Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Když už to mám napsat fajn byla jsem tak blbá že jsem spala s klukem bez ochrany. Věřila na neplodný dny a i tak se stalo.
A co řeknu až se bude ptát na tátu? Pravdu! není otec ten co dítě udělá, ale ten co se postará po všech stránkách a své dítě ať už vlastní či nevlastní miluje ![]()
Nebudu synovi v budoucnu nic přibarvovat a nic si zbytečně domýšlet poštvávat ho proti svému biologickému otci. To ať si zvolí sám jak ho bude brát.
@svycarka jo tak to je zas jiná - taky doufám, že vymyslí nějaké tabletky, jinak ho přivážu za nohu k topení a vyleze až po 18
![]()
@svycarka píše:
@AmyLee ted si tak rikam, ze doufam nez bude muj syn v onom kritickem veku, bude treba uz i antiko pro chlapyono ty kondomy…praskne, zklouzne, zamilovana holka ho propichne, pak nasadi…
Mít syna je v tomhle horší, taky už jsem nad tím přemýšlela
.Doufám, že ho teda vychováme tak, že ve 13 bude mít jiný zájmy než lézt s někým do pelechu ![]()
@AmyLee píše:
už jsem myslela, že jediná krkavka jsem tady já![]()
Já taky ![]()
Nevím jestli ste to někdy slyšely ale děti se jako tak dají vychovávat pouze do tří let!!! potom jsou samostatné osobnosti ![]()
@Tereza1986 píše:
Mít syna je v tomhle horší, taky už jsem nad tím přemýšlela.Doufám, že ho teda vychováme tak, že ve 13 bude mít jiný zájmy než lézt s někým do pelechu
taky doufám, že se bude věnovat sportu a holky nechá na dobu až mu bude 15 ![]()
@syselinka píše:
a kdyby potom potratu už nemohla mít nikdy děti? to by vám poděkovala..
mohla by děkovat sama sobě že se neuměla chránit když chtěla projízdět spodek v tolikati letech ![]()
@wiki čiki píše:
Nevím jestli ste to někdy slyšely ale děti se jako tak dají vychovávat pouze do tří let!!! potom jsou samostatné osobnosti
to je možná pravda, ale přes hubu může dostat i ve 30 (pokud se toho dožiju)
@syselinka píše:
a kdyby potom potratu už nemohla mít nikdy děti? to by vám poděkovala..
no nevím, znám dost holek „potratářek“ a všechny děti mít mohou, pokud je někdo mít nemůže tak je to většinou jiný problém, opravdu po potratu neznám žádnou s problémem počít miminko.
A dítě by prostě neměla, rozhoduju za ni já, kdy půjde k lékaři, kdy půjde k holiči, co bude mít za očkování, tak bych rozhodla i tohle, pokud by ji bylo třeba 16, tak už by se rozhodnout mohla sama, ale stejně bych ji směrovala k potratu.
@AmyLee já to chápu taky mám takovýhle pocity
ale podle svého dětství vím že vyhrocené situace nikdy v ničem nepomohly ba naopak…ale každá mamina má asi jiné techniky jak svoje ratolesti zvládat
na každého platí něco jiného ![]()
@me2dova píše:
@radúna
Tak to je asi jasné každému, ne? zakladatelce jistě taky- takže je nutné o tom na 12 stránkách psát? Naopak- když už se tedy stalo, co se stát nemělo (a že se to tu stává hodně lidem, kteří už by měli mít více rozumu než 13letá holka) tak si podle mého slečna zvolila tu správnou variantu a zvládla to skvěle.
A tak ji za to pochvalme, dejme jí metál, jásejme jak je dobrá… ![]()
Nějak o ničem, ne?
Já osobně zastávám názor, že byla ještě děcko, když otěhotněla a to je špatné. Rodiče selhali a i když ji podpořili v tom, že mohla díky nim porodit, já nemyslím, že tohle je ta dobrá cesta. Mám právo na tenhle svůj názor, a já s klidně můžu říct, že tady v téhle diskuzi vystupuji velice korektně a mám POUZE opačný názor. A ten prezentuji velice slušně, neposmívám se nikomu, nenapadám nikoho. ![]()
@Postrach17 Co bych delala, kdyby dcera prisla ve trinacti letech s tim, ze je gravidni?
Ja to nevim. Aktualne jsme v situaci, kdy nevime, zda u ni neco neprosvihly prenatalni screeningy a zda vubec kdy bude moci otehotnet. A zrovna tohle je vec, se kterou bych se nechtela potykat pred patnacti lety a jeste treba bez podpory partnera.
@wiki čiki píše:
Nevím jestli ste to někdy slyšely ale děti se jako tak dají vychovávat pouze do tří let!!! potom jsou samostatné osobnosti
to je vtip?
@AmyLee píše:
taky doufám, že se bude věnovat sportu a holky nechá na dobu až mu bude 15
Taky mám takovou představu ![]()
už jsem myslela, že jediná krkavka jsem tady já