V kolik hodin se večer milujete?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Mango_Lassi
24.1.19 11:58

@růžový achát 15 kg jsi dala dolů? Jsi dobrá prostě 💪

• Citovat
  • Upravit
Klopotkova
24.1.19 12:00
@MaleVir píše:
Pravda, pravda. „Málo sexu se musí vysportovat“, jen je to pak celé trochu kontraproduktivní, protože člověk má čím dál více energie, a tak musí stále trénovat :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: , navíc ta energie zmizí, ale chuť ne :jazyk:

To je fakt, já bych na tolik sportu neměla čas, ani energii.
Denně chodím 30 až 45 minut pěšky, občas plavat, aby se teda neřeklo a nebyla celulitida a kór nějaká nadváha, měřím 164 cm, vážím 65 kg, jsem rozežraná a ten čas na sex bokem si taky vyšetřit musím. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1250
24.1.19 12:00

@MaleVir Proto stále trénuji a trénuji a chuť nemizí, alespoň, že ty tréninky zaberou hodně času :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6296
24.1.19 12:01
@Premek_Orac píše:
Existoval takový fór, ve smyslu: Já se miluji každý den večer. Ale kdy s emiluje moje žena, to se musíte zeptat jí…

Myslím, že se v rámci různých šetření dělalo i na tohle a vyšlo z toho, že cca 2/3 populace dávají přednost večernímu sexu, třetina sexu v ranních hodinách.

Osobně se ale domnívám, že důležité je se milovat ve chvíli, kdy je na to oboustranná chuť.

Já mám na to největší chuť po ránu a to je manžel už v práci. A večer by to šlo asi kdykoliv, ale to je ten problém se synem. A čekat do 23, než usne je pro oba nic moc. To už ta nálada není, krom toho manžel většinou spí. Fakt když je syn pryč, tak mezi 18-20 ideál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hroznej puberťák
24.1.19 12:04
@nikitice píše:
Já mám na to největší chuť po ránu a to je manžel už v práci. A večer by to šlo asi kdykoliv, ale to je ten problém se synem. A čekat do 23, než usne je pro oba nic moc. To už ta nálada není, krom toho manžel většinou spí. Fakt když je syn pryč, tak mezi 18-20 ideál.

Tak po ránu jedině pošťák. Nebo hodinový manžel :mrgreen: :palec:

• Citovat
  • Upravit
6296
24.1.19 12:06
@růžový achát píše:
Pokud chlap sportuje, tak opravdu věkem zkrásní.Kolem 70- tky už to je dědek, ale furt můžete mít kouzlo. Ženské už to mají těžší. Ale mám své vzory, jak bych jednou chtěla vypadat a hlavně se cítit.

Souhlas. My cvičíme s manželem tak nějak stejně a on ani tolik nezhubnul, ale svaly a zpevnění ho změnilo. Já zhubla, ale břicho visí, celulitida na nohou tam taky je, strie na břiše taky.. Chlap to má jednodušší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
24.1.19 12:06
@růžový achát píše:
No prostě co si budem povídat… haranti mizerný obrátěj všem život naruby :lol:

Taktaktak

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
24.1.19 12:07
@růžový achát píše:

Taktaktak

• Citovat
  • Upravit
92
24.1.19 12:09
@zvědavejmoc píše:
@MaleVir Proto stále trénuji a trénuji a chuť nemizí, alespoň, že ty tréninky zaberou hodně času :D

Jak říkám, kontraproduktivní :mrgreen: (pakliže tu chuť neocení drahá polovička), ale zastávám stejný názor - koneckonců, dle Puberťákovy strategie, poptávka může pak být i jinde… a ten příjemný pocit z těla, které dostalo zabrat při trenálu, nám tak jako tak nikdo nevezme :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
265
24.1.19 12:11
@Anonymní píše:
Ahoj, je to asi pitomá otázka, ale zajímalo by mě, jestli kvůli tomu chodíte dřív do postele nebo v kolik hodin to tak obvykle děláte? Díky.

Vyprávěla mě kolegyně v práci, že, k nim chodí otravovat taková místní drbna a nikdy se večer nemá k odchodu a vydrží tam u nick kecat třena od 17 do 21h někdy i déle. Hodně ji to unavuje. Jednou se take neměla k odchodu a ona už začala zívat. Bylo už skoro devět večer. Manžel byl také doma a tato drbna se kolegyně ptala. „Ty jsi už unavená viď? A ty chodíš takhle brzo spát? A pak se otočila na jejího manžela a ptala se. "Vy chodíte take takhle brzy spát? A on ji odpověděl: "Víte my chodíme spát v devět, ale do jedenácti souložíme!“ :jazyk: Ona zrudla zvedla se a vypadla. Kolegyně říká manželovi „proč ji říkáš takové blbosti? Teď to bude všade vyprávět a co si sousedi pomyslí?“ A on ji řekl. „No vidíš a zabralo to hned vypadla a aspoň ti budou sousedky závidět, jakého máš manžela kance!“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hroznej puberťák
24.1.19 12:33
@růžový achát píše:

Já jsem spokojen a užívám si je :srdce: :palec: :D

• Citovat
  • Upravit
Hroznej puberťák
24.1.19 12:51
@růžový achát píše:
Jasně, ten svět s dětmi dostane hned jiný ,, větší ,, rozměr :)

A ten zájem ženskejch, když vidí chlapa s miminem, mňam :mrgreen:
Jakmile jsem začal s dětma chodit ven, stal jsem se okamžitě regionální špičkou v naparování :jazyk: :lol: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
24.1.19 13:00
@Hroznej puberťák píše:
A ten zájem ženskejch, když vidí chlapa s miminem, mňam :mrgreen:
Jakmile jsem začal s dětma chodit ven, stal jsem se okamžitě regionální špičkou v naparování :jazyk: :lol: :mavam:

Ale jak otevřeš pusu, tak se všechny rozutečou :P

• Citovat
  • Upravit
Klopotkova
24.1.19 13:07
@Mango_Lassi píše:
Ale jak otevřeš pusu, tak se všechny rozutečou :P

Smrdí mu z pusy?

• Citovat
  • Upravit
Hroznej puberťák
24.1.19 13:08