Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@AnySs píše:
Lidé, kterým pomáháš u tebe musí cítit pocit bezpečí a že máš o ně zájem.
Tady nikomu nepomáhám a nevím proč bych měla podporovat sex ve 13-cti
V dnešní době jsou i drogy ve třinácti, já si nemyslím, že by ta holka měla být na pranýři kvůli tomu věku, to je na rodičích, ale dítě se snaží vychovat, za mě má za toto obdiv.
@AnySs píše:
Moje příspěvky nejsou mířené proti zakladatelce, i když to tak vypadá..
Já jen nechápu tu situaci prostě, jak to to dítě může napadnout.. Je to pro mě nepochopitelné..Prostě mi vadí děti co si hrajou na dospělý a dělají to co není pro ně..
No tak to jsou mířeny proti zakladatelce.
@smoulinka71 píše:
V dnešní době jsou i drogy ve třinácti, já si nemyslím, že by ta holka měla být na pranýři kvůli tomu věku, to je na rodičích, ale dítě se snaží vychovat, za mě má za toto obdiv.
Mě vůbec nevadí to dítě, ano taky ji obdivuji, že se o něj dokáže postarat.. Taky mohlo dítě skončit někde v kojeňáku, ale nevzdala to… Tady je problém s tím, jak se některý holky chovají ve 13-cti ![]()
@blorchi píše:
@AnySs o boze doufam, ze te nikdy nepotkam v tve pracovni cinnosti. Socialni dobrovolnice
Neboj, já se starám o lidi, kteří si to zaslouží.. Třeba důchodci ![]()
A starám se o ně s láskou ![]()
@smoulinka71 píše:
No tak to jsou mířeny proti zakladatelce.
Ona říkala, že si na dospělou nehraje..
Tak ať mi pomůže to pochopit.. Proč se dítě dokáže s někým vyspat.. Co se tý holce honí v hlavě zakladatelko?
@mari1912 píše:
Chytrolínky, a kdyby sem napsala padesátiletá ženská, že otěhotněla ve třinácti, taky by jste jí taky takhle strhaly, nebo by jste měly více úcty???
Uvědomujete si, že napadáte a urážíte už bezmála dospělou ženskou???
Ona dozajista ví, že to co bylo není v pořádku, ale ty vaše KECY si nechte na koledy, budou coby dupNavíc rozhodně nejsem mladá, řekla bych, že z vás jsem tu jedna nejstarší-tudíš mládí vás omlouvá.
Super, jak se schovat za anonymní písmenka, za anonymní nicky a dělat dokonalé
A jak si notujou-zapšklé ženské, co nemají nic jinýho na práci, než se pouštět do mladé, málo asertivní holky
Tohle by jste mohly zkusit na mě a roznesla bych vás na kopytechNikdo neříká plácat jí po ramenech, ale ono je to v podstatě zajímavé, jak se v tomhle případě zachová matka, otec dítěte, rodiny, ale vy ne, vy budete odsuzovat…
Zakladatelko, nemusíš se nechat urážet, prostě můžeš nechat diskuzi zamknout, nebo nahlásit příspěvky které jsou OT…
Ještě se můžete divit, až vám děti dorostou..,
A bohužel jsi na emiminu
Prostě semeniště ženskejch s velmi nízkým sebevědomím, co si ho honí na slabších
Jak krásně napsané
,třeba se dámy chytí za nos a zamyslí se nadtím co píší a jak se chovají ![]()
@AnySs píše:
Mě vůbec nevadí to dítě, ano taky ji obdivuji, že se o něj dokáže postarat.. Taky mohlo dítě skončit někde v kojeňáku, ale nevzdala to… Tady je problém s tím, jak se některý holky chovají ve 13-cti
To máš pravdu, ale některé se tak chovají i ve dvaceti, třiceti, čtyřiceti…té holce muselo něco chybět, učitě se tak nenarodila. Každopádně mě by spíš zajímalo, jak žije teď?
@AnySs Tenkrát se prostě stalo..Ale ne protože si chci připadat dospělá to ne..To že to byla chyba sem si uvědomila až při opakovaném běhání na záchod kvůli zvracení..
@smoulinka71 píše:
To máš pravdu, ale některé se tak chovají i ve dvaceti, třiceti, čtyřiceti…té holce muselo něco chybět, učitě se tak nenarodila. Každopádně mě by spíš zajímalo, jak žije teď?
Podle mě ji chyběla ta láska, rodičovská a hledala ji jinde.. ![]()
@smoulinka71 Stále ve stresu. Není to jednoduché se starat o dítě v takovém věku, ale neměnila bych malého miluji a dělá můj život životem. Tím že se mi narodil syn se upevnil i můj vztah s rodiči takže vlastně za tohle mohu děkovat synovi. Udělala jsem chybu, ale když se zamyslím bylo to k něčemu i dobré.. Začali mě rodiče brát jako dceru a začali se starat, to dřív nebylo.
@AnySs píše:
Podle mě ji chyběla ta láska, rodičovská a hledala ji jinde..
Asi ano, určitě udělala chybu, nevím, jak žila do třinácti…každopádně to teď nemá jednoduché, přišla o celé dospívání, pubertu, musela se všeho vzdát, díky tomu, že neuvažovala. Zakladatelko, to byl tvůj jediný přítel, proč si se s ním vlastně vyspala?
@Postrach17 píše:
@AnySs Tenkrát se prostě stalo..Ale ne protože si chci připadat dospělá to ne..To že to byla chyba sem si uvědomila až při opakovaném běhání na záchod kvůli zvracení..
Já to beru ze svého pohledu, jak jsem se chovala já ve 13-cti - úplně jinak.
Proto mi to přijde na hlavu postavené.. Nevím jak vypadáš neznám tě, ale kdybys viděla, co běhá v mém rodném městě za holky, pochopila bys moje názory..
Třeba se to u tebe stalo jednou a zrovna to jednou bylo osudný.. Ale i když jsem chodila na základku, tak si tam holky třeba už v těch 13-ti od nás ze třídy počítaly na prstech co kde s kým kolikrát.. A to mi přijde od 13 - lettý nechutný..
@AnySs o boze doufam, ze te nikdy nepotkam v tve pracovni cinnosti. Socialni dobrovolnice