Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Já Vánoce řeším až 20. prosince. Jinak to nehrotím. Dárky si moc nedáváme a prostě jsme spolu.
těším se na pohádky, salát, sladkosti a na rozsvícenej stromeček.
@Silwinka87 píše:
To je jak u nás..Malý všechno potřebuje, co je holcké, to nechce..Seznam už má dlouhý, tak na dvě A4
jj, růžový nééé, to je pro holky, já jsem chlapík ![]()
@SarkaLo píše:
ZdravímTaky se těším na Vánoce
![]()
Posledních 7 let jsem je trávila v práci a letos poprvé doma - v listopadu čekáme první mimi, tak si je užijeme.![]()
A jelikož to mám ráda s předstihem, tak už mám i nějaké dárky a několik těst na cukroví v mrazáku
![]()
Jako jíst upečená tři měsíce zmražená těsta.
Proč??
My budeme letos na vánoce taky poprvé ve třech
tak už se moc těšíme. My si budeme kupovat externí disk, abysme měli zálohované fotky malýho, protože kdybysme o ně nedej bože přišli tak by mě asi odvezli…a pak jen nějakou maličkost. Malýmu dárečky už mám skoro nakoupené, ještě mám vymyšleno něco co teď budu objednávat. Malýmu bude na vánoce 8 měsíců, takže myslím že balící papír a stužky budou zábava č.1
jinak se moc těším na stromek, u nás jedině živý, a pak pohodička u televize, cukroví (kterého peču jen 3 druhy), hlavně že budeme všichni spolu. A 26. k rodinám, ale na silvestra už chci být doma, pěkně v pohodě
už se fakt těším ![]()
Holky jste spíš jezdící typy a nebo sedící doma? ![]()
mě začíná štvát to, že hned 25 se jede k tchyni, pak druhý den k mámě, tak třetí vymyslí tchýně nějakou akci pro rodinu.. atd
Jako jeslti by vám to vadilo každý den někde něco- neberu 24.. mě to začíná vadit.. a přemýšlím jak to domluvit ![]()
Příspěvek upraven 07.10.13 v 16:36
@kvaček píše:
Holky jste spíš jezdící typy a nebo sedící doma?
já jsem lemra, takže doma
no my spíš nemáme kam jezdit ![]()
Tak mě je to vcelku jedno. Na jednu stranu budou vánoce fajn, že si je prtě poprvé užije. Na druhou o to víc práce - protože jen pro nás dva jsme se moc nesnažili.
Mně hlavně vadí, že u nás je pořád tak nějak zavřeno kolem vánoc a nikde nic, protože doprodávají zboží, aby měli jednodušší inventury.
![]()
@kvaček do ted jsme cely stedry den projezdili (oboje rodice)a pak jsme vecereli az pozde vecer, ale letos budeme asi doma
Tak jsem ráda že nejsem jediná co je blázen do vánoc
dárky taky postupně kupujem už od září protože ono se pak na poslední chvíli mačkat někde v obchoďáku to je na prd.Co se týče cukroví tak dělám jen nepečený protože na pečený jsem antitalent pokaždé mi z trouby vyjdou kameny
ale tenhle rok to skusím s kamarádkou tak snad se povede.
poslední dva roky máme u nás na vánoce moji mamku protože by byla sama jelikož táta před 5 lety zemřel a na vánoce by neměl být nikdo sám. Takže jsme jezdili na vánoce vzdy k ní ale teť máme 2 roky starou holčičku a 3 kočky a to se blbě cestuje autem když je narvaný přepravkama, zavazadlama, a dárkama ![]()
@smilestrawberry no mě nevadí někde jezdit, ale mě vadí, že to je takové rozlezení každý den a pak člověk jakoby nebyl ani doma..
Porstě klídek salátek pohádky.. tak jsem přemýšlela, že bych ordině trochu zkomplikovala plány ![]()
Příspěvek upraven 07.10.13 v 16:41
Ahoj. Těším se strašně moc na vánoce. Dárky už objednávám. Jednak kvůli financím, jednak kvůli tomu, že nesnáším nákupní centra. Takže jako každý rok objednávám dárky přes internet. Vánoční cukroví kupuju. Stromeček zdobíme večer před Štědrým dnem. To i vše připravím a uvařím polévku, udělám salát. Na Štědrý den si jen dáváme svařáček, sledujeme pohádky, vyprávíme si.
Jinak všem co čekají miminko na prosinec přeju hodně štěstíčka a gratuluji
A samozdřejmě i těm ostatním ![]()
@Stáňa Zbíralová píše:
Ahoj, chtěla jsem se zeptat jak se těšíte na letošní vánoce? Pro mnoho lidí jsou to svátky stresu, nakupování na poslední chvilku atd. Třeba já mám vánoce ráda už jen kůli atmosféře a radosti z toho, že je rodina pohromadě u jednoho stolu. Mám ráda zdobení bytu při vánočním úklidu atd prostě vše co souvisí z vánoci. Asi tu vypadám jako blázen do vánoc ale napište mi kdy začínáte péct cukroví, vánoční úklid, zdobení stromečku…
atmoška super, ale finančně to stojí za prd…už to bude třetí rok bez dárků
tak aspoň ta dobrá véča ![]()
Na Vánoce už se těším, že letos bude mít manžel celé svátky volno, to se poslední 4 roky nestalo
máme 3 děti takže bude doma veselo.
Hlavně se těším se na pečení cukroví pro mě je to relax
.