Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zaslal: ne 29. červen, 2008 10:06 Předmět:
Milí přátelé a známí, s velkou bolestí Vám musíme oznámit, že dnes krátce před šestou hodinou ranní nás navždy opustila naše milovaná dcerka Vanesska …její tělíčko už bylo natolik oslabené a nedokázalo čelit celkové infekci. Všem, kteří jste nám za celé ty dny posílalislova podpory a pozitivní sílu moc děkujeme… Markéta + Jirka + Jiřík _________________
Upřímnou soustrast! Je mi to hrozně líto. Přejeme vám hodně sil!
PRO VANESSKU, budeš nám všem moc chybět!
http://obrazky-gif.wz.cz/…/svicka1.gif
Nevím co napsat-je to tak hrozné.....Upřímnou soustrast!
Držte se!!!Elen
Markétko, Jirko a Jiříku......není slov jak Vám vyjádřit .....jak moc mi to je líto. Ať se Vanesska potká s Krystýnkou a obě na Vás koukají s láskou z obláčku. Ráda bych Vám poslala náruč lásky a síly a naděje . Upřímnou soustrast Vaší celé rodině a právě teď zapaluji svíčko za Vaši „Babočku“.....ať se jí tam krásně lítá . ADA a Petr a Tobísek _________________
Tak i ja se pridavam, uprimnou soustrast, moc jsem ji drzela palce.
Vanessko budeš stále v mém srdíčku, navždy tam budeš mít svoje místečko.
Andělíčku náš je nám to líto.
http://sirmi.borec.cz/andel/2.gif /> Markétko, Jirko, Jiříku
Tolik mně to mrzí.
Markétko,Jirkové
Je mi to strašně moc líto.To není spravedlivé.
Nemůžu najít ta správná slova útěchy,která by vám aspoˇmilinko ulevila.
Myslím si,že teď žádná slova nepomůžou.
Tak ráda bych byla teď s vámi,objala vás,pohladila.........
Je mi to moc líto.
Přeju vám,aby jste ti i tentokrát spolu překonali.
co na to dodat,ctu od zacatku a modlila a verila sem ze vse bude v poradku
to snad není pravda
život je fakt svině,je mi to tak strašně líto ani to slovy nedokážu vyjádřit.Markétko Jiříku a Jirko upřímnou soustras.Babočka bude na vždy v mojim srdíčku ![]()
Nevím, co psát. Je mi to tak strašně moc líto. Buďte silní a držte při sobě. Myslíme na vás, celá naše rodina.
Pane bože…
![]()
Nedokážu slovy vyjádřit, co cítím… Je mi to tak strašně líto… Je to tak neuvěřitelně nespravedlivé..... To není možné..... To přece nemůže být pravda…