V kolik hodin se večer milujete?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Mango_Lassi
23.1.19 21:48
@nikitice píše:
Když před puberťákama to moc nejde. :nevim:

Zejména před hroznýma

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
23.1.19 21:48
@Hroznej puberťák píše:
Děti naučí člověka vychutnávat si rychlovky :mrgreen: :palec:

Nenaučí

• Citovat
  • Upravit
6296
23.1.19 23:36
@Mango_Lassi píše:
Nenaučí

Tak jsem dokoukala se synem Hastrmana a jdem spát. Manžel vytuhnul ve 22. A ráno až se vzbudíme, tak už tu nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
salamio
24.1.19 00:36
@nikitice píše:
Tak jsem dokoukala se synem Hastrmana a jdem spát. Manžel vytuhnul ve 22. A ráno až se vzbudíme, tak už tu nebude.

Hodí si to?

• Citovat
  • Upravit
6296
24.1.19 07:08
@salamio píše:
Hodí si to?
:lol: :lol: :lol: Ne ale vstává dřív. Takže nám to nevychází. Ráno vstává dřív, tudíž večer usíná dřív.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hroznej puberťák
24.1.19 08:54
@růžový achát píše:
Tak až budeš mit doma všetečnou puberťačku tak nam tady napiš jak si vždycky najdeš čas 8) Jinak mě dcerka 2,5 usnula vcera ve 22:15 a puberťák dodělával prezentaci na Fyziku do 23:00 :mavam:

Tak zase ale dneska jeden vypadne do školy, druhej do školky a máš celej den :jazyk: :mrgreen: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
rokris
24.1.19 09:05

Bože, jak je pěkné, když v kolik, jak a kde, vědí jen ti dva! :)
Milá zakladatelko, váš problém je jinde. To, že Ti x lidí na internetu sdělí, v kolik souloží, nic nevyřeší.

• Citovat
  • Upravit
6296
24.1.19 09:25

@Hroznej puberťák Jestli to má jako u má jako u nás, tak my jsme oba přes ten den v práci. Syn většinou chodí kolem třetí ze školy a nejlépe s kamarádem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hroznej puberťák
24.1.19 09:26
@růžový achát píše:
Chodim do prace, a tam si moc vyšukavat nemůžu.Odpoledne treninky, domacnost a batole je všude… nejde toPříspěvek upraven 24.01.19 v 09:25

Špatná práce :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Klopotkova
24.1.19 09:28
@růžový achát píše:
Tak až budeš mit doma všetečnou puberťačku tak nam tady napiš jak si vždycky najdeš čas 8) Jinak mě dcerka 2,5 usnula vcera ve 22:15 a puberťák dodělával prezentaci na Fyziku do 23:00 :mavam:

Proč ses rozhodla mít druhé dítě, když s chlapem je to dlouhodobě problematické, to tady píšeš v každé diskusi, kde jsem i já.
První dítě máš se stávajícím mužem?

• Citovat
  • Upravit
Hroznej puberťák
24.1.19 09:33
@růžový achát píše:
@nikitice Přesně tak…Puberťak ma ještě kluky malé celkem, ješte nemaji tolik svou hlavu :lol:

Tak já mám hlavně ten režim střídání, kdy jsem 2×-3× za tejden pryč :D Ale i kdyby ne, kluci rádi vysmahnou ven nebo k sousedům, spíš je těžší je pak zahnat domů… Kdepak aby mi to od 3 (!) celé odpoledne až do večera smrdělo doma.

• Citovat
  • Upravit
Hroznej puberťák
24.1.19 09:34
@růžový achát píše:
Jsem šťastná za tu špatnou práci ,,, jsem v ní moc dobrá :lol:

Tě někdy přijedu navštívit, až budu potřebovat :D

• Citovat
  • Upravit
Klopotkova
24.1.19 09:39
@růžový achát píše:
Tobě odpovídat nebudu, zneužíváš informace.

Nezneužívám informace, pouze na ně navazuji, když tady píšeš veřejně, nemůžeš se divit, samozřejmě odpovídat mi nemusíš, to je jasné. ;)

• Citovat
  • Upravit
6296
24.1.19 09:40
@Hroznej puberťák píše:
Tak já mám hlavně ten režim střídání, kdy jsem 2×-3× za tejden pryč :D Ale i kdyby ne, kluci rádi vysmahnou ven nebo k sousedům, spíš je těžší je pak zahnat domů… Kdepak aby mi to od 3 (!) celé odpoledne až do večera smrdělo doma.

Hm tak mi máme právě všechny děti od sousedů u nás. Někdy i 6. V létě jsou venku, ale v zimě se to shlukuje u nás. Má největší pokoj, sousedův 16 letej má zas malýho brachu v pokoji, kterej jim vše zbourá, další malou segru… Syn má ještě 2× týdně doma Aj večer. A i když se zdrží po škole, tak manžel chodí z kanclu nejdřív v 18 a to už v zimě nikde syn nelítá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hroznej puberťák
24.1.19 09:44
@nikitice píše:
Hm tak mi máme právě všechny děti od sousedů u nás. Někdy i 6. V létě jsou venku, ale v zimě se to shlukuje u nás. Má největší pokoj, sousedův 16 letej má zas malýho brachu v pokoji, kterej jim vše zbourá, další malou segru… Syn má ještě 2× týdně doma Aj večer. A i když se zdrží po škole, tak manžel chodí z kanclu nejdřív v 18 a to už v zimě nikde syn nelítá.

No vždyť to právě je přeci třeba stihnout dřív než manžel přijde :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí