V 17 matkou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4637
15.3.13 20:47

@Jitka1976 Vis co se mi normalne stalo? Ze si dedek uplivnul pred kocarkem s mym prvorozenym se slovy, ze se ta mladez dnes kurvi uz v sedmy tride. Bylo mi 23… :lol:

Příspěvek upraven 15.03.13 v 20:49

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jitka1976
15.3.13 20:48
@AnySs píše:
Mě je 20 a pořád mi všichni tipují 15, všude musím ukazovat občanku, když si jdu třeba pro vínko :roll: :lol: :lol: :lol:

Buď ráda…akorát nečekej úsměvy v poradně u pediatra :mrgreen: 8o 8o 8o

• Citovat
  • Upravit
AmyLee
@MaDoRaBe píše:
@Jitka1976 Vis co se mi nornalne stalo? Ze si dedek uplivnul pred kocarkem s mym prvorozenym se slovy, ze se ta mladez dnes kurvi uz v sedmy tride. Bylo mi 23… :lol:

sic to není vtipný, ale fakt jsi mě pobavila :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
29730
@levmah28 píše:
Já má čtvrté, a kameňák, klobáse a podbradek. Pokud to tady nezačne být zajimavé tak jdu spát :mrgreen:

Jako jeste zajimavejsi??? Ja se ted dovedela takovou prevratnou vec a ty tady o spani??? Jak muzes!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7626
15.3.13 20:49

@teriiiy aleee jen si rikam, ze misto psychologie, by si mela ozivit krasu ceskeho pravopisu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jitka1976
15.3.13 20:49
@MaDoRaBe píše:
@Jitka1976 Vis co se mi nornalne stalo? Ze si dedek uplivnul pred kocarkem s mym prvorozenym se slovy, ze se ta mladez dnes kurvi uz v sedmy tride. Bylo mi 23… :lol:
:mrgreen: Chudinko…
  • Citovat
  • Upravit
4637
15.3.13 20:51

@AmyLee No tak ja nejdriv cumela jak debil a pak jsem se smala taky. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
@asha píše:
Jako jeste zajimavejsi??? Ja se ted dovedela takovou prevratnou vec a ty tady o spani??? Jak muzes!
:mrgreen: :mrgreen: zajimave to bude po 22hod, a to jen pro dospělé :pankac:
  • Citovat
  • Upravit
K.Black
@monika32 píše:
Hele nechceš to přestat číst? Když jen bliješ a bliješ? :mrgreen:

já když někdo blije, tak bleju taky 8o :mrgreen:

@AnySs píše:
Mě je 20 a pořád mi všichni tipují 15, všude musím ukazovat občanku, když si jdu třeba pro vínko :roll: :lol: :lol: :lol:

já měla ve 25 už dvě děti a občanku jsem ukazovala taky ;) :lol:

• Citovat
  • Upravit
12154
15.3.13 20:52
@levmah28 píše:
Já má čtvrté, a kameňák, klobáse a podbradek. Pokud to tady nezačne být zajimavé tak jdu spát :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

I když se mi nechce, dneska vypnu comp, jinak tu sprchu už dneska neumeju… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anibas55
15.3.13 20:53

To vidím na plodnou diskuzi, gratuluji zakladatelko touto diskusí si zabavila ženské tady na celý večerní pátek, možná i na zítra :D Holky vy se nehádejte je jasné, že ženy kteří mají s výchovou zkušenosti, které už o životě něco vědí, ví zač je toho loket a jak je těžké vychovat z dítěte slušného, chodného a poctivého člověka váš názor se ani trochu nemůže rovnat nebo schodovat s názorama tady slečen co jim maminka denně chystá ještě snídani na stůl a večer jim čistí zoubky, nemá to cenu. Souhlasím, že rodiče zakladatelky musí být úplně padlý na hlavu, že holku nezmaloval když jim přišla ve 13 domů těhotná prostě je to chyba rodičů a jejich výchovy. Já jsem sice přišla o panenství ve 14. ale tak jsem se bála toho že otěhotním, že jsem na kluka chtěla navléct raději dva prezervativy :D byl to můj první sex a také poslední do hodně velkou dobu. Neumím si představit v čem ten chudák musí vyrůstat a co z něho vůbec taková dívka, která nemá ani vzdělání a ani si ho nehodlá ani dodělávat může vychovat. Dá mu lásku? To věřím každá máma miluje svoje dítě, ale to bohužel v dnešní době nestačí.

• Citovat
  • Upravit
5misa6
@MaDoRaBe píše:
@Jitka1976 Vis co se mi normalne stalo? Ze si dedek uplivnul pred kocarkem s mym prvorozenym se slovy, ze se ta mladez dnes kurvi uz v sedmy tride. Bylo mi 23… :lol:Příspěvek upraven 15.03.13 v 20:49

To bych mu na opláku plivla do xichtu, že staří neví co je v módě :pankac:

• Citovat
  • Upravit
Jitka1976
@wiki čiki píše:
Hele loučím se…:) rozhodně se tu nehodlám z nikým hádat…:) nebudu ani dohledávat na internetu pravdivost svých názorů a faktů…to je pod uroveň…mužete si myslet třeba o zadku :) nehodlam nikoho o ničem přesvědčovat…stejně každá žena má své metody… akorát zareaguji na to že prej moc čtu :D at radši háčkuju…:D já na to : starej se o to co děláš ty :) a radičky si nech pro svý dětičky… čus

Já s dětma ve školce pravidelně háčkuju…jsou šikovný…možná tou mojí výchovou… ;)

• Citovat
  • Upravit
4637
15.3.13 20:54

@Jitka1976 Mene vtipne uz je, ze manzelovi nekolikrat chvalili vnouce, tudiz pred par lety ho cizi asi meli za pedofila. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
15.3.13 20:55
@Postrach17 píše:
Jak to probíhalo? No těhotenství sem v klidu neměla ale to se ani nedalo čekat. Pořád v nervech, ale jaké jsem si to udělala takové sem to měla. První rok života malého bylo asi nejhorší. Dneska už jsem srovnaná se vším, přece jenom jsem už o něco starší, i když nechci tvrdit že 100% zkušená maminka

100% zkušená nebudeš ani kdyby ti bylo 30 a měla jsi 4 děti, každé dítě je jiné, takže se pořád učíš ;)

@levmah28 píše:

podbradek? :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová