V 17 matkou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
482
16.3.13 21:14

@mari1912 asi máš pravdu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
šmoulinka71
16.3.13 21:15

@Postrach17 A co ti na to ten kluk říká?

• Citovat
  • Upravit
29577
16.3.13 21:15

@mari1912 proč přechytralá? Já jenom nemám potřebu dělat z věcí červenou knihovnu, nebo se řadit do klubů zrůžovělých přitakavček a objímaček, na to už toho mám dost odžito ;)
Apropos ani ty, ani já nevíme, jak to bude za dalších 10 -15 let. Myslím tím zakl.
Ne, neumím věštit, píšu to, co jsem v průřezu cca 20 ti let zaznamenala právě u takových mamin.
Doufat, že to tak nedopadne, je to nejmenší. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
16.3.13 21:16

@janísek007 Nevím..to nedokážu říct..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
šmoulinka71
16.3.13 21:16

@berry4 Myslím si, že holka udělala chybu, ale není potvora. Jsou i holky, které chodí za peníze, aby si mohly kupovat hadříky, drogy, nebo z nudy.

• Citovat
  • Upravit
31744
16.3.13 21:18

@berry4
A myslíš, že je to v pořádku, že někomu kdo se snaží se tedy v rámci svých možností starat napíšeš, že tohle NIKDY nedopadá dobře??? 8o
Věci se dají podat i jinak, než je podáváš ty…Diplomacie ti nic neříká?? :nevim:
Já teda za ty roky to slovo znám. Jako mladá jsem měla velmi výrazný problém s autoritou, to přetrvává, ale už vím, jak z toho ven a používám diplomacii :nevim:
A i špatná věc, i to co si člověk myslí se dá říct tak, aby to pochopil, ale aby neměl pocit, že je vše marné co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
16.3.13 21:20

@mari1912 promiň, ale posledních několik stránek tady docela útočíš ty. A že jsme žádná tady zakladatelce kromě tebe nepomohly, no moc jí ani pomoct v takovéhle diskusi nemůžeme, důležitý je, že jí pomohli rodiče. Může si tu názory přečíst a zamyslet se, ale to už ona stejně dobře ví, to jí dostatečně i taťka doma vysvětlil. A ani se moc jeho reakci nedivím, neříkám bezvědomí, to je moc, ale asi by vyletěla a běsnila většina otců.
@Postrach17 co tě vlastně vedlo k tomu tuhle diskusi založit? Pochvalu jsi určitě nečekala, i když jsem ti včera psala, že smekám, že se o syna staráš :kytka: Ale bez rodičů bysi byla fakt ztracená. Ale ani se tu na nic neptáš. Tak co tě k tomu vedlo? Pokecat si?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31744
16.3.13 21:20

Jinak omlouvám se za trochu podrážděné příspěvky, normálně takhle nereaguji, snažím se o více diplomacie, ale dnes po roce a půl přišla ms :roll: :zed: :jazyk: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31744
16.3.13 21:22

@Katin
No a ty jsi nám tu chyběla s informací, že taťka jí to vysvětlil 8o
Uvědomuješ si, že zmlátil holku ve 14tt??? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158

@smoulinka71 No řekl mi na rovinu, že jsem byla nezodpovědná, ale zároveň obdivuje, že zvládám kolotoč kolem malého…opravdu to není jednoduché. Ale bere mě takovou jaká jsem. Můžu říct, že nikdy sem nebyla ta střelená puberťačka co se všemu divila. Já nevím prostě nepřemýšlím nad tím jaké tričko si oblíknu, kolik make-upu na sebe natřu to jsou pro mě zbytečnosti a vždycky byly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31744
16.3.13 21:24

@Katin
Mimochodem, já potřebovala, aby se pozornost strhla jiným směrem, než k Postrachu ;) A to se podařilo a nakonec se náhodou debata stala konstruktivním dialogem :pankac:
Tak asi tím jsem trochu pomohla ;) Mě útoky nevadí, já si s nima poradím, po dvou letech na emiminu jsem zvyklá :lol: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
becky87
16.3.13 21:24

@berry4 A tak Berry, ty si preci taky mela prvni dite jako velmi mlada mamina ne? A je z tebe docela chytra zenska, tak myslim, ze neni treba rikat, kdovi jak zakl, dopadne, co? ;)

• Citovat
  • Upravit
31744
16.3.13 21:25
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
becky87
16.3.13 21:26
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová