V kolik hodin se večer milujete?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2249
22.1.19 10:19
@Anonymní píše:
Dekuju tem nekolika malo za konstruktivni odpovedi. A tesim se na dalsi. Jinak asi kdyby u nas bylo vse v poradku, tak se takhle blbe neptam, tak diky za podporu. Ja bych mohla vzdycky, ale na meho muze je vecer pozde, rano brzy, o vikendu pry neni kdy, po tydenni sluzebce taky nic, na dovolene je taky unaveny (ma normalni jednoduchou kancelarskou praci). Pres den jsme v praci takze to nelze. Chtela jsem teda vedet, jestli je fakt normalni byt PORAD treba ve 23 tak unaveny a nechtit to. Postel bylo obrazne vyjadreni. Mnou to pry neni, pry se mu to moc libi, pry ma proste mensi chut. Resime to roky. Takze mne asi zbyva milenec nebo rozbit rodinu.

Tak za me ano, je normalni byt ve 23 hodin unaveny 😄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5178
22.1.19 10:27
@Anonymní píše:
Dekuju tem nekolika malo za konstruktivni odpovedi. A tesim se na dalsi. Jinak asi kdyby u nas bylo vse v poradku, tak se takhle blbe neptam, tak diky za podporu. Ja bych mohla vzdycky, ale na meho muze je vecer pozde, rano brzy, o vikendu pry neni kdy, po tydenni sluzebce taky nic, na dovolene je taky unaveny (ma normalni jednoduchou kancelarskou praci). Pres den jsme v praci takze to nelze. Chtela jsem teda vedet, jestli je fakt normalni byt PORAD treba ve 23 tak unaveny a nechtit to. Postel bylo obrazne vyjadreni. Mnou to pry neni, pry se mu to moc libi, pry ma proste mensi chut. Resime to roky. Takze mne asi zbyva milenec nebo rozbit rodinu.

Tak teda ten můj na to (v 45) není unavený ani ve 2 v noci, ani v 5.30 ráno.
To nebude časem, to bude nechutí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.1.19 10:30

@histep a cim kdyz ne snizenym libidem? Vyzkousela jsem vse (hracky, pradlo atd atd atd), mel to tak i driv, zdravotni problem nema.

• Citovat
  • Upravit
3265
22.1.19 10:32

I když chodím spát kolem půlnoci, tak kolem 23 hodin mi příjde na sex už pozdě. U nás nejčastěji mezi 21-22 hod, když víme, že děti spí. Když je udáme někomu na hlídání, tak je jedno jestli je dopoledne nebo odpoledne.

Vy děti máte? Pokud ne a partner je večer unavený, tak to zkuste odpoledne nebo vpodvečer nebo si udělejte klidný víkend, ať se partner moc neunaví.

Ale jak se tu už psalo, když se jednomu do sexu nechce, tak se pak ten čas hledá špatně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
22.1.19 10:36

Nejsem unavený skoro nikdy :lol: :lol: a to už mi je pár přes 40 …Nedávno jsem za tou mojí princeznou frčel z práce domů a pak zas do práce(a to to mám tak půl hodiny, když na to šlápnu), protože byla chuť :D po delší době super pracovní oběd :mrgreen: :mrgreen:
Holt když je víc dětí a chceme si to užít, je potřeba využít co se dá 8)
A přesně tak, čas v tom nehraje roli .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59426
22.1.19 10:39
@Anonymní píše:
@histep a cim kdyz ne snizenym libidem? Vyzkousela jsem vse (hracky, pradlo atd atd atd), mel to tak i driv, zdravotni problem nema.

no vidíš, i dřív tak na to prostě není ;) To změnit nejde ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
533
22.1.19 10:42

Po 22 hod má většinou už smůlu. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
22.1.19 10:46
@Lychee13 píše:
Tomu aspoň říkám zodpovědný přístup! :mrgreen:Jinak jak už je psáno výš,tak ani my nepotřebujeme postel. ;)

kdysi jsem v nejake diskuzi cetla… (tusim to byla diskuze o tom, jak najit cas na sex pri detech)… ze jako nevi, v cem je problem? Takova horka sukacka na pracce nebo romantika ve svitu mikrovlnky, tak se to dela!!!

Od te doby, kdykoliv mam vecer otevrenou mikrovlnku v tmave kuchyni, tak manzelovi pripominam tu romantiku, co mi jeste nedopral.

Ja osobne jsem postelovy typ. Jako gauc taky poslouzi, ale postel je proste komfort.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
22.1.19 10:49

Nj, u nás to stejný. Buď je unavený nebo nemocný, no.

• Citovat
  • Upravit
5178
22.1.19 10:51
@Arac15 píše:
Nejsem unavený skoro nikdy :lol: :lol: a to už mi je pár přes 40 …Nedávno jsem za tou mojí princeznou frčel z práce domů a pak zas do práce(a to to mám tak půl hodiny, když na to šlápnu), protože byla chuť :D po delší době super pracovní oběd :mrgreen: :mrgreen:
Holt když je víc dětí a chceme si to užít, je potřeba využít co se dá 8)
A přesně tak, čas v tom nehraje roli .

Přesně! Není lepší polední pauza, než se sejít doma na jednu rychlovku :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hroznej puberťák
22.1.19 10:54
@Mango_Lassi píše:
Nj, u nás to stejný. Buď je unavený nebo nemocný, no.

Taky bych byl, nejspíš oboje najednou, jak tak koukám na tu profilovku :lol: ;)

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
22.1.19 10:57
@Hroznej puberťák píše:
Taky bych byl, nejspíš oboje najednou, jak tak koukám na tu profilovku :lol: ;)

Však. On mi taky ani nikdo nepíše. Smůla prostě. 😪
Když se já dívám na svoji profilovku, tak bych taky byla unavená pořád.

• Citovat
  • Upravit
Hroznej puberťák
22.1.19 11:05
@Mango_Lassi píše:
Však. On mi taky ani nikdo nepíše. Smůla prostě. 😪
Když se já dívám na svoji profilovku, tak bych taky byla unavená pořád.

Tak dej reálnou fotku a třeba se někdo najde ;) :pankac:

• Citovat
  • Upravit
1250
22.1.19 11:11

:lol: my To vecčer spíše nedělámu už ;) klid zbraní :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3487
22.1.19 11:12
@warita píše:
kdysi jsem v nejake diskuzi cetla… (tusim to byla diskuze o tom, jak najit cas na sex pri detech)… ze jako nevi, v cem je problem? Takova horka sukacka na pracce nebo romantika ve svitu mikrovlnky, tak se to dela!!!

Od te doby, kdykoliv mam vecer otevrenou mikrovlnku v tmave kuchyni, tak manzelovi pripominam tu romantiku, co mi jeste nedopral.

Ja osobne jsem postelovy typ. Jako gauc taky poslouzi, ale postel je proste komfort.

My, ať už v posteli,nebo jinde(na pračce máme sušičku :mrgreen: ),to provádíme jen když dítě spí,nebo je u babičky. Takovej dobrodruh zase nejsem. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí