Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Hroznej puberťák píše:
Děti naučí člověka vychutnávat si rychlovky![]()
Nenaučí
@Mango_Lassi píše:
Nenaučí
Tak jsem dokoukala se synem Hastrmana a jdem spát. Manžel vytuhnul ve 22. A ráno až se vzbudíme, tak už tu nebude.
@nikitice píše:
Tak jsem dokoukala se synem Hastrmana a jdem spát. Manžel vytuhnul ve 22. A ráno až se vzbudíme, tak už tu nebude.
Hodí si to?
@salamio píše:
Hodí si to?
@růžový achát píše:
Tak až budeš mit doma všetečnou puberťačku tak nam tady napiš jak si vždycky najdeš časJinak mě dcerka 2,5 usnula vcera ve 22:15 a puberťák dodělával prezentaci na Fyziku do 23:00
Tak zase ale dneska jeden vypadne do školy, druhej do školky a máš celej den
![]()
Bože, jak je pěkné, když v kolik, jak a kde, vědí jen ti dva! ![]()
Milá zakladatelko, váš problém je jinde. To, že Ti x lidí na internetu sdělí, v kolik souloží, nic nevyřeší.
@Hroznej puberťák Jestli to má jako u má jako u nás, tak my jsme oba přes ten den v práci. Syn většinou chodí kolem třetí ze školy a nejlépe s kamarádem.
@růžový achát píše:
Chodim do prace, a tam si moc vyšukavat nemůžu.Odpoledne treninky, domacnost a batole je všude… nejde toPříspěvek upraven 24.01.19 v 09:25
Špatná práce
![]()
@růžový achát píše:
Tak až budeš mit doma všetečnou puberťačku tak nam tady napiš jak si vždycky najdeš časJinak mě dcerka 2,5 usnula vcera ve 22:15 a puberťák dodělával prezentaci na Fyziku do 23:00
Proč ses rozhodla mít druhé dítě, když s chlapem je to dlouhodobě problematické, to tady píšeš v každé diskusi, kde jsem i já.
První dítě máš se stávajícím mužem?
@růžový achát píše:
@nikitice Přesně tak…Puberťak ma ještě kluky malé celkem, ješte nemaji tolik svou hlavu
Tak já mám hlavně ten režim střídání, kdy jsem 2×-3× za tejden pryč
Ale i kdyby ne, kluci rádi vysmahnou ven nebo k sousedům, spíš je těžší je pak zahnat domů… Kdepak aby mi to od 3 (!) celé odpoledne až do večera smrdělo doma.
@růžový achát píše:
Jsem šťastná za tu špatnou práci ,,, jsem v ní moc dobrá
Tě někdy přijedu navštívit, až budu potřebovat ![]()
@růžový achát píše:
Tobě odpovídat nebudu, zneužíváš informace.
Nezneužívám informace, pouze na ně navazuji, když tady píšeš veřejně, nemůžeš se divit, samozřejmě odpovídat mi nemusíš, to je jasné. ![]()
@Hroznej puberťák píše:
Tak já mám hlavně ten režim střídání, kdy jsem 2×-3× za tejden pryčAle i kdyby ne, kluci rádi vysmahnou ven nebo k sousedům, spíš je těžší je pak zahnat domů… Kdepak aby mi to od 3 (!) celé odpoledne až do večera smrdělo doma.
Hm tak mi máme právě všechny děti od sousedů u nás. Někdy i 6. V létě jsou venku, ale v zimě se to shlukuje u nás. Má největší pokoj, sousedův 16 letej má zas malýho brachu v pokoji, kterej jim vše zbourá, další malou segru… Syn má ještě 2× týdně doma Aj večer. A i když se zdrží po škole, tak manžel chodí z kanclu nejdřív v 18 a to už v zimě nikde syn nelítá.
@nikitice píše:
Hm tak mi máme právě všechny děti od sousedů u nás. Někdy i 6. V létě jsou venku, ale v zimě se to shlukuje u nás. Má největší pokoj, sousedův 16 letej má zas malýho brachu v pokoji, kterej jim vše zbourá, další malou segru… Syn má ještě 2× týdně doma Aj večer. A i když se zdrží po škole, tak manžel chodí z kanclu nejdřív v 18 a to už v zimě nikde syn nelítá.
No vždyť to právě je přeci třeba stihnout dřív než manžel přijde ![]()
Zejména před hroznýma