V kolik hodin se večer milujete?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22.1.19 08:09
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
296
22.1.19 08:14

Tak včera po týdenním půstu, kdy manžel přijel ze skužebky, to všechno začalo ve 20.00, pak 21.00 a nakonec jsme si řekli, že do třetice všeho dobrého a 22.00. :lol: Mohlo být i ve 23.00, ale to bychom už asi chytli infarkt. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.1.19 08:18
@Anonymní píše:
Ahoj, je to asi pitomá otázka, ale zajímalo by mě, jestli kvůli tomu chodíte dřív do postele nebo v kolik hodin to tak obvykle děláte? Díky.

Proc driv do postele? Pokud mozno pres den/odpoledne. A kdyz vecer, tak stejne nejsme v posteli …

• Citovat
  • Upravit
1804
22.1.19 08:19

Pokud máme sex večer, tak zhruba někde mezi 18:00-23:00.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8040
22.1.19 08:48
@terinka4444 píše:
To znáš ten vtip, jak leží chlap s milenkou v posteli a volá manželka. On pak položí telefon aa milenka se ptá: Co chtěla? A chlap: Ale chtěla mi jen říct, že je s tebou v kině. :mrgreen:

Ten je dobrej. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8040
22.1.19 08:49

Vážně blbej dotaz a ještě anonym. Jinak my musíme počkat,až usnou děti,tedy hlavně syn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hroznej puberťák
22.1.19 08:50
@Anonymní píše:
Proc driv do postele? Pokud mozno pres den/odpoledne. A kdyz vecer, tak stejne nejsme v posteli …

Pokud možno přes den, odpoledne, prostě v pracovní době - pak je za to člověk dokonce i placenej, což potěší dvojnásob :palec: :srdce: :lol:

• Citovat
  • Upravit
ludmilaadamkova
22.1.19 09:07

@Honza82 Pozejtří je čtvrtek! upozornění nastavit :lol:

• Citovat
  • Upravit
1241
22.1.19 09:11

Zásadně do 22 hod. Pak už máme večerku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107637
22.1.19 10:01
@Anonymní píše:
Ahoj, je to asi pitomá otázka, ale zajímalo by mě, jestli kvůli tomu chodíte dřív do postele nebo v kolik hodin to tak obvykle děláte? Díky.

je to problem … pokud je jeden sova a druhy skrivan … musi jit na kompromis a vytraci se spontannost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.1.19 10:09

Dekuju tem nekolika malo za konstruktivni odpovedi. A tesim se na dalsi. Jinak asi kdyby u nas bylo vse v poradku, tak se takhle blbe neptam, tak diky za podporu. Ja bych mohla vzdycky, ale na meho muze je vecer pozde, rano brzy, o vikendu pry neni kdy, po tydenni sluzebce taky nic, na dovolene je taky unaveny (ma normalni jednoduchou kancelarskou praci). Pres den jsme v praci takze to nelze. Chtela jsem teda vedet, jestli je fakt normalni byt PORAD treba ve 23 tak unaveny a nechtit to. Postel bylo obrazne vyjadreni. Mnou to pry neni, pry se mu to moc libi, pry ma proste mensi chut. Resime to roky. Takze mne asi zbyva milenec nebo rozbit rodinu.

• Citovat
  • Upravit
59426
22.1.19 10:12
@Anonymní píše:

8o proč večer? lepší je dopoledne. My si čas neříkáme :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hroznej puberťák
22.1.19 10:14
@Anonymní píše:
Dekuju tem nekolika malo za konstruktivni odpovedi. A tesim se na dalsi. Jinak asi kdyby u nas bylo vse v poradku, tak se takhle blbe neptam, tak diky za podporu. Ja bych mohla vzdycky, ale na meho muze je vecer pozde, rano brzy, o vikendu pry neni kdy, po tydenni sluzebce taky nic, na dovolene je taky unaveny (ma normalni jednoduchou kancelarskou praci). Pres den jsme v praci takze to nelze. Chtela jsem teda vedet, jestli je fakt normalni byt PORAD treba ve 23 tak unaveny a nechtit to. Postel bylo obrazne vyjadreni. Mnou to pry neni, pry se mu to moc libi, pry ma proste mensi chut. Resime to roky. Takze mne asi zbyva milenec nebo rozbit rodinu.

No, pokud chlap prostě NECHCE, tak ti jakékoliv časové údaje ostatních jsou poněkud k prdu :mrgreen: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
176
22.1.19 10:16
@xammy píše:
Zásadně do 22 hod. Pak už máme večerku.

No jistě, noční klid se musí dodržovat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59426
22.1.19 10:19
@Anonymní píše:
:? tak když nechce tak nechce :? S tím nic moc neuděláš :? je úplně jedno jak to mají jiní. Na sex manžel teda unavený není nikdy :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí