Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@mari1912 proč přechytralá? Já jenom nemám potřebu dělat z věcí červenou knihovnu, nebo se řadit do klubů zrůžovělých přitakavček a objímaček, na to už toho mám dost odžito ![]()
Apropos ani ty, ani já nevíme, jak to bude za dalších 10 -15 let. Myslím tím zakl.
Ne, neumím věštit, píšu to, co jsem v průřezu cca 20 ti let zaznamenala právě u takových mamin.
Doufat, že to tak nedopadne, je to nejmenší. ![]()
@berry4 Myslím si, že holka udělala chybu, ale není potvora. Jsou i holky, které chodí za peníze, aby si mohly kupovat hadříky, drogy, nebo z nudy.
@berry4
A myslíš, že je to v pořádku, že někomu kdo se snaží se tedy v rámci svých možností starat napíšeš, že tohle NIKDY nedopadá dobře??? ![]()
Věci se dají podat i jinak, než je podáváš ty…Diplomacie ti nic neříká?? ![]()
Já teda za ty roky to slovo znám. Jako mladá jsem měla velmi výrazný problém s autoritou, to přetrvává, ale už vím, jak z toho ven a používám diplomacii ![]()
A i špatná věc, i to co si člověk myslí se dá říct tak, aby to pochopil, ale aby neměl pocit, že je vše marné co?
@mari1912 promiň, ale posledních několik stránek tady docela útočíš ty. A že jsme žádná tady zakladatelce kromě tebe nepomohly, no moc jí ani pomoct v takovéhle diskusi nemůžeme, důležitý je, že jí pomohli rodiče. Může si tu názory přečíst a zamyslet se, ale to už ona stejně dobře ví, to jí dostatečně i taťka doma vysvětlil. A ani se moc jeho reakci nedivím, neříkám bezvědomí, to je moc, ale asi by vyletěla a běsnila většina otců.
@Postrach17 co tě vlastně vedlo k tomu tuhle diskusi založit? Pochvalu jsi určitě nečekala, i když jsem ti včera psala, že smekám, že se o syna staráš
Ale bez rodičů bysi byla fakt ztracená. Ale ani se tu na nic neptáš. Tak co tě k tomu vedlo? Pokecat si?
Jinak omlouvám se za trochu podrážděné příspěvky, normálně takhle nereaguji, snažím se o více diplomacie, ale dnes po roce a půl přišla ms
![]()
@Katin
No a ty jsi nám tu chyběla s informací, že taťka jí to vysvětlil ![]()
Uvědomuješ si, že zmlátil holku ve 14tt??? ![]()
@smoulinka71 No řekl mi na rovinu, že jsem byla nezodpovědná, ale zároveň obdivuje, že zvládám kolotoč kolem malého…opravdu to není jednoduché. Ale bere mě takovou jaká jsem. Můžu říct, že nikdy sem nebyla ta střelená puberťačka co se všemu divila. Já nevím prostě nepřemýšlím nad tím jaké tričko si oblíknu, kolik make-upu na sebe natřu to jsou pro mě zbytečnosti a vždycky byly.
@Katin
Mimochodem, já potřebovala, aby se pozornost strhla jiným směrem, než k Postrachu
A to se podařilo a nakonec se náhodou debata stala konstruktivním dialogem ![]()
Tak asi tím jsem trochu pomohla
Mě útoky nevadí, já si s nima poradím, po dvou letech na emiminu jsem zvyklá
![]()
@berry4 A tak Berry, ty si preci taky mela prvni dite jako velmi mlada mamina ne? A je z tebe docela chytra zenska, tak myslim, ze neni treba rikat, kdovi jak zakl, dopadne, co? ![]()