V 17 matkou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Reyne
16.3.13 10:27

Diskuzi sleduji od začátku, ale raději nepřispívám. Zakladatelce do života přeji vše nej.
Udivuje mě, že ty, co tu nejvíc moralizují, jinde kopou kde se dá se slovníkem dlaždiče :nevim:

• Citovat
  • Upravit
K.Black
16.3.13 10:37

@nety78 ano, ano ;)

• Citovat
  • Upravit
31744
16.3.13 10:38

@nety78
Znáš pořekadlo káže vodu, pije víno??? ;) Tady to platí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2555
16.3.13 10:43

Nestačím zírat co se to tady děje 8o No fuj fuj holky že se nestydíte, nepřipadá mi že máte tolik rozumu jak vás tady čtu když jste schopní toto tu psát. Já rozhodně neschvaluji aby dítě pod zákonem bylo matkou ale když už se to stalo tak už se to zpět nedá vrátit. A že se zachovaly tak jak se zachovaly je čistě jen jejích věc. A to že jí tady pořád napadáte a zesměšňujete kvůli tomu že měla sex ve 13letech a věřila že nemá plodné dny tak jste ubohý. Vždyť to bylo ještě dítě :oops: Dítě které bohužel nemyslelo na to že se může něco stát a že můžou mít rodiče pěknej průšvih. Já taky nedopustím aby moje dcera takto brzy měla sex ale nikdy nevíte co vaše dítě kdy a kde vyvede :nevim: Proto zakladatelce přeji aby si školu dodělala a mohla se do budoucna o chlapečka starat úplně sama. Už jsi budeš dospělá tak hlavně se snaž ho vychovat aby ti neprovedl to co ty jsi provedla rodičům. Holka buď vděčná že to vše nakonec dobře dopadlo a jste oba zdraví a to je nejdůležitější ze všech. Budeš to mít ještě dost těžké a nejspíš si ještě párkrát nameleš hubu ale věřím že už to máš v hlavě srovnané a že se stím vším popereš :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1265
16.3.13 10:56

@Postrach17 Já ti fandím. Postavila jsi se k tomu dobře. Důležitý je, aby ti to potom třeba nezačalo chybět. Přece jenom jsi si toho v mládí asi moc neužila. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1265
16.3.13 10:58

@Aninkaaa Přesně tak. Dítě můžeš hlídat jak chceš, ale stejně neuhlídáš. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
16.3.13 11:17

No tak abysme všechny zakladatelce poplácali po zádech jak to zvládla ne :roll:

• Citovat
  • Upravit
G12
16.3.13 11:17
@Postrach17 píše:
Ani dnes mě nenapadne jít na diskotéku nebo jen tak si vyjít po obchodech jak to i vy matky ve svých letech provozujete ;) To právě vy byste měli být z mládí vyřáděné jak ste zmiňovali, ale nakonec z vás vypadne že chodíte po diskotékách a připadáte si mezi děckama staré. Ale to je vaše věc.

No a? My si na to totiž vyděláme, takže si lítat můžeme, kde chceme. U tebe to bude asi trošku horší, se postavit na vlastní nohy :-(

• Citovat
  • Upravit
17014
16.3.13 11:25
@Meganie píše:
Já tam nic o sexu ani o antikoncepci nevidim :think: :lol:

Odkdy je sex a antikoncepce moralizování 8o Vy mladé to máte nějak divně nastavené, pak není divu, že otěhotní 13tka :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mi24
16.3.13 11:33
@Postrach17 píše:
Ježiš řešíte na tom každé prd..stalo se stalo..teď s tím nic už nenadělám…

no tak promiň ale fakt by mě zajímalo jak jsi zjistila ve 13letech své plodné a neplodné dny 8o

• Citovat
  • Upravit
Mi24
16.3.13 11:44
@Aninkaaa píše:

sorry no ale prostě nebudu 17letou holku obdivovat za to že měla dítě ve 13letech…ještě když chrápe s klukem bez ochrany a pak si říka že menstruace je zezačatku nepravidelna tak je nepravidelna určitě i u ní a pak z ní vypadne že si myslela že má neplodne dny což mi přijde že se s ním vychrapala schvalně ještě když podle všecho bez ochrany nebbot tu nic o ni nepíše…ještě když si ve 13letech nedokaže nepravidelnou menstruaci spojit s otěhotněním, ale své neplodné dny už ví a taky velmi zajímavé jak se dostala k těhotenskému testu jsem měla za to že se dá koupit jen v lekarně bych chtěla vidět toho lekarníka co ji to v pohodě proda prostě zajímavé že tyhle věci ví, ale ty zakladní věci nevěděla..hold by zasloužila pořadně vyliskat jestli je to teda pravda

