Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Petiik píše:
@Silwinka87 Jsem asi zvláštní případ, ale já jsem Vánoce milovala i v pubertěAle je fakt, že většina vrstevníků se těšila spíš na „chlastací svátek“ Silvestr
Já Vánoce miluju pořád, ale je fakt, že v pubertě to bylo slabší… nejvíc jsem milovala, že já jako starší sestra v noci s taťkou začala zdobit stromek, aby ho nám (no, bráchovi) přinesl jako Ježíšek… a on šel třeba čůrat a my museli být bez světla, ticho… aby to nepoznal. Pak když na Štědrý den křičel, že vidí zlatý žebřík do nebe atd.
Prostě s dětmi to každopádně jsou ty nej Vánoce
Letos budeme mít premiéru s manželem jen spolu, tak se nemůžu dočkat a příští rok už budou zvědavá očička na stromeček našeho prcka taky svítit
![]()
@malaVetrackova píše:
http://www.youtube.com/watch?…Na Vánocích miluju tuhle písničku, ta jim vždycky dodá atmosféru.
Hned jsem si jí pustila a podle toho, jak se malá vlní bude mít i u nás úspěch ![]()
Me ty pohadky zase nejak moc neberou, je to porad dokola
klidne bych jen tise sedela nekde u krbu a uzivala si tu atmosferu ![]()
@LaBaM Jo jo, s dětma je ta atmosfére úplně nej nej nej. Taky se těším, až budu chystat Vánoce pro prcka. Myslela jsem, že už to budou ty letošní, tak snad příští rok…
Jo, výzdobu v oknech taky miluju, koledy a jakýkoliv písničky s vánoční tematikou mi plní počítač, miluju vánoční trhy a punč a sníh, pečení cukroví a pohádky a všechno, na Vánocích prostě miluju všechno
A letos SNAD přemluvím rodinu, abychom poprvé strávili Vánoce na chalupě v Jeseníkách - sníh, ticho a klid, vánoční večerní procházka
![]()
Wham už hraje už i u mě
ještě mám ráda Janka, to je taková klasika http://www.youtube.com/watch?…
: taky už se těším na Vánoce od září!!!miluju tu atmosféru kdy za okny sněží, cukroví se peče a voní po celém domě. Letos jsem se zařekla že žádný stres z dárků nebude, nebaví mě vymýšlet co koupit tomu a co tomu, když si vše potřebné koupí sami. Dárky by se měly dávat jen dětem ![]()
@meringa jsem ráda, že jsem takhle pomohla..
, já si jí zatím můžu pouštet jen do bříška.. ![]()
Jo a já milovala Vánoce vždycky - akorát mezi 13 - 15 rokem mi o Vánocích lezli na nervy naši
![]()
@skritek Petra Moc děkuji
Pozitivní test by byl asi ještě lepší dárek než barbína motorkářka, kterou jsem dostala někdy v deseti letech ![]()
Taky se vánocema nestresuju, dokonce ani nekonám vánoční úklid, proč bych měla smýčit jak pako zrovna v listopadu, mýt okna v mrazech? ![]()
Peněz taky moc není, ale nenervím se tím, prostě tak jako jiné roky zase nebudou veledary, ale voňavý stromeček, oheň v krbu, nějaké cukroví a štědrodenní válečka u pohádek.
Taky odpoledne chodíme do kostela pro betlémské světýlko, projdem se po trzích, dáme svařáček…
dřív jsme chodili i na večerní mši do kostela (nejsme věřící, ale líbí se mi ta atmosféra), ale s prckem to asi vynecháme…
@Aff píše:
Wham už hraje už i u mě![]()
ještě mám ráda Janka, to je taková klasika http://www.youtube.com/watch?… : taky už se těším na Vánoce od září!!!miluju tu atmosféru kdy za okny sněží, cukroví se peče a voní po celém domě. Letos jsem se zařekla že žádný stres z dárků nebude, nebaví mě vymýšlet co koupit tomu a co tomu, když si vše potřebné koupí sami. Dárky by se měly dávat jen dětem
taky miluju tyhle vánoční písničky ![]()
Zrovna dnes jsem nad tím také přemýšlela
a jelikož se to blíží, pustila jsem se do mytí oken ![]()