Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ježiš, nezlob se na mě, ale to je selhání výchovy, je sice fajn tedy, že dítě je zdravé, ale mě by to teda nenapadlo dřív něž po 15, teď je mi 20 a když se kouknu na ty 13 -letté, tak jsou to na pohled ještě malé děti, ale většina z nich se zmalovávají chodí už na diskotéky a pak to nemá dopadat takto.. Ve 13-cti ani tělo není připravené pořádně.. ![]()
Nechápu, nechápu, nechápu
@Postrach17 píše:
Letos oslaví 4 narozeniny, když má někdo problém
Holka přiznej se na čem frčíš? Ať si taky dáme, pak možná budeme líp rozumět tvým číslům
co uvádíš.
Jak může mít kluk 4, když si otěhotněla ve 13 ale chlap nebyl stíhaný, že ti bylo kouske do 15ti? ![]()
Jako hezky nás lakuješ.
@mc.ellinka to mě taky ne, každopádně jestli je to pravda, tak je to mazec a abych pravdu řekla, mně takhle přijít dcera, že je těhotná ve 13ti, tak by mě asi odvezli ![]()
@IvkaH píše:
Holka přiznej se na čem frčíš? Ať si taky dáme, pak možná budeme líp rozumět tvým číslůmco uvádíš.
Jak může mít kluk 4, když si otěhotněla ve 13 ale chlap nebyl stíhaný, že ti bylo kouske do 15ti?
Jako hezky nás lakuješ.
Já to pochopila, že tomu klukovi bylo pod 15
@IvkaH
ona psala že kluka nestíhali bo měl trochu pod 15 ne?
taky nechápu..
@Postrach17 jen aby si věděla nic nemyslím špatně. Ale mě je 20. Mám 4 měsíčního chlapečka. Nedokážu si představit že bych ho měla ve tvém věku. Hlavně se o něj dobře. Jen by jsi měla sama ze své zkušenosti spíš holkám říkat ať si dávají pozor né aby se nebáli mít v jejich věku dítě. Však si psala že sš nemáš. Tak ještě na závěr držim palce ať ti to vyjde se školou
@blorchi a co mám dělat, gratulovat a poslat objímající smajlíky? k čemu, že ve 13 souložila, hodila kluka na krk rodičům a teď hází machry? no tak to pardón, jako nemám nic proti mladým maminkám, sama jich znám dost, ale tady nechápu smysl této diskuze, možná návod pro třináctky že souložit můžou a všechno je fajn.
edit: nahrazení vulgárního slova, slovem vhodným.
Příspěvek upraven 15.03.13 v 19:03
@IvkaH píše:
Holka přiznej se na čem frčíš? Ať si taky dáme, pak možná budeme líp rozumět tvým číslůmco uvádíš.
Jak může mít kluk 4, když si otěhotněla ve 13 ale chlap nebyl stíhaný, že ti bylo kouske do 15ti?
Jako hezky nás lakuješ.
a neni to tak ze nebyl stihany, pac mu jeste neblo 15? ![]()
Jezis holky, ja nevim, co vas na tom porad tak prekvapuje
To jste nikdy nepotkal tehotnou pred patnactinami?
Tak proste se stalo, ja se rada treba dozvim vic, co prozivala, proziva, jak to zvlada okoli, jak rodice, dite atd. Nevim proc mate tendenci porad nekoho kritizovat.
@Postrach17 píše:
Tady nejde o to kdo koho živí. Jsem jedináček. Rodiče vždy chtěli druhé dítě no nešlo to. Malého berou jako vlastního a dali by mu všechno na světě.
tak jsi si vlastne porodila sourozence…bravo ![]()
@smurfka píše:
Nebylo to počítáno za zneužití??? HAHA..I kdyby mu bylo 30 a tobe furt 13 tak to zneužití je..
nevím proč má furt někdo náladu si tady vymýšlet takové diskuze![]()
slečna psala, že jemu nebylo ještě 15 takže to není trestný čin!!
@K.Black píše:
@blorchi a co mám dělat, gratulovat a poslat objímající smajlíky? k čemu, že ve 13 šukala, hodila kluka na krk rodičům a teď hází machry? no tak to pardón, jako nemám nic proti mladým maminkám, sama jich znám dost, ale tady nechápu smysl této diskuze, možná návod pro třináctky že šukat můžou a všechno je fajn.
Smysl diskuse je, ze i trinactileta je schopna zvladnou roli matky, ikdyz s pomoci.Ja nevim proc si tedy tak vulgarni a vubec sem lezes, pokud te tohle tam natolik burcuje, nejlepe nereagovat.Nebo reagovat, ale slusne. Proste uz dite ma, stara se, co vic chcete? ![]()