• Citovat
  • Upravit
smurfka
16.3.13 11:47
@lilie12 píše:
sorry no ale prostě nebudu 17letou holku obdivovat za to že měla dítě ve 13letech…ještě když chrápe s klukem bez ochrany a pak si říka že menstruace je zezačatku nepravidelna tak je nepravidelna určitě i u ní a pak z ní vypadne že si myslela že má neplodne dny což mi přijde že se s ním vychrapala schvalně ještě když podle všecho bez ochrany nebbot tu nic o ni nepíše…ještě když si ve 13letech nedokaže nepravidelnou menstruaci spojit s otěhotněním, ale své neplodné dny už ví a taky velmi zajímavé jak se dostala k těhotenskému testu jsem měla za to že se dá koupit jen v lekarně bych chtěla vidět toho lekarníka co ji to v pohodě proda prostě zajímavé že tyhle věci ví, ale ty zakladní věci nevěděla..hold by zasloužila pořadně vyliskat jestli je to teda pravda

asi tak :pankac:
a obhajoba, no co už se stalo, je dost ubohá.. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
66
16.3.13 11:49

@Sfaticata je super, že se zakladatelka o syna stará, ale k tomuhle maléru se postavili hlavně její rodiče, bez nich by byla ztracená.

Ne všechny mámy by šly na rodičák. A kdyby zakladatelku a jejího syna rodiče neživili a neposkytli bydlení, tak ani nechci domýšlet, jak by dopadla. Z některých příspěvků zakladatelky mám dojem, že si myslí, jak úžasně to zvládá, zvládat to bude, až bude schopná se o sebe a o dítě postarat se vším všudy bez pomoci rodičů. Ale to je právě ten malér, že z takovéhle situace se už těžko odpíchne. A řešení najít hodného taťku by bylo sice fajn a moc to zakladatelce přeju, ale především by to chtělo spoléhat sama na sebe. I když v jejím případě to dneska je hodně těžké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
16.3.13 11:56
@smurfka píše:
asi tak :pankac:
a obhajoba, no co už se stalo, je dost ubohá.. :nevim:

Souhlas. Jinak zakladatelko, nadpis V17 matkou :think: :think: :think: Snad jsi se stala matkou ve 13nácti ne? To nechápu. A nevím co jsi dokázala, ono otěhotnět a porodit, to dokážou i zvířata, otázkou je, jak dokážeš kluka vychovat. Až se o něj budeš schopná starat, což nejsi, bydlíš u rodičů a máma se o malého starala, tak potom něco dokážeš. Zatím nemáš nač být hrdá. Ale přeju ti, aby jsi se jednou mohla podívat do zrcadla a být na sebe hrdá, až něco dokážeš a dokážeš to ty:mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
16.3.13 11:57
@Katin píše:
@Sfaticata je super, že se zakladatelka o syna stará, ale k tomuhle maléru se postavili hlavně její rodiče, bez nich by byla ztracená.Ne všechny mámy by šly na rodičák. A kdyby zakladatelku a jejího syna rodiče neživili a neposkytli bydlení, tak ani nechci domýšlet, jak by dopadla. Z některých příspěvků zakladatelky mám dojem, že si myslí, jak úžasně to zvládá, zvládat to bude, až bude schopná se o sebe a o dítě postarat se vším všudy bez pomoci rodičů. Ale to je právě ten malér, že z takovéhle situace se už těžko odpíchne. A řešení najít hodného taťku by bylo sice fajn a moc to zakladatelce přeju, ale především by to chtělo spoléhat sama na sebe. I když v jejím případě to dneska je hodně těžké.

No její matka se o malého nestará rok, proto tu není fakt nic k obdivu. Že si slečna ve dvou letech dítěte vzpomene, že to není povinnost matky, ale její :lol: a plácat ji po ramenou, že ji nechybí diskotéky, to snad není možné :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová