Vadilo by Vám to? Přeháním?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16
5.7.26 09:23

A kdyby si takhle našel kamaráda kolegu chlapa, tak ti to nevadí? Bojíš se, že tě s ní podvede nebo že se do ní zamiluje a opustí tě? Podle mě by to chtělo začít řešit svoji žárlivost a začít na ní pracovat, protože ta může být příčinou toho, že od tebe muž odejde, ne nějaká kolegyně. A čistě hypoteticky, kdyby se opravdu zamiloval do někoho jiného, jaký na to máš vliv?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2342
5.7.26 09:38

@Nikloida koneckonců zamilovat se může i ona…to nikdo neví a nemá cenu nad tím přemýšlet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
699
5.7.26 15:44

Možná má kolegyně špatnej vztah tak ho teď ničí zadanému. A zakladatelce se nedivim. Každému normálnímu člověku musí tohle vadit.Ta kolegyně už neni jen v práci ale zasahuje do jejich každodenního života i mimo práci. A tohle prostě normální partnerka nevydrží. Já bych se osobně začala mstít asi taky někym jinym. A buď by ho to probralo a nebo by vztah skončil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.7.26 16:20
@Risanka píše: Více

Přijde mi, že má špatný vztah podle přítelova vyprávění. Ona svému partnerovi neříká nic, aby nevznikaly další žárlivé scény z jeho strany, protože už ji to nebaví řešit. Celkově říkala, že je teďka spokojena ve vztahu, protože spolu moc nekomunikují. Jsou spolu asi 5 let a za tu dobu si na něj stěžovala fakt hodně. Přijde mi, že žijí vedle sebe, ne spolu.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.7.26 16:33
@Lojzísek píše: Více

Minecraft spolu ještě nehráli, ale chtěli. Přítel říkal, že by hráli max. 2× do měsíce. Procházky se děly tak 2× do týdne, teď to přítel taky omezil. A na kafíčka a dortíky spolu nechodí. Jen vím, že přítel k ní chodí do kanceláře na kafe, protože tam nemají tak silnou kávu (je jich tam víc v té kanceláři, takže nechodí jen za ní, ale povídá si se všemi).

• Citovat
  • Upravit
5171
5.7.26 16:37
@Nikloida píše: Více

Ani kamaradstvi chlapa s chlapem by nemelo byt na ukor vztahu. Kdyby s kolegou chodil nekolikrat tydne po praci treba do hospody a pak jeste hrat mimecraft, taky by to nebylo idealni, pokud by nic nepodnikal s pritelkyni.

A takove kamaradickovani a sverovani se kolegyni musi vadit vetsine zen. Jo kdyby to byla kamoska z minulosti, se kterou by se obcas sesel, to je neco jineho. Ale pokud ma potrebu chlap ve vztahu si hledat novou kamosku na sverovani se, neco je v tom vztahu spatne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2691
7.7.26 08:57
@Anonymní píše: Více

„Celkově říkala, že je teďka spokojena ve vztahu, protože spolu moc nekomunikují.“ No, a spokojená je, protože na tu komunikaci využívá tvého chlapa, který jí dělá náhradního parťáka, a oboum je jedno, že jsi potom nespokojená ty. Tak to by mi tedy vadilo ještě víc. Kdyby měla sama spokojený vztah, tak se to dá brát, ale tohle smrdí takovou tou klasikou zachraňování potřebné chudinky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
7.7.26 09:20

Vše si asi neříkáte, když ti několikrát lhal. Čeho se ty lži týkaly?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
699
7.7.26 10:42

A jak to zakladatelko pokračuje dál? Přesně souhlasím s Livi92

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
401
7.7.26 11:18

Jsi docela v obraze, jak to ma kolegyne doma. :think: Nezlob se, ale mi prijdete trochu cakli oba dva, fakt si nedovedu predstavit, ze po vecerech s partnerem rozebiram vztah jeho kolegyne s jejim pritelem, kde si na nej stezuje a proc. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí