Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Jitka1976 píše:
Ale já nemluvila o Tvém synovi…fakt néééé
Mam dva
(a holku k tomu, to je v pr…) ![]()
@smurfka píše:
pokud se nedá do ničeho nutit, chtěla bych tě vidět jak by ses postarala pokud by rodiče řekli - fajn chceš mít dítě, postarej se ale sama. Myslím tím hlavně finančně. To bys pak byla celkem v prd… A tak to prostě je, ty říkáš jak si dobrá matka, ano možná citově, ale neužívíš dítě, nekoupíš mu sama věci na sebe ani bys ho bez svých rodiču nenakrmila..tak neříkej jak si skvělá.není o tom si dítě jen udělat ale pak se sama i postarat.
Příspěvek upraven 15.03.13 v 21:45
@K.Black píše:
moje ne, holce je blbě a leží, a kluk šel do víru velkoměsta
A seš si jistá, že nemá pod peřinou tablet??? Hmmm…a netový kavárny ještě nezrušili… ![]()
@teriiiy píše:
Ještě vás to nepřestalo bavit?
Proc? Vsak on takovy trenink na veci pristi neuskodi, ne? ![]()
@smurfka píše:
pokud se nedá do ničeho nutit, chtěla bych tě vidět jak by ses postarala pokud by rodiče řekli - fajn chceš mít dítě, postarej se ale sama. Myslím tím hlavně finančně. To bys pak byla celkem v prd… A tak to prostě je, ty říkáš jak si dobrá matka, ano možná citově, ale neužívíš dítě, nekoupíš mu sama věci na sebe ani bys ho bez svých rodiču nenakrmila..tak neříkej jak si skvělá.Příspěvek upraven 15.03.13 v 21:45
souhlasím ![]()
@Postrach17 píše:
Představa strašná, ale nerozhodla bych za ní jestli si dítě nechá nebo ne jako vy co byste své dítě dotáhli klidně i na řetězu na potrat..Jsme přece jenom lidi a někoho do něčeho nutit to se mě teda fakt nelíbí…Spíš ta holka bude potřebovat podporu ať se už rozhodne jakkoli
A nadšená bych z toho fakt nebyla.. Vy si možná myslíte jaký super vztah máte se svými dětmi, ale v takové situaci se dítě prostě stydí a bojí reakce rodičů ať už sou jakýkoliv..Takže taky záleží na to kdy bych se to dozvěděla…
ale tak já nejsem naivní, abych si myslela že mi děti nelžou nebo nezatajujou, holka na sebe dřív nebo později vše práskne, mluvím o dnech ![]()
Já bych opravdu měla strach že ji to poškodí, těhotenství ve 13-14 letech, porod, vždyť to bolí, hormony blbnou, teď myslím naprosto vážně že mě by šlo především o ni, ne o lidi, sousedy, mám každýho v pr…
@K.Black díky za odpověď, máš pravdu, asi jediná šance, jak tohle nedopustit, je mít přehled o MS dcery. Tak daleko zatím nejsem, ale snad jako budoucí matka si to ráda z téhle diskuse zapamatuju ![]()
@AnySs píše:
Mě tu nikdo neodepisuje, jsem vyvrhel![]()
![]()
Tak promiň…za jak dlouho budeš babičkou ty??? (to aby řeč nestála
)
@Jitka1976 píše:
A seš si jistá, že nemá pod peřinou tablet??? Hmmm…a netový kavárny ještě nezrušili…
nemá je jí blbě, a kluk nahání babovku, se nám asi zaláskoval ![]()
Dochodila sem prvák a zůstala doma. Máma se vrátila do práce a já jsem doma s malým nevzali nám ho ani do jedné z 5 školek všude plno takže čekám. Jen co to půjde školu si hned dodělám. Uvažuji i o dálkovém. Myslím si že i přesto že sem chodila do školy sem se o syna starala po zbytek dne z návratu ze školy celou noc a až ráno ho předávala mámě. Když to šlo učila jsem se po nocích. Jinak kouskovaně ve škole. I tak sem měla dobré výsledky jen snad z cizího jazyka a pár předmětů trojky. I tak sem ve škole měla úlevy. Třeba sem mohla chodit jednou měsíčně na celkové přezkoušení místo malých testů. Opravdu jsem vděčná všem co mi pomáhali a pomáhají.
Ani dnes mě nenapadne jít na diskotéku nebo jen tak si vyjít po obchodech jak to i vy matky ve svých letech provozujete
To právě vy byste měli být z mládí vyřáděné jak ste zmiňovali, ale nakonec z vás vypadne že chodíte po diskotékách a připadáte si mezi děckama staré. Ale to je vaše věc.
@K.Black píše:
nemá je jí blbě, a kluk nahání babovku, se nám asi zaláskoval
No hele…bacha na to