V 17 matkou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
158
15.3.13 18:55

Psala jsem že jemu táhlo na 15, měl nějaké 4 měsíce než by oslavil 15 narozeniny. Mě bude 18 v květnu malému 4 v srpnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AmyLee
15.3.13 18:55
@svycarka píše:
tak jsi si vlastne porodila sourozence…bravo :roll:
:palec:
  • Citovat
  • Upravit
G12
15.3.13 18:56
@blorchi píše:
a neni to tak ze nebyl stihany, pac mu jeste neblo 15? ;)Jezis holky, ja nevim, co vas na tom porad tak prekvapuje :nevim: To jste nikdy nepotkal tehotnou pred patnactinami? :nevim: Tak proste se stalo, ja se rada treba dozvim vic, co prozivala, proziva, jak to zvlada okoli, jak rodice, dite atd. Nevim proc mate tendenci porad nekoho kritizovat.

Protože to není normální, není to vhodné ze zdravotního hlediska, je to trestné, nezodpovědné atd. A asi se pohybuju někde jinde, protože těhotné před 15 nepotkávám. A tvářit se na diskuzi, jak je to fajn, jak je šikovná fakt nebudu. promiň.

• Citovat
  • Upravit
6836
15.3.13 18:56

Zakladatelko, co jednou řekneš synovi, když přijde s tím, že ve 13 provozuje sex?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2677
15.3.13 18:57
@svycarka píše:
tak jsi si vlastne porodila sourozence…bravo :roll:

Mám z toho husinu :zed: Prý porodila si sourozence :mrgreen:

Příspěvek upraven 15.03.13 v 18:58

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
15.3.13 18:57

8o…kdyby tu byl smajlík s ještě většíma kukadlama, mám ho tu…zakladatelko víc než podpora mladým maminkám, by jsi měla mláďátkům vysvětlit, jak moc moc složité to všechno bylo a nebýt přístupu tvých rodičů, kdo ví, jak by jsi teď žila. Ale předpokládám, že moc 13-letých tady asi nebude…nebo se mýlím? :think:
Každopádně líbej zem, po které chodí rodiče…a hodně štěstí v dalším životě :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jitka1976
15.3.13 18:59
@K.Black píše:
@Postrach17 a u nás na balkoně dnes přistálo ufo, a z něj vystoupil ufon a začal mi sázet jahody do bot ;)

nemáme stejný balkony???

• Citovat
  • Upravit
becky87
@IvkaH píše:
@blorchi
A ty opravdu tomu jejímu příběhu věříš? :lol:

Proc ne? Ja mam taky v okoli holku se stejnym pribehem. Podle me, je zcela mozne, ze se neco takoveho deje. ;)

• Citovat
  • Upravit
2677

Doufám, že se toho někdo nechytne, jelikož celý úvodní článek zní jako,, Proč nemít dítě, tak brzy.. nebojte se toho,, :zed: Ještě si to přečte nějaká třináctka a bude si myslet, že je to ok..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2429
15.3.13 19:00
@blorchi píše:
Smysl diskuse je, ze i trinactileta je schopna zvladnou roli matky, ikdyz s pomoci.Ja nevim proc si tedy tak vulgarni a vubec sem lezes, pokud te tohle tam natolik burcuje, nejlepe nereagovat.Nebo reagovat, ale slusne. Proste uz dite ma, stara se, co vic chcete? :nevim:

přesně tak!!! hrozné fúrie tady.. :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2217
@AnySs píše:
Doufám, že se toho někdo nechytne, jelikož celý úvodní článek zní jako,, Proč nemít dítě, tak brzy.. nebojte se toho,, :zed: Ještě si to přečte nějaká třináctka a bude si myslet, že je to ok..

@blorchi Přesně asi takhle jsem to myslela. Že je špatně to, jak to zakladatelka prezentuje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
@AnySs píše:
Doufám, že se toho někdo nechytne, jelikož celý úvodní článek zní jako,, Proč nemít dítě, tak brzy.. nebojte se toho,, :zed: Ještě si to přečte nějaká třináctka a bude si myslet, že je to ok..

přesně taky to tak na mě působí :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
15.3.13 19:01
@blorchi píše:
Smysl diskuse je, ze i trinactileta je schopna zvladnou roli matky, ikdyz s pomoci.Ja nevim proc si tedy tak vulgarni a vubec sem lezes, pokud te tohle tam natolik burcuje, nejlepe nereagovat.Nebo reagovat, ale slusne. Proste uz dite ma, stara se, co vic chcete? :nevim:

omlouvám se za slovo šukat, upravím to na souložit ;)

• Citovat
  • Upravit
74217
15.3.13 19:01
@AnySs píše:

Jo to je fakt :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
becky87
15.3.13 19:02
@G12 píše:
Protože to není normální, není to vhodné ze zdravotního hlediska, je to trestné, nezodpovědné atd. A asi se pohybuju někde jinde, protože těhotné před 15 nepotkávám. A tvářit se na diskuzi, jak je to fajn, jak je šikovná fakt nebudu. promiň.

Ano neni to normalni, neni to nejspis vhodne, ze zdravotniho hlediska/ikdyz/ a neni treba se nijak tvarit.Ja jen chci rict, ze zakladatelka uz neni trinactileta, uz ma par let s ditetem odzite. O dite se stara, rodice nejspis problem nemaji. Vsechno je ok, ale jediny problem delate vy..Ano nebyla bych nadsena, ab me dite prislo s ditetem tak brzo, udelam vse proto aby neprislo, ale i tak mi zakl. prijde rozumna. Misto navazeni se do ni.Ji muzete slusne rict, at treba sepise varovny denicek, jak se chranit atd. :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová