V 17 matkou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
becky87
15.3.13 18:33

Jeste teda, bych se chtela zeptat jake byly tve pocity pri porodu? Ve trinacti docela brutal, teda.

A otec ditete, je stiham? Stykate se? Plati vyzivne?

• Citovat
  • Upravit
becky87
15.3.13 18:35
@Postrach17 píše:
Tady nejde o to kdo koho živí. Jsem jedináček. Rodiče vždy chtěli druhé dítě no nešlo to. Malého berou jako vlastního a dali by mu všechno na světě.

Au au.To bude problem holka, pockej za par let ;) Pokud rodice berou male jako vlastni, tak ty asi moc tu roli matky nezastupujes co? Bych tak rekla, ze az dospejes vdas se.Tak dite zustane u rodicu.Noooo.ty sis zavarila devce.

• Citovat
  • Upravit
G12
@Postrach17 píše:
Tady nejde o to kdo koho živí. Jsem jedináček. Rodiče vždy chtěli druhé dítě no nešlo to. Malého berou jako vlastního a dali by mu všechno na světě.

Já ti věřím, že ho mají rádi, ale stavět to jako že je to super, klidně mějte děcka holky v 13 nebo 15, 16, 17…je dost hrozné. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
5misa6
@Postrach17 píše:

I moje mamka má ráda mojeho syna, a to mám ještě sestru a synovce, a kdyby jsme měli záviset na ní, tak nemá chudera ani na chleba.

• Citovat
  • Upravit
158
15.3.13 18:38

Já měla od doktora nařízený císařský řez, pocity strašné, ke konci sem se strašně bála všeho, pak i litovala všeho co sem udělala no pozdě. Dnes ale všechno v rámci možností v pohodě :)
Jelikož příteli bylo tenkrát necelých 15, nebylo to počítáno za zneužití. Výživné platí za něho rodiče. On nás ze života vyškrtl ale jeho máma je fajn. S jeho rodiči se scházíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black

@Postrach17 a u nás na balkoně dnes přistálo ufo, a z něj vystoupil ufon a začal mi sázet jahody do bot ;)

• Citovat
  • Upravit
Anibas55

Uf, to je teda úlet. Smekám před tebou že se o syna staráš, ale co mu může dát taková matka, která je nezkušená, nevyřáděná a má dokončenou jen základní školu? Mýt ve 14 dítě nyní je ti 17 a už máš 3 letého synka, předpokládám bez otce co z tahového dítěte může vyrůst? Co si od tebe jako puberťačky odnese do života? Je vůbec možné, že taková mladinká dívka je schopna připravit své dítě nějak do života? Jak s ním chceš dělat ukoly do školy a učit se s ním, když sama máš jen základní školu? Holka měla by sis dodělat nějakou školu alespoň dálkově :palec:

• Citovat
  • Upravit
G12
15.3.13 18:39
@K.Black píše:
@Postrach17 a u nás na balkoně dnes přistálo ufo, a z něj vystoupil ufon a začal mi sázet jahody do bot ;)

a už rostou?

• Citovat
  • Upravit
smurfka

Nebylo to počítáno za zneužití??? HAHA..I kdyby mu bylo 30 a tobe furt 13 tak to zneužití je..
nevím proč má furt někdo náladu si tady vymýšlet takové diskuze :roll: :poblion:

• Citovat
  • Upravit
3396

Ty jo, já ve 13ti pomalu ani nevěděla, co sex je…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1478
15.3.13 18:40

Holky já to tak čtu a nechápu to že tu píše že jejímu synovi jsou 3 roky. Koukala jsem kde ještě diskutuje a našla jsem tam na poslední straně jak v čera psala že mu jsou 4 roky. Tak co to jééé :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
15.3.13 18:41

A pak proč se zamykají diskuze :roll:

• Citovat
  • Upravit
158

Myslím si že roli matky jsem zastupovala a zastupuji celkem dobře. Můj den nekončil, že jsem došla domů hodila tašku do kouta a šla se bavit. Došla jsem převzala si malého a dál se starala i přes noc, ráno jsem vstávala unavená do školy. Po nocích, když to dobře šlo jsem se učila.
Snažila jsem se nenechávat vše na mámě, i když toho ona dělala až moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
G12
@mc.ellinka píše:
Holky já to tak čtu a nechápu to že tu píše že jejímu synovi jsou 3 roky. Koukala jsem kde ještě diskutuje a našla jsem tam na poslední straně jak v čera psala že mu jsou 4 roky. Tak co to jééé :D

Asi se někdo při pátku nudí :dance:

• Citovat
  • Upravit
2217

Mno nevím, nevím co na to přesně napsat. Asi tak jen že takhle to dopadá, když „děti mají děti“. Také bych to spíš podávala jako odstrašující příklad, tvůj příspěvěk vypadá spíš na navádění. Ale jinak klobouk dolů pro tvou rodinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová