Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@zvědavejmoc píše:
@MaleVir přesně tak raději něco než vůbec nic
Ty hledáš sexuální povyražení?
@nikitice píše:
Já mám na to největší chuť po ránu a to je manžel už v práci. A večer by to šlo asi kdykoliv, ale to je ten problém se synem. A čekat do 23, než usne je pro oba nic moc. To už ta nálada není, krom toho manžel většinou spí. Fakt když je syn pryč, tak mezi 18-20 ideál.
Tak muze probud, ja to delam klidne i ve 4 rano. Jeste nikdy neprotestoval. ![]()
@Hroznej puberťák píše:
A ten zájem ženskejch, když vidí chlapa s miminem, mňam
Jakmile jsem začal s dětma chodit ven, stal jsem se okamžitě regionální špičkou v naparování![]()
![]()
Jojo, tohle mi manzel rikal taky. Zajimave…
@Klopotkova Já jsem teď na tom tak dobře
, že mám jen ten sport ![]()
@nikitice Vtipné je, že já jsem spíš nočník, a partnerka raník, v těchto záležitostech. Což někdy vede k modelu večer, i ráno
, což se mi jeví jako slušný kompromis.
@Lenka_Hal píše:
Tak muze probud, ja to delam klidne i ve 4 rano. Jeste nikdy neprotestoval.
Prostě ve sportujícím těle zdravý duch
, ale na omluvu Achátu, která asi sportuje dost, ten nedostatek spánku u žen dělá hodně ![]()
@růžový achát píše:tak to jsi dobrá, ja mám ve 4 půlnoc, v 6:00 vstávačka, to bych nedala… teď se dcera vzteká i ze spaní
, takže místo přerušované soulože mám přerušovaný spánek… ne ve 4 ráno
spim
Jojo, ta nase taky, ale prave brzo rano spi uz vetsinou tvrde.
On ma muz taky ve 4 pulnoc. Obcas pak zertuje: byl dneska v noci sex nebo se mi to jen zdalo?? ![]()
@Lenka_Hal píše:
Jojo, tohle mi manzel rikal taky. Zajimave…
to nechapu ![]()
@Premek_Orac píše:
@nikitice Vtipné je, že já jsem spíš nočník, a partnerka raník, v těchto záležitostech. Což někdy vede k modelu večer, i ráno, což se mi jeví jako slušný kompromis.
u nas opacne a vede to ke stejnemu modelu ![]()
@Hroznej puberťák píše:
Jako obvykle
to bude ta absence materskeho citu ![]()
@Venetia Což se dá vysvětli i tak, že jeden nechce večer, druhej nechce ráno, tak je kompromis, že nic ![]()
@Premek_Orac píše:
@Venetia Což se dá vysvětli i tak, že jeden nechce večer, druhej nechce ráno, tak je kompromis, že nic
To taky někdy