Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nestiham docitat holky. Ulozila jsem malou a byly jsme nakupovat a venku na chvilku.
On tu trvaly pobyt nema. Pouze ja s malou ![]()
@Anonymní píše:
Nestiham docitat holky. Ulozila jsem malou a byly jsme nakupovat a venku na chvilku.
On tu trvaly pobyt nema. Pouze ja s malou
Super
o případný problém méně
Něco nového?
Ani ne. Cely den je zavreny v loznici na te sve posteli s mobilem v ruce. Dal si na displej zamek ![]()
Nechci sejckovat, ale podle mne si nekoho nasel, kdyz si zamyka telefon?
. Tak se tedko cítí jako Mistr sveta, ale frajerka.ho.prokoukne a za mesic ho mas zpatky s prosikem
Bude prstickem hrabat a spendlickem kopat. ![]()
@Pincenza Já bych řekla, že se to teď ale hodí… půjde dobrovolně ![]()
@Pincenza píše:
Nechci sejckovat, ale podle mne si nekoho nasel, kdyz si zamyka telefon?. Tak se tedko cítí jako Mistr sveta, ale frajerka.ho.prokoukne a za mesic ho mas zpatky s prosikem
![]()
![]()
Bude prstickem hrabat a spendlickem kopat.
@Anonymní píše:
Ani ne. Cely den je zavreny v loznici na te sve posteli s mobilem v ruce. Dal si na displej zamek
Píšu teda znova-vyhod´ho co nejdřív, klidně mu sbal kabelele a postav před dveře, vyměn´zámek, jednej, dokud si v hlavě nestačí usnovat plány a tebe ještě poškodit. Vím, o čem píšu.
Výživné dořešíš později.
@berry4 píše:
Píšu teda znova-vyhod´ho co nejdřív, klidně mu sbal kabelele a postav před dveře, vyměn´zámek, jednej, dokud si v hlavě nestačí usnovat plány a tebe ještě poškodit. Vím, o čem píšu.
Výživné dořešíš později.
souhlas!!!
@berry4 píše:
Výživné dořešíš později.
naprosto souhlasím s Berry, já bych ho vypakovala už zítra, jak odjede do práce, pobalila bych mu, vyměnila zámky a nazdar, věco bych mu odvezla k jeho rodičům, už bych ho do bytu nepustila. Jsem nepostřehla, dítě je jeho?
Aby ho ještě nenapdalo, že by se mu od tebe z bytu dost věcí hodilo.
@káťa píše:
nejsi to náhodou ty, kdož si tady o svém příživnickém a na tebe velmi hrubém příteli zakládala již několik témat??? Pokud to jsi ty, tak ti to patří, pokud jste stále spolu - a pokud to ty nejsi, tak se omlouvám
No fakt, že jo, taky mě to napadlo
Jak ho už vyhodila a ten kdosi z rodiny ho pustil domů.
Dost toho sedí…
Ano, mala je jeho. Opet po sobe rveme, nejradeji bych nekam utekla. Nenavidim ho! Nechapu to..jsem matka jeho ditete…a on se ke me dokaze takhle chovat.. ![]()
@Anonymní píše:
Ano, mala je jeho. Opet po sobe rveme, nejradeji bych nekam utekla. Nenavidim ho! Nechapu to..jsem matka jeho ditete…a on se ke me dokaze takhle chovat..
@Anonymní píše:
Ano, mala je jeho. Opet po sobe rveme, nejradeji bych nekam utekla. Nenavidim ho! Nechapu to..jsem matka jeho ditete…a on se ke me dokaze takhle chovat..
já bych ho vyrazila zrovna, když se neumí chovat. ![]()