V 17 matkou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31744
16.3.13 22:52
@Maculinka píše:
Jenže tu je tolik bláznivých diskuzí a kdo má všechny pročítat stránku po stránce :oops: :mrgreen:

Já taky párkrát vpadla do diskuze podobně, znám to :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
16.3.13 22:53

@Katin Individuál je fajn, ale když mám být ve škole dítě nechám kde? na vrátnici? to snad ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31744
16.3.13 22:54
@alik111 píše:
@mari1912 no vidis, jak jsem byla zaostala? Ten neznam.
My frceli na Bravo a Bravo Girl :lol:
No to se jako psali dopisy jedné paní Sally a ona z toho pak udělala knížku a tam jako radila :lol:

Nebo tak nějak… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3165
16.3.13 22:56

@mari1912 A pak dostaneme na zadek od ostatních, že papouškujeme :mrgreen: Nejlepší je obnovená diskuze, to mě vždy ničí, kdy vyjadřuji názor na pár let starý dotaz a nejen že mě tam každý ukamenuje, ale pak je v tom i chaos, protože někdo vidí moji „nic netušící“ reakci na starý dotaz a automaticky na něj reagují taky a obnoveného dotazu si nevšimnou (pak si tam každý zanadává, pohádá a všichni spokojení)… někdy je to těžké tady :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31744
16.3.13 22:59

@Maculinka
:lol: přesný, nesnáším obnovené diskuze ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2677
16.3.13 23:01

Je to z FB :lol: Jen tak na odlehčení už se tu netrapte :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31744
16.3.13 23:03
@AnySs píše: Je to z FB :lol: Jen tak na odlehčení už se tu netrapte :lol: :lol:

Mě to nejde otevřít ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31744
16.3.13 23:03

@AnySs
Hihi, no už jo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2677
16.3.13 23:04
@mari1912 píše:
@AnySs
Hihi, no už jo :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mi24
16.3.13 23:07
@Anonymní píše:
Tak nějak pořád nechápu, co má vzdělání společného s tím postarat se dobře o své dítě. Ono jako dokončená střední škola, případně VŠ zajistí, že Postrach17 bude dobrou mámou? Znám plno vysokoškoláků, kteří ani při svém vzdělání nemohou sehnat práci a tudíž mají problém své děti uživit. Spíš je důležité, že ta holka se chce o své dítě postarat a obětovala mu svůj bezstarostný život v tom směru, že se nyní nefláká po diskotékách. Není to teda ideální mít v tak mladém věku dítě, ale nevykašlala se něho a stará se. Některé z vás sedí tady na diskuzích pomalu celý boží den a taky by se dalo s úspěchem pochybovat, jestli jste dobré matky.

máš pravdu v dnešní době je velmi těžké najít si zaměstnání a to klidně i s VŠ, ale když se koukneš na jakkékoliv stránky ohledně hledaní práce tak všude požaduji min. SŠ jistě že to není jistota že si zaměstnaní najde, ale pořád má větši šanci najít si zaměstnaní se SŠ než se ZŠ a tím padem mít třeba i větší plat a dát dítěti větší živ. luxus a hlavně dát mu jídlo, bydlení a další důležité věci

• Citovat
  • Upravit
šmoulinka71
16.3.13 23:07
@Maculinka píše:
@mari1912 A pak dostaneme na zadek od ostatních, že papouškujeme :mrgreen: Nejlepší je obnovená diskuze, to mě vždy ničí, kdy vyjadřuji názor na pár let starý dotaz a nejen že mě tam každý ukamenuje, ale pak je v tom i chaos, protože někdo vidí moji „nic netušící“ reakci na starý dotaz a automaticky na něj reagují taky a obnoveného dotazu si nevšimnou (pak si tam každý zanadává, pohádá a všichni spokojení)… někdy je to těžké tady :mrgreen:

Tak promiň, prostě už mě to štvalo a ty jsi mi přišla do rány. Omlouvám se. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
158
16.3.13 23:20

Opravdu jsem nechtěla aby tento článek a pozdější diskuze vypadala jako že je u 13 letých holek normální otěhotnět nebo že se chci vyhnout škole..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3165
16.3.13 23:49

@smoulinka71 V pohodě ;) Už jsem si zvykla tady :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
šmoulinka71
16.3.13 23:58
@Maculinka píše:
@smoulinka71 V pohodě ;) Už jsem si zvykla tady :mrgreen:

Mrzí mě to, :hug: tak jsem ráda, že jsi to vzala. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.3.13 01:18
@Postrach17 píše:
Opravdu jsem nechtěla aby tento článek a pozdější diskuze vypadala jako že je u 13 letých holek normální otěhotnět nebo že se chci vyhnout škole..

Mě příjde, že to máš v hlavě srovnané docela dobře. Máš pravdu v tom směru, že dítě roste každým dnem strašně rychle a to jsou okamžiky, které už prostě nevrátíš. Takže je dobře, že jsi se synem. Školu můžeš dodělat v kterémkoliv věku. Je spousta schopných lidí, kteří se svou pílí a snahou dostali daleko i bez maturity. Tím Tě nenabádám, aby ses na školu úplně vykašlala, ale teď má prostě syn přednost. Mám dceru o něco mladší, než jsi Ty. Taky bych nebyla nadšená, kdyby mi přišla s tím, že je těhotná, ale zvládly bychom to. Takže se drž.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová