Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@AmyLee píše:![]()
do kostela nechoď tam je nuda…
![]()
Není tu nějaká dobrá diskuse, kde se hromadně lidi modlí? ![]()
Nejlepší jsou diskuse typu:,, mohu být v tom,, tam je to jedna velká modlírna ![]()
@AmyLee píše:![]()
do kostela nechoď tam je nuda…
![]()
Kurnik, jak ve kterým
- třeba takový nacamraný pan farář z mešního vína
…
@Katin píše:
No, tak by vlastně měl být název diskuse Matkou ve 14. Jestli je to všechno ve tvém přiběhu pravda, tak jsi měla obrovskou kliku, že tví rodiče se o vás oba postarali. Takou kliku by všechny 14 leté holky určitě neměly. Ale taky se mi zdá, že se o roli matky hodně snažíš i přes svůj nízký věk a to smekám
nechválím, ale oceňuji, jak jsi nakonec ty a hlavně tvoje rodiče situací zvládli.
Můžu se vás, co tu zakladatelce spíláte, zeptat, jak byste tuto situaci řešily vy? Ano, jistě všechny nejprve namítnete, že u vás se něco takového nemůže stát, źe takové situaci předcházíte výchovou a věřím vám to. Ale on se takový malér stát může. Neumím si představit, co taková holčina pak prožívá. Třeba i uvažuje o sebevraždě, že se to bojí říct rodičům, to je jasný, otálí s tím a průšvih je o to větší. Ale kde berete tu stopro jistotu, že vaší dceři se to stát nemůže? A co byste teda dělaly?
A určitě je strašně moc matek, které sice věk na dítě měly, ale nestarají se o své dítě ani tak jako zakladatelka
P. S. Sama věk na dítě mám a bohužel se zatím nedaří
Co bych dělala já? Zakladatelka psala, že podezření měla už 2 měsíce než to řekla toma a došla si na gyndu když měla podezření, měla si uvědomit, že čím dřív to bude řešit tím to bude lepší a na gyndu si s doprovodem matky dojít hned nebo aspon dřív než za dva měsíce třeba by se shodly na tom že je lepší miminko si nechat vzít, třeba ne ale ta možnost by tu byla a měla by možnost se nějak rozhodnout a promyslet co bude dělat dál kdežto ve 14 tt už to nešlo
@AnySs píše:
Není tu nějaká dobrá diskuse, kde se hromadně lidi modlí?
Nejlepší jsou diskuse typu:,, mohu být v tom,, tam je to jedna velká modlírna
@Naima píše:
Kurnik, jak ve kterým- třeba takový nacamraný pan farář z mešního vína
…
to nedokážu posoudit, nejsem věřící
![]()
@Jitka1976 Jo, tos mi připomněla jednu komickou situaci u nás. V prvním kole prez. voleb jsme šli s manželem volit. Měli jsme to v patře a kočár s sebou, tak jsme se vystřídali, abychom ho nemuseli tahat nahoru. Já šla první. Pak manžel a vrátil se smutnej, prý, že si paní u komise podle jména myslela, že jsem jeho dcera
BTW Manželovi je o rok víc.
Prý jí na to řekl, ne, to není dcera, to je manželka…tý muselo být trapně…
![]()
@Jitka1976 mě prostě štve jak se do ní a jí podobným obouváte a evidentně si v tom libujete..jak už jsem psala příjde mi to jako hodně ubohá zábava..
@monika32 píše:
Hm nic proti, ale v půl sedmé jsi ji neznala a teď jsi s ní v kontaktu mimo emimino?Ty jo, ty jsi nastoupila k těm ufonům ne?
![]()
Jako nic ve zlém, ale je to trochu nelogické. Jak ji můžeš znát, když jsi před dvěma hodinama ani nevěděla, jestli vůbec má dítě
Nějak nechápu o co vám vlastně jde
Neberu vám že jste nejlepší mámy, ale nemyslím si že holka ve skoro 18 letech by nemohla být taky dobrá máma ![]()
@syselinka píše:
@Jitka1976 mě prostě štve jak se do ní a jí podobným obouváte a evidentně si v tom libujete..jak už jsem psala příjde mi to jako hodně ubohá zábava..
Proč to tedy čteš? ![]()
@Postrach17 píše:
Nějak nechápu o co vám vlastně jdeNeberu vám že jste nejlepší mámy, ale nemyslím si že holka ve skoro 18 letech by nemohla být taky dobrá máma
To mohla, ale ty už kloučka máš skoro 4tým rokem
@Postrach17 píše:
Nějak nechápu o co vám vlastně jdeNeberu vám že jste nejlepší mámy, ale nemyslím si že holka ve skoro 18 letech by nemohla být taky dobrá máma
Spíše nezodpovědná než dobrá ![]()
@Postrach17 píše:
Ale jo, muze, proc ne…
Ale mne by treba zajimalo, jestli budes za deset let tak shovivava
(kdyz pujde o tvoje deti) Co myslis?
@Postrach17 píše:
když někdo otěhotní a porodí v 18 letech tak ano - to muže být dobrá máma, ale když někdo otěhotní ve 13 a ve 14 porodí, tak to je na vážkách..Sama ještě není pořádně vychovaná a už má vychovávat někoho jiného