Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@MaleVir píše:
Pravda, pravda. „Málo sexu se musí vysportovat“, jen je to pak celé trochu kontraproduktivní, protože člověk má čím dál více energie, a tak musí stále trénovat![]()
![]()
, navíc ta energie zmizí, ale chuť ne
To je fakt, já bych na tolik sportu neměla čas, ani energii.
Denně chodím 30 až 45 minut pěšky, občas plavat, aby se teda neřeklo a nebyla celulitida a kór nějaká nadváha, měřím 164 cm, vážím 65 kg, jsem rozežraná a ten čas na sex bokem si taky vyšetřit musím. ![]()
@MaleVir Proto stále trénuji a trénuji a chuť nemizí, alespoň, že ty tréninky zaberou hodně času ![]()
@Premek_Orac píše:
Existoval takový fór, ve smyslu: Já se miluji každý den večer. Ale kdy s emiluje moje žena, to se musíte zeptat jí…Myslím, že se v rámci různých šetření dělalo i na tohle a vyšlo z toho, že cca 2/3 populace dávají přednost večernímu sexu, třetina sexu v ranních hodinách.
Osobně se ale domnívám, že důležité je se milovat ve chvíli, kdy je na to oboustranná chuť.
Já mám na to největší chuť po ránu a to je manžel už v práci. A večer by to šlo asi kdykoliv, ale to je ten problém se synem. A čekat do 23, než usne je pro oba nic moc. To už ta nálada není, krom toho manžel většinou spí. Fakt když je syn pryč, tak mezi 18-20 ideál.
@nikitice píše:
Já mám na to největší chuť po ránu a to je manžel už v práci. A večer by to šlo asi kdykoliv, ale to je ten problém se synem. A čekat do 23, než usne je pro oba nic moc. To už ta nálada není, krom toho manžel většinou spí. Fakt když je syn pryč, tak mezi 18-20 ideál.
Tak po ránu jedině pošťák. Nebo hodinový manžel
![]()
@růžový achát píše:
Pokud chlap sportuje, tak opravdu věkem zkrásní.Kolem 70- tky už to je dědek, ale furt můžete mít kouzlo. Ženské už to mají těžší. Ale mám své vzory, jak bych jednou chtěla vypadat a hlavně se cítit.
Souhlas. My cvičíme s manželem tak nějak stejně a on ani tolik nezhubnul, ale svaly a zpevnění ho změnilo. Já zhubla, ale břicho visí, celulitida na nohou tam taky je, strie na břiše taky.. Chlap to má jednodušší.
@růžový achát píše:
No prostě co si budem povídat… haranti mizerný obrátěj všem život naruby
Taktaktak
@růžový achát píše:
Taktaktak
@zvědavejmoc píše:
@MaleVir Proto stále trénuji a trénuji a chuť nemizí, alespoň, že ty tréninky zaberou hodně času
Jak říkám, kontraproduktivní
(pakliže tu chuť neocení drahá polovička), ale zastávám stejný názor - koneckonců, dle Puberťákovy strategie, poptávka může pak být i jinde… a ten příjemný pocit z těla, které dostalo zabrat při trenálu, nám tak jako tak nikdo nevezme ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj, je to asi pitomá otázka, ale zajímalo by mě, jestli kvůli tomu chodíte dřív do postele nebo v kolik hodin to tak obvykle děláte? Díky.
Vyprávěla mě kolegyně v práci, že, k nim chodí otravovat taková místní drbna a nikdy se večer nemá k odchodu a vydrží tam u nick kecat třena od 17 do 21h někdy i déle. Hodně ji to unavuje. Jednou se take neměla k odchodu a ona už začala zívat. Bylo už skoro devět večer. Manžel byl také doma a tato drbna se kolegyně ptala. „Ty jsi už unavená viď? A ty chodíš takhle brzo spát? A pak se otočila na jejího manžela a ptala se. "Vy chodíte take takhle brzy spát? A on ji odpověděl: "Víte my chodíme spát v devět, ale do jedenácti souložíme!“
Ona zrudla zvedla se a vypadla. Kolegyně říká manželovi „proč ji říkáš takové blbosti? Teď to bude všade vyprávět a co si sousedi pomyslí?“ A on ji řekl. „No vidíš a zabralo to hned vypadla a aspoň ti budou sousedky závidět, jakého máš manžela kance!“ ![]()
@růžový achát píše:
Já jsem spokojen a užívám si je
![]()
@růžový achát píše:
Jasně, ten svět s dětmi dostane hned jiný ,, větší ,, rozměr
A ten zájem ženskejch, když vidí chlapa s miminem, mňam ![]()
Jakmile jsem začal s dětma chodit ven, stal jsem se okamžitě regionální špičkou v naparování
![]()
@Hroznej puberťák píše:
A ten zájem ženskejch, když vidí chlapa s miminem, mňam
Jakmile jsem začal s dětma chodit ven, stal jsem se okamžitě regionální špičkou v naparování![]()
![]()
Ale jak otevřeš pusu, tak se všechny rozutečou ![]()
@Mango_Lassi píše:
Ale jak otevřeš pusu, tak se všechny rozutečou
Smrdí mu z pusy?
@Mango_Lassi píše:
Ale jak otevřeš pusu, tak se všechny rozutečou
To si piš že ne ![]()
@růžový achát 15 kg jsi dala dolů? Jsi dobrá prostě 💪