechat zajít takto daleko. Věřte že kdybych se odhodlala dřív dnes bych malého Samuela neměla.
tak by ses teď nemusela divit našim příspěvkům :-)
  • Citovat
  • Upravit
2486
15.3.13 19:13

Myslím že to není dobrý ale tohle ostrý kritizování mi od některých taky nepřijde zcela adekvátní…lidi dělají chyby, všichni je děláme záleží na tom jak se pak k celé věci dokážeme postavit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4637
15.3.13 19:14
@Postrach17 píše:
Neměla jsem v plánu aby to vyznělo jako návod na šťastnou matku ve 13 letech nebo že je to naprosto v pořádku. To rozhodně ne aji já sama se za to odsuzuji. Rozhodně bych si nepřála aby mi dítě ve 13 přišlo s tím že je matkou. Ale když už se stalo chtěla jsem tím říct aby se slečny nebáli přijít za rodiči i přesto jaká bude jejich reakce přece jenom je lepší přijít dřív kdy se s tím dá ještě něco dělat, i kdyby se uvažovalo nad potratem. Než to nechat zajít takto daleko. Věřte že kdybych se odhodlala dřív dnes bych malého Samuela neměla. Ale dnes jsem šťastná že ho mám, člověk si časem zvykne i na pošklebky okolí i na ten fofr.
Samozřejmě že nad dálkovým studiem uvažuji, ale teď pro malého chci najít školku a do té doby dokud ji nebude mít se musím postarat přes den. Je mi jasné že bez vzdělání nebo spíše se základním toho moc nedokážu ;)

Tohle by byvalo dobre uvest hned v uvodnim textu. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
15.3.13 19:14
@blorchi píše:
@IvkaH Ehm,nezminuj me u Vas ve skupine, Nej supermatky, :lol:

ano díky 13tce jsem poučena jak to vlastně tady funguje :mrgreen:
to by člověk nevěřil co je vše možné, jdu se zahrabat metr pod zem :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
15.3.13 19:15
@AnySs píše:
To jsem také psala. :lol: Asi by měli na diskotéky začít více jezdit policajti.
Když jsem nedávno byla na diskotéce, tak jsem šla brzy domů, jelikož se to všude hemžilo téměř ožralými dětmi, víc těm holkám jak 12, 13 nebylo. Měli by kontrolovat občanky, ale od toho se už očividně upustilo, kvůli kšeftům..

to je fakt..mě je 28 a na diskotéky je mi trapné chodit bo tam jsem jak jejich babička..v hubě cigo, v ruce pivo a nemá to ani 13..zabíjet hlavně jejich rodiče teda.

• Citovat
  • Upravit
G12
15.3.13 19:16
@smurfka píše:
to je fakt..mě je 28 a na diskotéky je mi trapné chodit bo tam jsem jak jejich babička..v hubě cigo, v ruce pivo a nemá to ani 13..zabíjet hlavně jejich rodiče teda.

Já si dneska beru hlídku, jo? za chvíli tam vyrážím :-D

• Citovat
  • Upravit
2486

@K.Black to jo no…taky si to nedokážu představit ale znám lidi co ani v 18 nebo 20 moc rozumu nepobrali…a sou svým způsobem taky děti…já si třeba s vrstevníky vubec nerozumim…protože si žijou eště moc naivní a dětský životy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2677
@wiki čiki píše:
@AnySs já se tedy nedivím že se jim to bála říct je přirozené…protože jí bylo jasné že udělala neco spatne a že jí asi nepochválí :D bát se komunikovat s rodiči o podobných (průserech) k tomu věku prostě patří

Já jsem začla mít takovou tu vášnivou pubertu ( diskotéky, kluci a neříkání vše rodičům skoro až v 16 ) :pankac:
Ve 13 jsem byla dítě, který ani neví co je sex, baví ho ještě chodit do školy, dělá si iluze na jakou školu a následně VŠ půjde a baví ho hrát člověče nezlob se.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
297
15.3.13 19:19

@Postrach17 by mě docela zajímalo jak tě tohle ve 13 vůbec napadlo? já to prostě nepochopim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
becky87
@IvkaH píše:
ano díky 13tce jsem poučena jak to vlastně tady funguje :mrgreen:
to by člověk nevěřil co je vše možné, jdu se zahrabat metr pod zem :jazyk:

Zem je stuhla, vem si s sebou krumpac :palec:

• Citovat
  • Upravit
2677

@smurfka

Viď, akorát se, tam pak cítím nepříjemně :roll:
Jak si pak člověk má někam vyrazit,..
Ještě je dobrý, jak jsou na těch diskotékách držkatý, vidí, že je ti tak o 10 let víc a chovají se jak kdyby jim to tam patřilo :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
522

@Postrach17 jen ze základkou to budeš mít opravdu těžké, já si teď dodělávám VOŠ protože u nás v regionu je skoro nereálné sehnat práci „jen s maturitou“, dcera má rok a jde to se školou skloubit. Já si neumím představit jít ve 13ti za mámou a říct jí jsem v tom - já se to bála říct v 21 letech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
G12
15.3.13 19:20
@AnySs píše:
@smurfkaViď, akorát se, tam pak cítím nepříjemně :roll:
Jak si pak člověk má někam vyrazit,..
Ještě je dobrý, jak jsou na těch diskotékách držkatý, vidí, že je ti tak o 10 let víc a chovají se jak kdyby jim to tam patřilo :lol: :lol: :lol:

Kdyby o 10 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
4637
15.3.13 19:21

Jinak mam sto chuti sem dat fotku sveho xichtu jako tipovacku mych let. :lol: Protoze pri prvnim decku na mne take mnozi hledeli skrz prsty. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
15.3.13 19:21
@smurfka píše:
pane doktore, spolužáci mi řekli že mám poštěvák na zádech? je to možné? a budu moct s tímto otěhotnět :mrgreen: :P :mrgreen: :lol:

ano, ale musíš mít na hlavě klobouk ;) přeji ať se zadaří :hug: :*

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová