V kolik hodin se večer milujete?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26583
24.1.19 16:58
@nikitice píše:
Tak to by mě zabil 😂 a mimo teda, kdo by vzbudil mě :mrgreen: řídit si budíka na sex ve 4 teda neklapne. On vstáva v 5:30 a já v 6:40… oba zaklapaváme budíky, takže přivstat si neexistuje. On pak usíná kolem 22 u tv.

Ja se normalne budim tak brzo, nekdy i driv..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6296
24.1.19 17:15
@Lenka_Hal píše:
Ja se normalne budim tak brzo, nekdy i driv..

Já chodím kolem půlnoci spát, větsinou do té jedné. Ale vzbudit ho před budíkem, by nadával. To i kdyz jsem se kdysi pokoušela kolem jedné. Když není doma syn, je to po těch letech takové spontánní a jde to kdekoliv v bytě. To fakt večer po sobě občas sáhnen, jenže po 4 hodinách čekáni, než usne syn už to přejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6296
24.1.19 17:26
@Premek_Orac píše:
@nikitice Vtipné je, že já jsem spíš nočník, a partnerka raník, v těchto záležitostech. Což někdy vede k modelu večer, i ráno :-), což se mi jeví jako slušný kompromis.

Mrzí mě, že když je syn pryč, tak to jde i 3× a jinak prostě ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10287
25.1.19 09:32

@Venetia Tak co? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10287
25.1.19 09:33

@nikitice To říkám pořád. Děti jsou nesvoboda :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107638
25.1.19 09:34
@Premek_Orac píše:
@Venetia Tak co? :-)

Ráno :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10287
25.1.19 10:03

@Venetia Tak jsi vítěz, gratuluji. :potlesk: :palec:

Já večer přijel, partnerka utahaná z práce, nestihla oběd. Tak jsme udělal těstoviny s parmazánovou omáčkou, opražil pancetu, nahoru parmazán, zakápnout olejem, čerstvý pepř… sprcha, pak váhání mezi jasmínovým a citrusovým bambuckým máslem nebo jak se tomu říká, nové pyžamo… a ona mezitím usla na gauči. Tak jsme ji přikryl a nechal. V noci přišla do postele, vysprchovaná, s hodně rozepnutou košilí, a ve mě zaplál plamének naděje… Lehla si, zachumlala až po hlavu a řekla: ,,chytni mě za ruku." A pomalu usnula.
Ráno mi udělala kafe.
Takže na skóre jsem prohrál, ale bylo mi hezky. Necítím se jako poražený… Jsme oba vítězové, jen ty… o kousek, třeba 17cm, co já vím, jsi vítěz víc :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.1.19 10:05

No nejčastěji když jsem doma sám :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
92
25.1.19 10:26
@Premek_Orac píše:
@Venetia Tak jsi vítěz, gratuluji. :potlesk: :palec:Já večer přijel, partnerka utahaná z práce, nestihla oběd. Tak jsme udělal těstoviny s parmazánovou omáčkou, opražil pancetu, nahoru parmazán, zakápnout olejem, čerstvý pepř… sprcha, pak váhání mezi jasmínovým a citrusovým bambuckým máslem nebo jak se tomu říká, nové pyžamo… a ona mezitím usla na gauči. Tak jsme ji přikryl a nechal. V noci přišla do postele, vysprchovaná, s hodně rozepnutou košilí, a ve mě zaplál plamének naděje… Lehla si, zachumlala až po hlavu a řekla: ,,chytni mě za ruku." A pomalu usnula.
Ráno mi udělala kafe.
Takže na skóre jsem prohrál, ale bylo mi hezky. Necítím se jako poražený… Jsme oba vítězové, jen ty… o kousek, třeba 17cm, co já vím, jsi vítěz víc :mrgreen:

:potlesk: Hezké…není každý den posvícení (a že ty dle sdělení jinak svítíš často :D ), ale snažil ses :mrgreen: :pankac: a určitě zhodnotíš investici v budoucnu, a nakonec ti taky dala…kafe… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hroznej puberťák
25.1.19 10:28
@Premek_Orac píše:
@Venetia Tak jsi vítěz, gratuluji. :potlesk: :palec:Já večer přijel, partnerka utahaná z práce, nestihla oběd. Tak jsme udělal těstoviny s parmazánovou omáčkou, opražil pancetu, nahoru parmazán, zakápnout olejem, čerstvý pepř… sprcha, pak váhání mezi jasmínovým a citrusovým bambuckým máslem nebo jak se tomu říká, nové pyžamo… a ona mezitím usla na gauči. Tak jsme ji přikryl a nechal. V noci přišla do postele, vysprchovaná, s hodně rozepnutou košilí, a ve mě zaplál plamének naděje… Lehla si, zachumlala až po hlavu a řekla: ,,chytni mě za ruku." A pomalu usnula.
Ráno mi udělala kafe.
Takže na skóre jsem prohrál, ale bylo mi hezky. Necítím se jako poražený… Jsme oba vítězové, jen ty… o kousek, třeba 17cm, co já vím, jsi vítěz víc :mrgreen:

Krásný příklad, jak jsou všechny tyhle blbosti a snažení kontraproduktivní :potlesk: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
10287
25.1.19 10:43

@MaleVir :-)))). Myslíš, že u nás se svítí… tedy vlastně zhasíná často??? Páni, z čeho soudíš? :-)
@Hroznej puberťák Víš jakou mám hezkou pleť dneska :-))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
25.1.19 11:11
@Premek_Orac píše:
@MaleVir :-)))). Myslíš, že u nás se svítí… tedy vlastně zhasíná často??? Páni, z čeho soudíš? :-)
@Hroznej puberťák Víš jakou mám hezkou pleť dneska :-))))

Včera v diskuzi jsi zmiňoval, že se občas zadaří ráno i večer, tak to ve mně zanechalo takový dojem, ale poznámky jsem si nedělal a nestalkuji tě :), tak můžu být tedy úplně mimo mísu, což bych ti nepřál… :mrgreen: :kytka: :pankac:

@Hroznej puberťák s tou kontraproduktivností bych to taky tak neviděl - alespoň si @Premek_Orac vyměnil pyžamo :mrgreen: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107638
25.1.19 11:18
@Premek_Orac píše:
Ráno mi udělala kafe.

Částečně rozehráno bylo i večer ,ale nakonec zvítezilo jen tulení a spánek :D
Vyjde to nastejno ,já ráno nejsem naladěná , takže to je jen pro něj , aby nepřišel zkrátka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10287
25.1.19 11:55

@MaleVir Tak klíčové je slovo občas :-)))))
@Venetia Normálně jste sexuální maniaci :-)))) Ne, je to moc hezké. Ať to u Vás i u nás tak zůstane!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
25.1.19 11:57

Jak kdy. Co si budem povídat-když jsou děti malé, tak je to neustále, aby se nevzbudili atd. Ale když jsou dospělé, tak to neni o nic jednodušší. Chodí si domů jak chtěj a pak je to teprve honička, aby nás nevyčápli, neslyšeli… :mrgreen:
Protože staříci už sex přece neprovozují :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria