V 17 matkou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5misa6
15.3.13 19:28
@syselinka píše:
Ježiš vy jste ubohé!!! :poblion:

I ty :poblion:

• Citovat
  • Upravit
297
15.3.13 19:29
@Jitka1976 píše:
@teriiiy No já si ještě ve 14 hrála s panenkama!!! A tady se v tomhle věku rodí…asi proto… :nevim:

tak zrovna podle tohodle bych to nesrovnávala :D radši si hrát ve 14 s panenkama, než šu*** a pak, aby to mělo takový následky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
G12
@K.Black píše:
Tý jo, tak to já jsem asi nějaká rajda, já už v 16 :oops: a byla jsem mezi posledními v ročníku :lol:

tak ty máš omluvu barvu, no

• Citovat
  • Upravit
K.Black
@syselinka píše:
@Jitka1976 ve 14ti sis hrála s panenkama 8o

já si na ně ve 14 šila oblečky :nevim:

• Citovat
  • Upravit
12154
15.3.13 19:30
@syselinka píše:
Ježiš vy jste ubohé!!! :poblion:

Ty máš taky dceru, že? Koukám, že až ti taky ve 13-ti dotáhne domů vnouče, tak ji pochválíš a okolí bude ubohé, protože si myslí totéž, co my?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AmyLee

@syselinka obhé? ani ne.. jen ve 14 resp. ve 13 jsem fakt neměla potřebu ojet první chlapský kalhoty.. a to jsem relativně „mladý“ ročník..
a hlavně, nežeru každou diskuzi co taky NOVÁČEK založí - léta praxe :mavam:

• Citovat
  • Upravit
29577

@wiki čiki a podle jakého měřítka soudíš, že ty jsi ho pobrala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
15.3.13 19:31
@G12 píše:
tak ty máš omluvu barvu, no

už zase? :roll: pošlu na tebe Denzela a ten ti tu tvou bílou tvář narovná :cert:

• Citovat
  • Upravit
Jitka1976
15.3.13 19:32
@syselinka píše:
@Jitka1976 ve 14ti sis hrála s panenkama 8o

No fakt… :oops: šila jsem si na ně šaty a tak…vem si, že mi je 36…když mi bylo 14 byl akorát převrat-revoluce…v obchodech žádná pravá Barbí od Mattela…nic…jen ty plešatý český „Barbíny“…já táááák chtěla tu pravou s ohebnýma kloubama!!! :,( :,( :,(

• Citovat
  • Upravit
G12
15.3.13 19:32
@Jitka1976 píše:
No fakt… :oops: šila jsem si na ně šaty a tak…vem si, že mi je 36…když mi bylo 14 byl akorát převrat-revoluce…v obchodech žádná pravá Barbí od Mattela…nic…jen ty plešatý český „Barbíny“…já táááák chtěla tu pravou s ohebnýma kloubama!!! :,( :,( :,(

Tak jasně, za nás nebyl internet a erotické kanály atd., takže děti se jaksi k tomu šukání/souložení dostávaly poněkud později, teď se to valí ze všech stran.

• Citovat
  • Upravit
297
15.3.13 19:34

Doba jde hrozně rychle dopředu, ale dobře to rozhodně není

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jitka1976
15.3.13 19:36
@G12 píše:
Tak jasně, za nás nebyl internet a erotické kanály atd., takže děti se jaksi k tomu šukání/souložení dostávaly poněkud později, teď se to valí ze všech stran.

To máš recht…je to ted jednodušší a dostupnější…bohužel… :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
2677
15.3.13 19:37
@Jitka1976 píše:
@teriiiy No já si ještě ve 14 hrála s panenkama!!! A tady se v tomhle věku rodí…asi proto… :nevim:

Jsme na tom stejně :roll: asi jsme o hodně přišly, když jsme nezačly ve 13 :( víš kolik už jsme mohly mít dětí? :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
15.3.13 19:39

To že máte zkušenosti s falešnými diskuzemi ještě neznamená že každá další musí být jeden velkej kec ;) To že v okolí nemáte náctileté maminky ještě neznamená že vůbec neexistují. Já nečekala že by mě někdo chválil a už vůbec ne rodiče či okolí. V životě nic nevrátíš a tohle už vůbec ne. Podle mě je potrat nebo porod pro takto mladého člověka strašný nervák. A ani jedno v takovým věku není dobré. Vím jak strašně dlouho po porodu jsem se dávala dohromady a zvykala si na to jak se starat o malého. S mamkou jsem to zvládla a zvládám. Nebyli jste v takové situaci a nemůžete taky soudit. Chtěla bych vás vidět kdyby za vámi přišla ve 13 dcera a oznámila by vám že je v tom. Určitě by jste ji proliskali, poslali na potrat a tím si udělali dobře a vlastně se ušetřili blbým pohledů okolí. To si nemyslím rozhodně by jste nechválili ale nakonec ještě rádi dcerám pomohli. Každopádně každá dívka by si měla zvolit sama co chce na co má na co ne a u tohoto případu zvažovat pořádně a vše si promyslet. Já už neměla nad čím přemýšlet měla jsem jedinou možnost dítě donosit porodit a pokud by se jednalo dále o adopci tak to u mě nepřišlo v úvahu nedokázala bych dítě dát někomu jinému jen protože jsem takto mladá. A rodič by měl stát za dítětem v každém případě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2677
15.3.13 19:40

Já si tedy pamatuji, že dokud jsme doma neměli internet, tak jsem měla krásně dětství, naši internet nechali zapojit, když mi bylo 15 a s internetem začaly problémy s klukama, všichni se pomlouvali, já z toho byla akorát nešťastná :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová