Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@K.Black píše:
@Postrach17 a u nás na balkoně dnes přistálo ufo, a z něj vystoupil ufon a začal mi sázet jahody do bot
a během hodiny už si měla i krásné, zralé, červené jahody
![]()
@G12 píše:
Vystačíte si, Tak, že vás živí rodiče a starají se o vás? promiň, ale nic úžasného mi na tom nepřijde. Nehledě na to, že tvoje dítě asi vzniklo z trestného činu…
No přesně..Co tím chce zakladatelka říct?
Povzbudit děti k sexu?
@G12 píše:
Asi se někdo při pátku nudí
no asi jo. Já si to neumím jinak vysvětlit
![]()
@G12 píše:
a už rostou?
ne! přestalo chumelit, a když nechumelí, tak nerostou ![]()
Ja znala jednu, co byla tehotna ve trinacti. Je to tak devatenact let zpet. Lezela s brichem zavrena v nemocnici, v podstate ji tam schovali na izolaci. Otec se k ni choval dost otresne. No, zkratka ta situace nebyla vubec ruzova. Cili bych tu nactilete neutesovala ve stylu: Vsechno je faaajn, budte happy.
Jinak ja mam taky jen zakladku a idiot s podprumernym IQ nejsem. Byva mi lehce do place, kdyz tak napric diskusemi zjistuji, jaci jsou moji potomci nebozacci.
@Pypule píše:
Mno nevím, nevím co na to přesně napsat. Asi tak jen že takhle to dopadá, když „děti mají děti“. Také bych to spíš podávala jako odstrašující příklad, tvůj příspěvěk vypadá spíš na navádění. Ale jinak klobouk dolů pro tvou rodinu.
Co tak dopada??Ja jsem si nevsimla niceho co by zakl. delala spatne
ano je mlada, ale ocividne se o decko stara
Zase devcata tady nehazejte machry.
@ivana-domca píše:
a během hodiny už si měla i krásné, zralé, červené jahody![]()
![]()
ne bohužel ![]()
@Banny já o sexu věděla, ale mikdy by mě nenapadlo ho tak brzo provozovat. Já teda nevim jak bych reagovala kdybych měla dceru a ta přišla ahoj maminko já mám miminko. Asi by semnou sekli ![]()
@K.Black píše:
ne bohužel
no jo, tak pro ne musíš ke 12ti mesickum ![]()
@Postrach17 píše:
Letos oslaví 4 narozeniny, když má někdo problém
A jak si zvladla okoli? Bylo to asi narocne co? Je fajn, ze se s rodici od,,tatinka" stykas ![]()
@ivana-domca píše:
no jo, tak pro ne musíš ke 12ti mesickum
ještě měsíčky sem tahejte ![]()