V 17 matkou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
smurfka
15.3.13 19:08
@K.Black píše:
nene, už ji je 14, to už nemá cenu ;)

tož to už je stará..to už má plodné období za sebou :P

• Citovat
  • Upravit
4637
15.3.13 19:08

@syselinka Tohle tu nejspis pochopil takrka kazdy, ma to ovsem maly hacek… napriklad mne uz davno trinact neni (nevim jak ostatni v diskusi). ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1511
15.3.13 19:09

Ve 13 sis odpustila diskotéky? :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jitka1976
@G12 píše:
Protože to není normální, není to vhodné ze zdravotního hlediska, je to trestné, nezodpovědné atd. A asi se pohybuju někde jinde, protože těhotné před 15 nepotkávám. A tvářit se na diskuzi, jak je to fajn, jak je šikovná fakt nebudu. promiň.

Tak já jednu potkala…v čekárně u pediatra mé dcery…přišla holčina cca max. 15 let…možná míň…fakt děcko…v náručí tak ročního kloučka, za ní šla její sestra asi 10 letá…sedli si proti mě…fakt jsem si myslela, že za chvilku dorazí pravá máma a tohle jsou jen sestry toho batolete…jenže za chvilku ta desetiletá povídá: Pojď k tetě…a vzala si ho k sobě na klín…pak začal plakat a ona říká: Ty chceš k mámě? Tak jdi…a podala ho té „15“ leté holčině…já 8o 8o 8o…no…sestra vyšla z čekárny a brala děti k očkování…první vzala tu holčinu s batoletem…takže to MUSELA být matka dítěte…(a dvacet jí fakt nebylo…bylo to dítě…) Takže jsou takové matky…na jednu stranu si nedovedu představit svoji dceru poslat na potrat nebo donutit dát dítě do babyboxu…fakt ne…takže chápu mámu zakladatelky (pokud to celé je pravda a někdo se jen nebaví, že jo???)Ale doufám, že nebudu muset tohle řešit…dceři je deset…asi koupím kilo banánů a balíček Primeros a budem trénovat… :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
29577

@mc.ellinka já ti to vysvětlím. Zakladatelka sice dobře nastudovala šu*ání, ovšem v počtech evidentně zaostala na úrovni 3 třídy.
TWL ještě, že má moje 14 ka koně a nemá čas na takový věci, co tu píše, musela bych ji vlastníma rukama zabít.
A tohle jí dám přečíst, až příjde, aby se zas ujistila, jak dokážou být v jejích letech některý blbý :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
becky87

@IvkaH Ehm,nezminuj me u Vas ve skupine, Nej supermatky, :lol:

• Citovat
  • Upravit
smurfka
@AmyLee píše: :nevim: já nvm, ale po mě máma řvala ač mi bylo 17 :roll: a ve 13 by mě asi zabila.. ale to jsem o sexu věděla prd :nevim: teda prakticky, teoreticky to bylo neco jiného :lol: :lol:

ještě že existovali Bravíčka co ;) to byla vzdycky prdel číst tu sexuální poradnu :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
AmyLee
15.3.13 19:10
@smurfka píše:
ještě že existovali Bravíčka co ;) to byla vzdycky prdel číst tu sexuální poradnu :mrgreen:

přesně.. :pankac: :lol:

• Citovat
  • Upravit
2486

@AnySs já se tedy nedivím že se jim to bála říct je přirozené…protože jí bylo jasné že udělala neco spatne a že jí asi nepochválí :D bát se komunikovat s rodiči o podobných (průserech) k tomu věku prostě patří

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158

Neměla jsem v plánu aby to vyznělo jako návod na šťastnou matku ve 13 letech nebo že je to naprosto v pořádku. To rozhodně ne aji já sama se za to odsuzuji. Rozhodně bych si nepřála aby mi dítě ve 13 přišlo s tím že je matkou. Ale když už se stalo chtěla jsem tím říct aby se slečny nebáli přijít za rodiči i přesto jaká bude jejich reakce přece jenom je lepší přijít dřív kdy se s tím dá ještě něco dělat, i kdyby se uvažovalo nad potratem. Než to nechat zajít takto daleko. Věřte že kdybych se odhodlala dřív dnes bych malého Samuela neměla. Ale dnes jsem šťastná že ho mám, člověk si časem zvykne i na pošklebky okolí i na ten fofr.
Samozřejmě že nad dálkovým studiem uvažuji, ale teď pro malého chci najít školku a do té doby dokud ji nebude mít se musím postarat přes den. Je mi jasné že bez vzdělání nebo spíše se základním toho moc nedokážu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black

@Lizzi děkuji za tvůj názor ;)

@wiki čiki trošku rozdíl 18 a 13, v 18 jsi už hotový člověk ne dítě.

• Citovat
  • Upravit
smurfka
15.3.13 19:11
@AmyLee píše:
přesně.. :pankac: :lol:

pane doktore, spolužáci mi řekli že mám poštěvák na zádech? je to možné? a budu moct s tímto otěhotnět :mrgreen: :P :mrgreen: :lol:

• Citovat
  • Upravit
2217
15.3.13 19:12
@Misi-nnka píše:
:potlesk: :potlesk: Tvůj smajlík k tomu naprosto přesně sedí :-D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2677
15.3.13 19:13
@Misi-nnka píše:

To jsem také psala. :lol: Asi by měli na diskotéky začít více jezdit policajti.
Když jsem nedávno byla na diskotéce, tak jsem šla brzy domů, jelikož se to všude hemžilo téměř ožralými dětmi, víc těm holkám jak 12, 13 nebylo. Měli by kontrolovat občanky, ale od toho se už očividně upustilo, kvůli kšeftům..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AmyLee
15.3.13 19:13
@smurfka píše:
pane doktore, spolužáci mi řekli že mám poštěvák na zádech? je to možné? a budu moct s tímto otěhotnět :mrgreen: :P :mrgreen: :lol:
:lol: :lol: dost, bo plevelíme „!pravdivou“ diskuzi :roll: :roll:
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová