V kolik hodin se večer milujete?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Hroznej puberťák
22.1.19 13:17
@Mango_Lassi píše:
Hm?Nadváhu má podle aktuálních dat statistiků 47 procent mužů a 33 procent žen
Zdroj: https://www.idnes.cz/…_domaci_linv

Tvl. programátorka a nedokáže dočíst ani kus textu? :roll: „Mírnou nadváhou trpí 47 % mužů a 33 % žen“ „Obezita se týká bezmála 20 % mužů a 18 % jejich protějšků“
Sčítat doufám umíš…

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
22.1.19 13:21
@Hroznej puberťák píše:
Tvl. programátorka a nedokáže dočíst ani kus textu? :roll: „Mírnou nadváhou trpí 47 % mužů a 33 % žen“ „Obezita se týká bezmála 20 % mužů a 18 % jejich protějšků“
Sčítat doufám umíš…

To jsi mi fakt nandal! Od toho máš link Puberťáku.
Ale jinak jsi uhodl, jsem velryba 🐳, jak jinak.

• Citovat
  • Upravit
107637
22.1.19 13:25
@Mango_Lassi píše:
Nevím, v jakém vesmíru se musíš pohybovat, že tě obklopují velryby.

v mori ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
22.1.19 13:30
@Venetia píše:
v mori ?

Třeba to je tím, že mírnou nadváhu (5-10 kg) nad standardní bmi prostě nepoznáme. A jsou to všechno velryby.
 edi

Edit, moje nově vypocitane BMI je 25,2, takže mám nadváhu a velryba jako vysita.

• Citovat
  • Upravit
Klopotkova
22.1.19 13:43
@ulice píše:
165 cm-průměrná výška žen v ČR? :mrgreen: Od kolika kg je velryba? :lol:

80 na 165? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.1.19 14:11
@Anonymní píše:
Dekuju tem nekolika malo za konstruktivni odpovedi. A tesim se na dalsi. Jinak asi kdyby u nas bylo vse v poradku, tak se takhle blbe neptam, tak diky za podporu. Ja bych mohla vzdycky, ale na meho muze je vecer pozde, rano brzy, o vikendu pry neni kdy, po tydenni sluzebce taky nic, na dovolene je taky unaveny (ma normalni jednoduchou kancelarskou praci). Pres den jsme v praci takze to nelze. Chtela jsem teda vedet, jestli je fakt normalni byt PORAD treba ve 23 tak unaveny a nechtit to. Postel bylo obrazne vyjadreni. Mnou to pry neni, pry se mu to moc libi, pry ma proste mensi chut. Resime to roky. Takze mne asi zbyva milenec nebo rozbit rodinu.

Slyším toho mého,ale úplně 😏 bohužel řady na to nemám,jeho omlouvá jen věk,je starší než já,ale pořád 47 let není moc!

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.1.19 14:26
@Anonymní píše:
Dekuju tem nekolika malo za konstruktivni odpovedi. A tesim se na dalsi. Jinak asi kdyby u nas bylo vse v poradku, tak se takhle blbe neptam, tak diky za podporu. Ja bych mohla vzdycky, ale na meho muze je vecer pozde, rano brzy, o vikendu pry neni kdy, po tydenni sluzebce taky nic, na dovolene je taky unaveny (ma normalni jednoduchou kancelarskou praci). Pres den jsme v praci takze to nelze. Chtela jsem teda vedet, jestli je fakt normalni byt PORAD treba ve 23 tak unaveny a nechtit to. Postel bylo obrazne vyjadreni. Mnou to pry neni, pry se mu to moc libi, pry ma proste mensi chut. Resime to roky. Takze mne asi zbyva milenec nebo rozbit rodinu.

My ted resili to same. Vecer unaveni oba. Dite usina pozde. Takze u nas kompromis nechat dite pul hodiny u TV se susenkami a mame cas na sebe. Vyhovuje nam to tak nejvic.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.1.19 14:27

Myslim pres den, kdyz se shodneme.

A spontannost se vytraci hlavne s ditetem… :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.1.19 14:30

A ve 23 hodin uz davno oba spime. U nas chlap unaveny uz ve 21 hodin, ja jdu spat nejpozdeji ve 22 hodin. Z vecerniho sexu nic nemame kvuli unave, u nas to vecer padlo.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.1.19 14:32
@histep píše:
Tak teda ten můj na to (v 45) není unavený ani ve 2 v noci, ani v 5.30 ráno.
To nebude časem, to bude nechutí.

U nas to je casem… ani jednomu z nas neni ani 40. Ale pred ditetem sex jen po ranu nebo v poledne/odpoledne. Vecer neni nas cas, no. Mne to nefunguje/mu to nefunguje unavou.

• Citovat
  • Upravit
K K
639
22.1.19 14:51

My se milujeme každý lichý den ve 22:39:12 UTM. Doufám, že odpověď je dostatečně konstruktivní a vyčerpávající.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hroznej puberťák
22.1.19 14:59
@Anonymní píše:
Slyším toho mého,ale úplně 😏 bohužel řady na to nemám,jeho omlouvá jen věk,je starší než já,ale pořád 47 let není moc!

47 omlouvá, jo? To spíš VYmlouvá :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
22.1.19 15:05

My se milujeme každý přestupný rok!

• Citovat
  • Upravit
Klopotkova
22.1.19 17:34
@Mango_Lassi píše:
My se milujeme každý přestupný rok!

Jenže Ty jsi škaredá, on š.ká lepší.

• Citovat
  • Upravit
122849
22.1.19 17:47

A proč to potřebuješ vědět? Chceš za mnou přijet? :think: :nevim: Ženu nemám, dcera chodí spát ve 20 hodin. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí